Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Decembrie 2009
un program complet de consultanta nutritionala cu durata de doua luni cu Dr. Serban Damian (Centrul de nutritie Superfit), produse Gerlinea pentru controlul greutatii si suplimente naturale din ulei de peste pur islandez Lysi pentru toata perioada
Bonus: Toti participantii vor beneficia in 2010 de o reducere de 10% la serviciile centrului de nutritie Superfit, precum si la achizitionarea on-line a produselor Gerlinea si Lysi.

Concurs Decembrie 2009

Castiga un program complet de consultanta nutritionala si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un program complet de consultanta nutritionala cu durata de doua luni cu Dr. Serban Damian (Centrul de nutritie Superfit), produse Gerlinea pentru controlul greutatii si suplimente naturale din ulei de peste pur islandez Lysi pentru toata perioada Bonus: Toti participantii vor beneficia in 2010 de o reducere de 10% la serviciile centrului de nutritie Superfit, precum si la achizitionarea on-line a produselor Gerlinea si Lysi.

Ce trebuie sa faci?
Lasa un comentariu pe pagina de concurs a site-ului doctor.info.ro in care sa-i  convingi pe cei de la doctor.info.ro ca iti doresti cu-adevarat sa scapi de kilogramele in plus si sa adopti un nou stil de viata ( click aici )
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • Riri la 13 Decembrie, 2009

    Eu am vrut sa particip cu 3 pritene de-ale mele. Am tot introdus coduri, dar nu se inregistreaza. De fiecare data zice ca ,,formularul nu a fost inregistrat"...

  • Riri la 13 Decembrie, 2009

    Va rog mult, am tot încercat, nu îmi primeşte comentariul...De ce?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro