Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Iulie 2009
un parfum Coco Chanel Mademoiselle , un parfum Hugo Boss<br />

Concurs August 2009

Castiga un parfum Coco Chanel Mademoiselle sau un parfum Hugo Boss

  • Concursul s-a terminat pe 20 August, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un parfum Coco Chanel Mademoiselle , un parfum Hugo Boss

Ce trebuie sa faci?
Lasa un comentariu la articolul preferat de pe blogul ExpoShop.ro (click aici )
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (16)
  • abcd la 31 Iulie, 2009

    Coco Chanel Mademoiselle este un parfum care te va scoate din multime. Daca nu-ti doresti acest lucru, ocoleste-l, pentru ca e greu sa treaca o zi fara sa te intrebe cineva ce parfum folosesti. Depinde desigur si de felul in care parfumul devine, mai mult sau mai putin, compatibil cu pielea celei care il foloseste. Dar o data "comuniunea" realizata, chiar daca poate primul instinct a fost sa crezi ca nu este un parfum pe gustul tau, veti ramane priteni ptr totdeauna. Si chiar daca uneori vei mai trada, si, de pilda, sensibilul si dulcele Diorissimo te va atrage din cand in cand in mrejele lui, vor fi rataciri pasagere....Te vei intoarce mereu, spasita, la prietenul tau de cursa lunga :)))

    Desigur aceasta este o parere subiectiva :). In materie de parfumuri, aidoma preferintelor ptr un anumit tip de licoare bahica (vinul), de gustibus, non discutandum :)

    Voi ce parfumuri folositi?

  • Raammoonnaa la 31 Iulie, 2009

    Ai dreptate ABCD. Mademoiselle este un parfum elegant care nu ramane neobservat, in orice context te-ai afla. Si, da...iese din multime, si tu, cel care il porti, impreuna cu el.

    Ca sa raspund la provocarea ta, recunosc cu placere ca parfumul meu de suflet este tocmai tradatorul din povestea ta: suav si inselator, Diorissimo de la Dior. Nu stiu exact esentele mixate in el, conteaza doar ca mie imi miroase a lacramioare si liliac; o incantare ptr simturi. Totusi, este un pic cam dulce si nu tocmai potrivit ptr o zi torida de vara.

  • gaby_mimi18 la 31 Iulie, 2009

    parfumul mademoiselle este un parfum special care te scoate din anonimat.este dulce si mie imi plac foarte mult parfumurile dulci.este delicat,si te scoate in evidenta oriunde si oricand.

  • carmita la 31 Iulie, 2009

    intr-adevar parfumul mademooissele te scoate in evidenta-
    eu folosesc gil sander nr.4-ma reprezinta

  • babydolce20 la 01 August, 2009

    acest parfum scoate in evidenta feminitatea femeii da dovada de o femeie puernica si increzatoare

  • anuta22 la 02 August, 2009

    m-am inscris si eu,bafta tuturor.

  • ioanabebe la 04 August, 2009

    e cel mai bine mirositor parfum, nu e dulce rau, e super super, eu zic ca e putin fresh, ce sa mai e parfumul meu preferat.

  • ana20 la 05 August, 2009

    Coco Chanel Mademoiselle!O apa de parfum usoara, senzuala si captivanta!:);)

  • luana19 la 05 August, 2009

    Pot spune ca acest parfum este intradevar perfect:Xil ador:X

  • ANOMIS la 11 August, 2009

    CHANEL.NR.5 SI COCO CHANEL MADEMOISELLE SUNT PE PRIMU LOC LA INIMA MEA...2 PARFUMURI DULCI CU O AROMA PLACUTA SI RAFINATE..POT SPUNE CA SUNT IREZISTIBILE...SI PRIETENUL MEU MA ADORA CAND SUNT IN PREAJMA LUI SI IMI SIMTE MIROSUL...INTRADEVAR ATRACTIV...LOVE IT

  • barbiegirl_tina la 11 August, 2009

    Parfumul este amprenta senzoriala a unei femei. O caracterizeaza, o defineste. Parfumul este o a doua piele, ca o haina invizibila. Cand uit sa ma dau cu parfum parca am uitat sa pun ceva pe mine. Ma simt goala.

    Mi s-a intamplat de mai multe ori ca o persoana sa-si aduca aminte de mine cand mirosea un parfum ca al meu. Pentru ca aroma parfumului Coco Chanel Mademoiselle nu se poate uita usor: de eleganta, lux rafinament. Exact ceea ce-si doreste orice femeie.

  • dorinuta la 16 August, 2009

    COCO CHANEL MADEMOISELLE este cel mai bun pafum,il folosesc mai mereu,are o aroma pe care nu o uiti usor.este un parfu care te scoate in evidenta, ce mai il iubesc

  • abcd la 20 August, 2009

    Am vazut intamplator ca acest concurs se termina astazi si pentru ca nu ma hotarasem inca daca sa particip sau nu, mi-am zis ca n-ar fi rau sa fac o scurta trecere in revista a comentariilor care vor participa la jurizare.

    Cand, ce sa vezi :))))))) Am descoperit cu stupoare ca acel comentariu pe care eu l-am postat aici in legatura cu parfumul Chanel apare postat pe paginile concursului ...si nu o data, ci chiar de doua ori :))) Cel putin pana acum, dar nu m-as mira sa-i gasesc si alte clone daca voi continua lectura :))

    Unul dintre "participanti" semneaza "master" (asadar deocamdata nu am de unde sa stiu cine este, dar voi afla cu siguranta de la organizatori :)))), in schimb un altul semneaza fara nerusinare, cu nume si prenume, ca o sfidare totala la adresa celei mai elementare norme de bun simt.

    Doamna amatoare de furt cu nerusinare se numeste POP AURELIA si a postat copy/paste vorbele mele ca si comentariu la un articol despre ...singuratate :)))(pop aurelia comentariu pe Jul 31, 2009 11:13 AM)

    In primul si in primul rand eu am postat acel comentariu aici fara absolut nici o legatura cu concursul, ci doar ca o parere personala fata de premiul oferit si ca pe o provocare la o discutie despre parfumul preferat aici, pe konkurs, asa...ca intre noi, konkursomanii...

    Numai ca multi n-au binevoit nici macar sa citeasca regulile concursului si au tot postat aici in ideea ca participa la concurs :))) Daca cititi cu atentie o sa va amuzati intelegand ca multi dintre cei care au postat aici habar n-au cu ce "se mananca" parfumul respectiv, dar au insirat si ei cateva vorbe, asa...ca ce nu face omul ptr un premiu gratis :)))

    Revenind la blogul exposhop, am descopertit la fel de amuzata ca furtul este la mare cinste, lumea nemaiavand nici macar "bunul" simt de a fura de pe un alt site, ci furandu-si reciproc comentariile postate chiar pe expooshop, dar uitand sa nu copieze si partea de inceput in care apar numele, data postarii, etc, cu alte cuvinte oamenii acestia nici macar sa fure nu se pricep :)))

    Ei, madam Aurelia Pop...va simtiti bine furand ceva care nici macar nu este pe tema concursului? Daca voiati sa participati la acest concurs va era asa de greu sa cititi articolul si sa postati cateva vorbe care sa va apartina? Atat de greu functioneaza sinapsele din dotare?
    Rusine!!!

    Voi ce parere aveti?

  • danatisianu la 21 August, 2009

    Castigatorul a fost afisat in urma tragerii la sorti de ieri.
    Am verificat ceea ce s-a comentat mai sus si va pot confirma faptul ca la tragerea la sorti nu au participat decat comentariile legate strict de articolele publicate pe blogul ExpoShop. Asa scrie si in regulamentul concursului!
    Am inteles plangerea Dvs., este deja in analiza.
    Va multumim,

  • la 21 August, 2009

    Castigatorul concursului din 20 august este Luiza C, a comentat articolul „Zmeura - un delicios miracol al verii” si a castigat parfumul Coco Chanel Mademoiselle

  • Raammoonnaa la 21 August, 2009

    "Castigatorul concursului din 20 august este Luiza C, a comentat articolul „Zmeura - un delicios miracol al verii” si a castigat parfumul Coco Chanel Mademoiselle"

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro