Acest concurs a fost publicat pe data de 16 August 2013
1 x laptop Acer Aspire

Concurs Erepublik Eromania Fan-page Septembrie 2013

Castiga un laptop Acer Aspire

  • Concursul s-a terminat pe 12 Septembrie, 2013
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

1 x laptop Acer Aspire

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan eRepublik eRomania Fan-Pagedaca nu esti deja).
  2. Inscrie-te pe erepublik.com/en/referrer/MugurCosmin si inscrie-te in joc in calitate de cetatean roman + posteaza in comentarii la postul de concurs de pe Facebook eRepublik eRomania Fan-Page linkul tau de jucator + invita cat mai multi prieteni care in joc si ajuta-i sa ramana alaturi de tine*.
  3. In data de 13 septembrie 2013, pana cel mai taziu la ora 18,00 trimite un mesaj catre pagina de Facebook eRepublik Romania, cu un printscreen din contul tau, sectiunea unde se vad toti referalii cu level peste 21.

 

*Daca in dimineata zilei de 13 septembrie 2013, la ora 10,00 dimineata, vei fi inca activ in joc si vei avea cei mai multi referali (invitati) in joc, peste level 22 (deci incepand cu level 21 in sus), activi si ei (activi = au dat work, train si fight in ultimele 3 zile), vei castiga un laptop Acer Aspire cu procesor i3, 500gb HDD si 4G RAM in valoare de 1699 de lei (nou, sigilat, cu garantie)!

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro