Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Octombrie 2008
<b>Un monitor LCD Asus PW191 </b><br />

Concurs Octombrie 2008

Castiga un monitor LCD Asus PW191

  • Concursul s-a terminat pe 31 Octombrie, 2008
  • Sursa: Subs.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

Un monitor LCD Asus PW191

Ce trebuie sa faci?
Trimite raspunsurile la cele 5 intrebari din pagina concursului pe adresa subs.ro_concurs@yahoo.com, insotite de numele complet si CNP

click aici pentru intrebari
Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (28)
  • ilal la 07 Octombrie, 2008

    Dupa ce am muncit cam o ora pentru a ma documenta - pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> - in privinta raspunsurilor la intrebarile concursului si am trimis aceste raspunsuri la adresa indicata (subs.ro_concurs@yahoo.com), iata care mi-a fost rasplata: un replay la e-mailul meu cu urmatorul continut:
    "te rog potoleste-te in a mai da raspunsurile... Pentru moment ati fost exclusi din concurs pt ca nici macar un click n-ati dat pe banerele sponsorilor pt a cauta un raspuns. O sa verificam deseara situatia click-urilor lor si hotaram ceea ce vom face.
    p.s Nu este frumos ce-ati facut atat fata de noi cat si fata de sponsor care in schimbul produsului oferit la concurs asteapta un numar de clickuri pe banerele si linkurile din pagina concursului."
    Avand in vedere aceste acuze nefondate, acest concurs mi-a lasat un gust cat se poate de amar.

  • konkurs la 07 Octombrie, 2008

    Ii vom contacta pe cei de la subs.ro si marketonline.ro ca sa vedem ce s-a inamplat si de ce ai primit acest raspuns.

    Revenim

  • subs la 07 Octombrie, 2008

    replly-ul nu a fost foarte exact... lasa tigania si recunoaste-ti vina. Deci zici ca nu i-ai dat raspunsurile lui O Georgeta? Cei care il cred pe acest individ frustrat sa ne trimita un mail si o sa primeasca dovada clonei. la revedere.

  • subs la 07 Octombrie, 2008

    sau puteti lasa un mesaj aici:
    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • subs la 07 Octombrie, 2008

    si daca nu esti cel mentionat mai sus atunci esti unul din A Teodor, B Ovidiu sau A Ileana, care au trimis mail identic.

  • subs la 07 Octombrie, 2008

    raspunsul pe care l-ai primit a fost putin interpretabil... ideea este asa cu s-a explicat si in mail, ca ai dat si altora raspunsurile tale iar mail-urile voastre sunt identice.

  • boonesaw la 07 Octombrie, 2008

    bai bolovane. mai bine taceai din gura. Din moment ce omul vorbeste de clona, e clar ca n-ati avut destula minte sa schimbati ceva in formatul mailului... eu am dat raspunsurile si prietenei mele dar am schimbat culoarea si marimea fontului cat si asezarea..... mai bine taceai dinm gura

  • konkurs la 07 Octombrie, 2008

    Subs, este dreptul tau sa-l contrazici pe ilal, si nu vreau sa iau partea nimanui, insa te rog sa nu mai folosesti apelative ofensatoare gen "individ frustrat".

    Modalitatea de validare a inscrerilor nu a fost facuta publica pe site-ul subs.ro. Se specifica doar obligativitatea de a raspunde la intrebari, nicidecum sursa de unde trebuie luate raspunsurile sau numarul de clickuri necesare pe bannerele Marketonline.

    Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta discutie, concursul este unul foarte interesant si merita toata atentia de la utilizatorii Konkurs.ro.

    Felicit echipa subs.ro pentru lansarea acestui concurs, insa data viitoare, va rog sa specificati exact regulile concursului.

  • subs la 07 Octombrie, 2008

    rugam un admin sa ne trimita un e-mail la adresa: subs.ro_concurs@yahoo.com si o sa primeasca toate dovezile "inocentei" acestui individ.

  • subs la 07 Octombrie, 2008

    imi cer scuze pt limbaj dar nu se poate ca hotul sa strige ca a fost furat. reiau mentionarea de mai sus prin care oferim doritorilor dovezile inocentei acestui participant.

  • pollet_a la 14 Octombrie, 2008

    dar ce este cu site-ul asta? Bine ca am citit comentariile de mai sus. Nici nu vreau sa ma gandesc ca voi primi vreo replica nelalocul (nu stiu daca am scris corect)ei, pentru cat m-am chinuit sa gasesc raspunsurile la cele 5 intrebari. In regulament scrie ca raspunsurile le gasesc pe site-ul marketonline.ro De ce trebuie sa dam click si pe alte benere. Eu nu reusesc sa ma inregistrez pe site. Tot imi apare ceva in legatura cu parola, redau in paranteza ce scrie pe site: (Vă rugăm să introduceţi o parolă pentru contul dvs. de utilizator. Atenţie, parolele ţin cont de literele mari !). Deci, chiar nu am inteles, vor parola cu litere mari sau....ce altceva?
    Am o intrebare, ca sa particip la concurs trebuie neaparat sa ma inregistrez pe vreunul din site-urile: ....subs.ro sau pe ....marketonline.ro ? Cam atat, pentru moment.
    Va marturisesc ca nici nu stiu daca sa particip la acest concurs. Decat sa primesc cine stie ce reply...., probabil ca este o tactica, nu stiu, ca sa nu se inscrie foarte multi....sau, ce o fi? Va rog frumos, poate luati legatura cu cei care au organizat acest concurs, sa stiu daca este cazul sa trimit raspunsurile la intrebari.
    Va multumesc
    O seara buna, va doresc.

  • pollet_a la 14 Octombrie, 2008

    Daca si email-ul meu se nimereste sa fie la fel ca al altora? Offff, ce probleme cu concursul asta...., decat sa fiu acuzata degeaba....nici nu stiu ce sa fac. Si va jur, aproape o ora am cautat raspunsurile la intrebari. le-am scris pe o foaie, cu nr. de ordine etc. Am muncit ceva.....
    Cu bine

  • konkurs la 14 Octombrie, 2008

    Buna Paula,

    trimite cu incredere raspunsurile la intrebarile concursului. Nu trebuie sa-ti faci cont nici pe subs.ro nici pe marketonline pentru acest concurs.

    Organizatorii au fost ingrijorati ca utilizatorii vor copia raspunsurile unii de la altii si nu vor cauta raspunsurile pe marketonline. Scopul concursului este de a promova site-ul si produsele MarketOnline.ro - magazin online.

    Din acest motiv, ei au actualizat pe site regulamentul, care acum specifica explicit ca raspunsurile trebuie cautate de fiecare concurent in parte, pe siteul Marketonline.ro

    Succes

  • pollet_a la 15 Octombrie, 2008

    Multumesc mult pentru raspuns. Chiar astazi voi trimite intrebarile.
    Va doresc o zi buna.

  • pollet_a la 15 Octombrie, 2008

    Pardon, raspunsurile la intrebari. Scuze.

  • pollet_a la 15 Octombrie, 2008

    Mi se pare absolut corect ceea ce cer organizatorii. Dar multi nu-si dau seama ca, dand si altora raspunsurile la intrebari, le scad sansele de castig. Chiar daca este o tragere la sorti, nu? Cu cat sunt mai multi, cu atat mai putine sanse avem.

  • pollet_a la 15 Octombrie, 2008

    O zi cat mai buna, tuturor.

  • traveller la 15 Octombrie, 2008

    Si eu am participat la acest concurs si totul a fost ok, nu am primit nici un replay.Mi se pare normal ca,daca vrei sa primesti ceva gratuit, macar sa accesezi niste pagini de site pt a da informatii despre acel produs.Ceea ce nu-mi dau eu seama este cum a fost posibila monitorizarea unui participant la acest concurs, pt a vedea daca a dat click sau nu pt a participa la concurs?Poate ma lamureste cineva...eu nu ma prea pricep la chestii legate de informatica...Numai bine si bafta tuturor!

  • spencerul la 19 Octombrie, 2008

    Tb sa raspundem doar o singura data la acele intrebari nu???

  • konkurs la 19 Octombrie, 2008

    da :) Succes

  • kiostel la 27 Octombrie, 2008

    Si la mine totul a fost OK. Am cautat pe marketonline produsele in cauza si am raspuns la intrebari. Bannere nu se refera la altetele care nu au treaba cu tema concursului, ci la produsele din intrebari.
    Click-urile se monitorizeaza destul de simplu... de fiecare data cand dai un click pe un site, tu nu trimiti pur si simplu o comanda... ci trimiti si partial identitatea calculatorului tau (in special IP-ul).
    La fel si cand trimiti e-mail-ul cu raspunsurile... ei primesc si IP-ul tau.
    Mi se pare foarte corect modul de a verifica corectitudinea participantilor.
    Numai bine.

  • pollet_a la 27 Octombrie, 2008

    In sfarsit, am reusit sa trimit raspunsurile la cele 5 intrebari. Pierdusem si caietul unde am trecut rezultatele, dupa ce m-am muncit atat, dar am luat-o iar de la inceput. Mi-a trebuit cam 2-3 zile. Am avut si calculatorul stricat....asta e. Important este ca am reusit sa le trimit, pentru ca am vazut ca termenul limita este pana la 31 oct. Ma bucur. daca as mai avea si marele noroc....la cat de rablagit este calculatorul meu....as zice ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap.
    Va doresc o seara buna.

  • konkurs la 27 Octombrie, 2008

    Succes amandurora si felicitari pentru efort!

  • pollet_a la 27 Octombrie, 2008

    Doamne! nici nu am vazut cum a trecut timpul.Este deja 12 noaptea.
    O noapte buna, tuturor.

  • pollet_a la 27 Octombrie, 2008

    Oh. Mii de multumiri.
    Cu bine.

  • konkurs la 27 Octombrie, 2008

    somn usor ;)

  • segaldia la 03 Noiembrie, 2008

    Eu am alt gen de problema! Nu gasesc castigatorul. Si asta m-i se intampla la prea multe concursuri. Stie cineva cine a castigat monitorul minune? O zi buna la concursisti!

  • konkurs la 03 Noiembrie, 2008

    Castigatorul este Bobean Iacob, din Cristesti

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro