Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Aprilie 2014
1 x sejur la mare in iunie la Phoenicia Holiday Resort

Concurs Minicalatorii.ro, Eximtur Aprilie 2014 - Mai 2014

Castiga un sejur la mare in iunie

  • Concursul s-a terminat pe 11 Mai, 2014
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x sejur la mare in iunie la Phoenicia Holiday Resort

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu la pagina de concurs pe minicalatorii.ro in care sa spui ce iti place sa faci, impreuna cu cel mic, atunci cand mergi la mare – fie ca e vorba de locuri pe care vrei sa le vizitati impreuna, sau activitati pe malul marii si-n imprejurimi.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • direna la 01 Mai, 2014

    Numele meu este Irina și am un băiețel de 1 an și 5 luni. Prima lui vacanță la mare a fost anul trecut, în septembrie. Sejurul la mare a fost scurt, doar de 3 zile, timpul nu a ținut cu noi, iar el era prea mic atunci. Totuși, momentele senzaționale au fost când l-am văzut cât de bucuros era când a simțit nisipul sub picioare, dar. mai ales, când a simțit apa și s-a jucat cu mânuțele prin unda străvezie.
    Anul acesta va fi diferit, este deja un omuleț în miniatură și înțelege mai multe lucruri din ceea ce se petrece în jurul lui. Se va bucura cel puțin la fel de mult de nisipul și apa de la mare. De data aceasta vom construi castele de nisip și vom umple găletușa (pe care deocamdată o folosim doar la nisipul din parc) cu apă de mare și scoici frumoase. Vom face și o mulțime de poze pe care le vom trimite bunicilor, acasă. Pentru asta ne trebuie plajă curată și un loc dedicat copiilor. Ne dorim să găsim aceste lucruri la Phoenicia Holiday Resort,

    Cu stimă,
    Irina Duciu

  • konkuser119147 la 01 Mai, 2014

    Direna, degeaba comentezi aici, nu-i pasa nimanui. Da click pe butonul PARTICIPA

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro