Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Iulie 2011
1 x premiu la alegere in valoare de 1.000 euro de la Euro-Tax.ro, 1 x laptop marca Dell Vostro 1015, 1 x sistem de navigatie GPS Mio Moov M400 Europe Plus, tricouri + cani + obiecte promotionale

Premiul de 1000 euro este la alegere dintre: mobilarea și echiparea casei SAU bonuri de cumparaturi la supermarketul local pe un an SAU schimbarea garderobei personale SAU biciclete pentru toata familia SAU plinuri de benzina pe un an.

Concurs Iulie 2011 - August 2011

Castiga un premiu la alegere in valoare de 1.000 euro, un laptop sau alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 28 August, 2011
  • Sursa: Tjobs.ro
  • Tip concurs: votare, jurizare
Ce castigi?

1 x premiu la alegere in valoare de 1.000 euro de la Euro-Tax.ro, 1 x laptop marca Dell Vostro 1015, 1 x sistem de navigatie GPS Mio Moov M400 Europe Plus, tricouri + cani + obiecte promotionale Premiul de 1000 euro este la alegere dintre: mobilarea și echiparea casei SAU bonuri de cumparaturi la supermarketul local pe un an SAU schimbarea garderobei personale SAU biciclete pentru toata familia SAU plinuri de benzina pe un an.

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe tjobs.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Incarca un filmulet haios, serios sau rautacios despre tine muncind in strainatate pe pagina concursului de pe Tjobs.ro.
  3. Invita-ti prietenii sa te voteze.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro