Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Ianuarie 2009
un mixer vertical Braun MR 6550 CA MVP2 

Concurs Ianuarie 2009 - Februarie 2009

Castiga un mixer vertical Braun MR 6550 CA MVP 2 oferit de emag.ro!

  • Concursul s-a terminat pe 20 Februarie, 2009
  • Sursa: Condo.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un mixer vertical Braun MR 6550 CA MVP2 

Ce trebuie sa faci?
  1. Posteaza comentarii pe forumul Condo de cel putin 5 ori in perioada 21 ianuarie – 20 februarie 2009. (click aici)
  2. Trimite un mail pe adresa office@condo.ro, pana pe data de 20 februarie 2009 raspunsul la intrebarea: “Cine este sponsorul concursului Condo?”
    Nu uita sa incluzi in mail si userul de pe forum.
Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (14)
  • Andr33a la 23 Ianuarie, 2009

    Imi plac concursurile voastre.

  • konkurs la 23 Ianuarie, 2009

    Speram sa promovam din ce in ce mai multe concursuri care sa-ti placa ;) Stay tuned!

  • daniian la 23 Ianuarie, 2009

    Am o intrebare pt toti cei care poate citesc acest mesaj, inclusiv pentru moderatorii site-ului. Eu am castigat ceva premii, multe nici nu le folosesc, multe le-am facut cadou. As vrea sa le vand la o licitatie, sau ceva de genul, banii fiind donati unui baietel cu malformatie congenitala la duoden si esofag. Cazul l-am citit astazi in revista "Femeia de azi". As vrea sa fac in felul urmator: cineva castiga un produs cu pretul de - sa zicem - 20 lei. Banii nu mi-i trimite mie, ci se duce, face donatia in valoare de 20 de lei, mi se trimite un mail cu documentul cu care a facut donatia, iar eu trimit coletul. Se poate face ceva de genul asta?

  • konkurs la 23 Ianuarie, 2009

    E o idee foarte buna si da dovada de un spirit umanitar deosebit. Daca se strang suficienti utilizatori care sa sustina aceasta idee, vom implementa o zona pe Konkurs.ro unde sa se poata lista 'premiile' si suma necesara de donat.

  • mihaelamiha la 16 Februarie, 2009

    daniian ma bucur pentru tine,pentru atatea conc castigate de tine
    eu sunt deacort pentru licitare,mi se pare o idee super
    bravooo
    felicitari

  • daniian la 16 Februarie, 2009

    dar vad ca nu se prea inghesuie lumea

  • la 16 Februarie, 2009

    e f greu ca ideea tau sa prinda. tu poate o sa ne dai un cont unde sa trimitem banii .. si poate acel cont este al tau, in nici un caz al unui om cu malformatii cong.

  • daniian la 16 Februarie, 2009

    Pai eu am spus intr-un mesaj mai sus ca e un caz vazut in revista "Femeia de azi". Asa ca poate fi verificat. Sau ma gandesc ca cineva poate vedea un caz pe internet si din nou poate fi verificat foarte simplu prin accesarea acelei pagini. Numai ca nu vad pe aici lumea sa dea navala. Eu de obicei strangeam bani la pusculita si de cate ori vedeam un caz, donam. Am dat telefon la teledonul din 6 decembrie, 10 Euro, apoi a mai fost un teledon, am donat din nou... Si cine nu crede, pot trimite oricand mail sau orice cu factura telefonica. Atunci cand ii am, ii dau. Mi se intampla sa fiu in farmacii si de multe ori batraneii nu isi cumpara toate medicamentele de care au nevoie, pentru ca nu au destui bani, si atunci, daca am in plus ceva banuti la mine, ii dau. Cine a incercat lucruri din acestea, stie expresia batraneilor care se bucura atat de mult, a copiilor cand le dai ceva atunci cand nu au de-ajuns bani sa cumpere ceva. Cine nu stie, ar fi bine sa incerce. Toata ziua lor va fi mai frumoasa, se va simti mult mai bine stiind ca a facut ceva bun in ziua respectiva pentru omul de langa el. Numai ca acum nu imi prea mai permit nici sa pun la pusculita. Dar mai pot ajuta pe cineva sa isi duca o sacosa plina pe care nu o poate duce, sau pot ajuta pe cineva sa treaca strada, sa se incalte sau sa se ridice de pe o banca din parc. Asa ca toate premiile pe care le-am castigat le vand si voi dona banii. Anul trecut de exemplu, am adunat semnaturi pentru ca cei 2% care se opresc din salariu pentru fundatii umanitare sa se duca spre o fundatie anume (nu ii voi da numele - dar oricum nu am nimic de a face cu fundatia respectiva, stiam doar ca e de la mine din oras si stiam ca ajuta foarte multe persoane). Decat sa se duca acel procent acolo unde vrea statul, mai bine l-am directionat unde am vrut eu. Atatea lucruri marunte poate face lumea...

  • la 16 Februarie, 2009

    nu e vb de mine, daca te cred eu sau nu, oamenii sunt neincrezatori in general.. imi pare bine sa aud ca mai sunt oameni care ajuta alti oameni .. fara un motiv anume.. Nici eu nu las acel 2% la stat.. Poate o sa faci si o campanie cu donare de sange, in RO e mare nevoie inca de sange. Eu iti doresc bafta la acest concurs si daca vei castiga.. si le vei scoate la licitatie.. poate le voi lua eu.

  • daniian la 16 Februarie, 2009

    donez si sange, l-am convins si pe cumnatul meu si acum incerc cu sotul meu, numai ca este un pic cam fricos si mai mult comod.

  • lena88 la 17 Februarie, 2009

    este okei o sa incerc sper sa nu ne dezamagiti

  • alidascalu la 22 Februarie, 2009

    Cine a castigat acest concurs?

  • laura_feelings la 25 Februarie, 2009

    Unde sunt afisati castigatorii ?

  • monique_unik la 25 Februarie, 2009

    Cand se afiseaza castigatorul?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro