Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Septembrie 2008
un mouse optic cu tastatura, un set de casti cu microfon, un joypad pentru gaming, o camera web, un set de boxe, o priza cu protectie 

Concurs Septembrie 2008

Castiga un rucsac plin cu rechizite IT

  • Concursul s-a terminat pe 30 Septembrie, 2008
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

un mouse optic cu tastatura, un set de casti cu microfon, un joypad pentru gaming, o camera web, un set de boxe, o priza cu protectie 

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeaza formularul de inscriere in concurs. (click aici
  2. Joaca jocul Counter Strike cu username-ul folosit la pasul 1 si fii cel mai bun fragger
*Dupa ce completezi formularul de inscriere vei fi contactat de echipa MagazinulTau.ro pentru detalii
Nota curenta: 3.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • China la 20 Septembrie, 2008

    Pai m-am inscris dar nu mau contactat echipa MagazinulTau.ro , pur si simplu a zis dupa inscriere ca fragurile de pe nickul ales se vor acumula , ma rog.. Momentan sunt pe primul loc si sper sa fie asa pana la final

  • konkurs la 21 Septembrie, 2008

    Salut China, felicitari pentru ca te mentii in top!

    La momentul listarii concursului, serverul pe care se joaca CS nu era inca afisat. Probabil de aceea organizatorii au contactat fiecare participant care s-a inscris pentru a-i comunica adresa serverului.

    Acum vad ca serverul este afisat in pagina concursului. Probabil acesta este motivul pentru care nu ai fost contactat, ca nu mai este nevoie.

    Daca ai vreun dubiu legat de inscrierea ta in concurs, scrie-le un mail la vanzari@magazinultau.ro in care sa ii rogi sa iti confirme ca esti inscris in concurs.

  • China la 25 Septembrie, 2008

    Nu mai e problema , am mai facut un cont pe alta adresa si la fel mia zis deci asta e inscrierea practic , nu mai trebuie nici o confirmare ca iti spune ca esti inscris cu nicku cutare , vedem pe 30 septembrie intre timp felicit comunitatea Konkurs.ro pentru updateurile facute , spor in continuare.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro