Acest concurs a fost publicat pe data de 05 Octombrie 2009
un rucsac plin cu surprize

Concurs Septembrie 2009 - Noiembrie 2009

Castiga un rucsac plin cu surprize

  • Concursul s-a terminat pe 15 Noiembrie, 2009
  • Sursa: Dw-world.de
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un rucsac plin cu surprize

Ce trebuie sa faci?
  1. Raspunde la cele 11 intrebari publicate pe pagina de concurs a site-ului dw-world.de pentru a afla ce s-a produs pe 3 octombrie 1990 in Germania. (click aici)
  2. Trimite un mail la adresa romanian@dw-world.de cu numele evenimentului + datele tale.
Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (31)
  • Cosmin23 la 05 Octombrie, 2009

    Raspunsul este: Reunificare

  • cristinik84 la 05 Octombrie, 2009

    confirm raspunsul tau...dar nu trebuia sa spui care este ca sa caute si cei care vor mura-n gura mereu.

  • Kity la 05 Octombrie, 2009

    da, si n-ar mai fi fost 700 persoane inscrise la tragerea la sorti, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta :(

  • ktalin la 05 Octombrie, 2009

    ce invidie aici pt un "rucsac plin cu surprize" ...

  • Kity la 06 Octombrie, 2009

    Nu este vorba despre obiectul in sine, ci despre un principiu. In acest context invidia pe care o invoci nu are ce cauta.

  • gabrielamoca la 06 Octombrie, 2009

    eu chiar am cautat pe google toate raspunsurile....greu a mai fost...mi-a luat ceva timp, nu stiam ca ati postat raspunsul aici..

  • stupidcow la 06 Octombrie, 2009

    Era mai simplu sa cauti pe google chiar raspunsul final

  • nicole_11november la 06 Octombrie, 2009

    asa e multa invidie pentru un rucsac si mai lasati voi pricipiile deoparte ca u habar nu ai ce e ala principiu kity

  • Kity la 06 Octombrie, 2009

    Exista un proverb care se refera la fudulie, il stiti cu totii, nu e necesar sa-l reproduc. Ei, proverbul cu pricine se potriveste perfect in contextul comentariului anterior. Intotdeauna e indicat sa fim selectivi cu cei carora le acordam atentie, pentru ca niciodata nu stim cu cine avem de-a face. Ma tem ca ar trebui sa tinem mai des cont de acest lucru. Unele lucruri nu se lipesc de anumiti oameni. Si pace. Nu...nu intre doua... ... ... Dac-ar fi asa am intra in alta poveste. Si nu e nici spatiul nici momentul. :) :) :)

  • mirela24 la 06 Octombrie, 2009

    multumesc de raspuns Cosmin23.Macar atat sa fac si eu daca tot iau mereu raspunsurile de la voi si nu dau nimic in schimb.
    Bat eu undeva, dar nush daca se prinde cine trebuie))

  • carmita la 06 Octombrie, 2009

    ...se prinde ...:))....stai linistita...:))

  • angis la 06 Octombrie, 2009

    si castigatorii cand se anunta?

  • Denis88 la 06 Octombrie, 2009

    Hai sa nu fim rautaciosi si sa ne ajutam reciproc. Cine are noroc, are fie ca este ales din 700 de persoane, fie din 10.000. Invatati sa va bucurati pentru aproapele vostru si poate intr-o zi va va surade norocul.

  • Kity la 06 Octombrie, 2009

    Sunt de acord cu tine, numai ca nicole este un caz mai aparte. Intra pe pagina ei, citeste in partea dreapta comentariile postate de ea (mai ales cele un pic mai vechi) si vei intelege ce vreau sa spun si cum sta chestiunea cu para malaiatza. Asta ca sa nu crezi ca suntem niste lupi haini si rautaciosi care atentam la o biata oita neprihanita :)

  • invisible_man la 06 Octombrie, 2009

    Ati multumesc si eu pentru ca si pe mine mau ajutat comentarile scrise de tine si nu tia-m multumit pina astazi. Nici eu nu cred ca trebuie sa da-ti raspunsurile pe sait pentru ca santem prea multi care luam raspunsurile fara sa m-ai cautam si noi raspunsurile. Pe mine ma m-ai ajuta si altcineva cu raspunsurile pe mess

  • smol la 06 Octombrie, 2009

    Jenant! Brrr!

  • mirela24 la 06 Octombrie, 2009

    cu placere.Ma bucur ca am fost si eu de folos cuiva.
    @smol
    Ce e jenant?ca nu am inteles comm tau:)

  • invisible_man la 07 Octombrie, 2009

    Mirela, probabil s-a referit la comentariul meu... Imi cer scuze pt ca te-am botezat ;)

    @smol: Poate te inseli in privinta mea :D Eu mi-am facut contul pe site in urma cu mai mult timp si am postat 2 comentarii dupa care am renuntat la a mai posta pe site pt. ca erau destule persoane care postau pe aici. Urmaresc frecvent comentariile de pe site si din cauza asta am decis sa fac acele comentarii... recunosc ca am cam exagerat cu greselile... De ce am inserat acele greseli? Am vazut ca in ultimul timp se gasesc tot mai multe persoane care ii trateaza cu dispret pe cei care fac greseli de exprimare, punctuatie..... Oare voi sunteti perfecti? De ce nu acceptati si greselile facute de ceilalti? Ganditi-va ca sunt persoane care au facut scoala in limba maghiara si care stiu mai multe limbi straine, dar fac unele greseli gramaticale in limba romana. Oare tu nu faci nicio greseala? Din cauza unora ca tine sunt unele persoane care prefera sa nu posteze pe site pt. ca sa nu fie atacati de persoanele care se cred perfecte... Nu stiu daca o sa mai postez comentarii pe site pana nu vad ca stiti sa ii respectati pe ceilalti, asa imperfecti cum sunt

    Sunt total impotriva postarii raspunsurilor in paginile site-ului pt. ca sunt prea multe persoane care intra numai pt. a lua raspunsurile de aici. Recunosc ca si eu mai procedez asa... de ce sa caut un raspuns cand pot sa il gasesc direct aici? Adminilor site-ului le convine ca sunt postate raspunsurile aici pt. ca asa isi cresc traficul... Oare pt. noi cum ar fi mai bine? Aproape toate site-urile organizeaza concursuri pt. trafic si pt click-uri. Ce se intampla daca intra 10 persoane pe acel site si se inscriu in concurs 10.000 de persoane? O sa mai organizeze respectivii si alte concursuri? Oare noi suntem niste ONG-uri care lupta pt. ajutorarea celorlalti (konkurs.ro)? Eu le cer adminilor site-ului sa nu mai permita postarea raspunsurilor la concursurile a caror organizatori urmaresc sa le creasca traficul sau sa primeasca un anumit nr. de click-uri de la fiecare participant. Probabil, adminilor, nu o sa le convina pt. ca risca sa le scada traficul asa ca v-as ruga pe voi sa nu mai postati raspunsurile pe site pt. acele concursuri...

    Sper sa primesc si un raspuns si din partea adminilor site-ului

    Bafta la concursuri si sper sa intelegeti ca nu trebuie sa-i atacam pe toti cei care mai fac unele greseli gramaticale

  • carmita la 07 Octombrie, 2009

    Sunt inru-totul de acord cu tine ,mai ales in prima parte a comentariului.
    Mi s-a intamplat sa fiu si eu corectata ,de un destept-tocmai cand nu era cazul....discutia degenerand in asa fel incat m-am simtit foarte prost-dar sper ca s-a simtit el bine (de fapt fiind vinovat a cautat o scuza ,invinuind_)

    succes tuturor la concursuri!

  • cristinik84 la 07 Octombrie, 2009

    draguta,nu am de ce sa fiu invidioasa pt un rucsac.putea fi vorba si de un pix si la fel reactionam.Nu cred ca ar trebui sa dam raspunsurile aici pe site ca sa le poate lua unii ca tine,care vor decat raspunsul,pentru ca le e tare greu sa-l caute singuri.Sunt de principiu ca cine are noroc sa castige...Nu am postat comentariul de mai sus pt ca sunt invidioasa,ci pt ca vreau putina dreptate.Si nu cred ca tu erai persoana potrivita sa faca acel comentariu...

  • Kity la 07 Octombrie, 2009

    E posibil, totusi, ca @smol sa se fi referit la ceea ce a vazut pe pagina lui Nicole;
    Altfel, mi se pare exagerata opinia potrivit careia ar exista persoane care nu posteaza de teama sa nu fie criticate din motive diverse. Daca ar fi asa, atunci persoanele respective ar avea ceva probleme de autostima si incredere in sine care nu sunt in faza tocmai incipienta :(
    In plus, nu am cum sa nu recunosc ca si eu am fost oripilata de erorile despre care vorbesti si ca in mintea mea am facut o remarca taioasa la adresa "calitatii" invatamantului romanesc... can you blame me? :)

  • ladykonk la 09 Octombrie, 2009

    Ai partial dreptate :) Avand in vedere scopul concursurilor de acest tip, ar fi bine ca participantii sa caute pe site-ul organizatorilor raspunsul.

    Realitatea insa este alta :) Daca nu se posteaza aici, cu siguranta raspunsul se va gasi fie pe un blog, pe un alt forum, pe Wikipedia sau alte surse accesibile in Google.

    Pe internet este aproape imposibil sa detii controlul asupra comportamentului oamenilor. In plus, cu totii cautam intotdeauna (cum este si firesc) solutia cea mai usoara la problema pe care o avem de rezolvat. De aceea intotdeauna recomandam organizatorilor sa gandeasca foarte bine un mecanism de concurs inainte de a-l lansa.

    Comunicarea dintre participanti la un concurs prezinta si un avantaj de care organizatorii sunt constienti: cresterea notorietatii.

    Asa este internetul - un mediu unde toata lumea este libera. Solutia nu este sa restrictionezi autoritar ci sa creezi un traseu invizibil, subtil, pe care oamenii sa il urmeze fara a le fi impus acest lucru.


    Concret, acest concurs ar fi putut fi adaptat in felul urmator: in loc de un set de intrebari cu un raspuns final, 50 de seturi de intrebari, fiecare cu raspunsul ei, care sa apara aleator fiecarui participant. Ceva similar cu "mecanismul" anti-copiat de la bacalaureat :)

    Un alt exemplu este concursul cu ATV-istul, unde in loc ca acesta sa fie ascuns in aceeasi pagina pentru toti utilizatorii, el apare aleator, asigurand ca fiecare dintre participanti se va plimba suficient de mult prin site.

  • angis la 12 Octombrie, 2009

    si totusi nu a castigat nimeni pana acum?

  • cyucy la 12 Octombrie, 2009

    dupa ce raspunzi la cele 12 intrabari nu ti-a aparut si castigatorul?????
    uite aici
    Câştigătorul iPod-ului Shuffle este Ionuţ-Marius Sirghie din Roman, jud. Neamţ.

  • mirela24 la 13 Octombrie, 2009

    hai k mi-a placut raspunsul dat..Pai nu e logic?cine a raspuns deja la ele, a vz deja cine e castigatorul si nu mai intreaba aici,deci cine a luat raspunsul deja postat aici habar nu are despre ce vb:)Oricum, multumim pentru raspuns.Eu una, il stiam deja;)

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    :))

  • cyucy la 13 Octombrie, 2009

    nu am vrut sa fiu rautacioasa...dar,asta e adevarul...

  • angis la 14 Octombrie, 2009

    daca te uitai mai atenta ala este castigatorul editiei anterioare.

  • smol la 14 Octombrie, 2009

    Scuze ca intru atat de tarziu cu un ecou la comentariul tau din 7 octombrie dar trebuie sa recunosti ca ai scris (voit ori nu) intradevar mizerabil. In consecinta daca nu aia era adevarata ta fata nu trebuie se te simti jignit. Exclamatia mea era la textul respectiv nu la omul care l-a scris. Daca ai scris intentionat cu astfel de greseli eu unul nu m-am prins de poanta.

  • cyucy la 14 Octombrie, 2009

    normal ca cel de data trecuta pt ca acum inca nu s-a terminat saptamana...tu ai intrebat "si totusi nu a castigat nimeni pana acum? "
    iar eu ti-am raspuns...

  • stupidcow la 13 Noiembrie, 2009

    Florin Mihail Bobu din Bucuresti

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro