Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Noiembrie 2009
inel cu 5 diamante naturale cu taietura de briliant (2,3 g), piatra semipretioasa mystic topaz (25mm*18mm, 33 ct), piatra semipretioasa acvamarin (10mm*14mm, 4 ct)

Concurs Noiembrie 2009 - Decembrie 2009

Castiga un inel cu diamante

  • Concursul s-a terminat pe 28 Decembrie, 2009
  • Sursa: Mabella.ro
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

inel cu 5 diamante naturale cu taietura de briliant (2,3 g), piatra semipretioasa mystic topaz (25mm*18mm, 33 ct), piatra semipretioasa acvamarin (10mm*14mm, 4 ct)

Ce trebuie sa faci?

Scrie un comentariu in pagina concursului pe Mabella.ro cu raspunsul la intrebarea "Ce bijuterie Roxandy iti place mai mult?" (vezi www.roxandy.ro)

 

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (11)
  • Kity la 29 Noiembrie, 2009

    "Mabella.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice concurent/comentariu care foloseste practici frauduloase de votare (automata, proxy etc) fara vreun anunt prealabil si fara nicio obligatie"

    Daca nu ma insel, deja s-a facut o prima curatenie pe site. :)Si n-a trecut decat o zi...

  • abcdef la 29 Noiembrie, 2009

    Sincera sa fiu, toate bijuteriile marca Roxandy sunt la superlativ.
    In mod deosebit am fost atrasa de inelul de logodna din aur galben de 14K si diamant si taietura briliant.
    Va multumesc, ca am avut ocazia sa particip la au asemenea concurs si de ce nu, as fi placut surprinsa ca de sarbatori sa pot castiga acest concurs.

  • Kity la 29 Noiembrie, 2009

    Nu aici trebuie postat pentru concurs.
    Intra pe link-ul marbella.ro (sus, unde scrie "sursa") si ajungi in pagina concursului.
    Multa bafta!

  • Biencuta la 07 Decembrie, 2009

    Va rog sa-mai spuneti si mie ce reprezinta semnul de langa "vot"(in pagina cu comentariile concursului). "in regula"? De ce la doua dintre persoane este de culoare gri iar la celelalte este verde?Inseamna ca nu e acceptat de moderator?Si ce este cu "fetele" din stanga ficarui comentariu?

  • Biencuta la 08 Decembrie, 2009

    Raspunde cineva la intrebari?

  • Kity la 08 Decembrie, 2009

    "Fetele" din stanga sunt avataruri aleatorii primite de fiecare utilizator. N-ai mai vazut pana acum asa ceva? :)
    Ceea ce scrie dupa "vot" reprezinta o caracterizare/clasificare a comentariului in functie de numarul de voturi, pe paliere; n-are legatura cu concursul in sine, e pur si simplu o modalitate automata de evaluare folosita de cei de la mabella la care din ce am inteles dintr-un comentariu al lor au si renuntat intre timp (de pilda cine avea peste 8 voturi primea calificativul "hot debate", etc)
    Bafta

  • Kity la 08 Decembrie, 2009

    Mai pe romaneste toate aceste detalii nu au absolut nici o legatura cu rezultatele concursului : conteaza numai numarul de voturi pe care le obtine fiecare si mai ales corectitudinea lor(cei de la mabella au postat clar informatia ca trisorii vor fi eliminati)

  • Biencuta la 10 Decembrie, 2009

    Am mai vazut avataruri dar cele de la Mabella cred ca dezavantajeaza concurentii.Nu le vad rostul.Si de ce se aduna pe adresa mea de e-mail mesaje de la concurentii pe care nu-i cunosc.Poate fi vorba de furt de voturi?Sunt incepatoare in "Lumea Internetului".Voi mai stiti cum este?

  • Kity la 10 Decembrie, 2009

    E posibil sa primesti acele mesaje pentru ca atunci cand te-ai inscris ai bifat o casuta prin care erai de acord sa primesti pe mail continuarea discutiei cu pricina.
    Avatarurile respective nu dezavantajeaza pe nimeni, sunt cu nuanta satirica si oferite absolut aleator.
    Dar, cel mai important lucru, sa tii minte un lucru : sansa sa primesti voturi de la persoane care nu te cunosc sau carora nu le-ai cerut tu expres sa te voteze este aproape nula. La concursurile cu voatare nimeni nu voteaza pe cineva necunoscut doar pentru ca ii place comentariul, sau poza, sau mai stiu eu care ar fi obiectul votului...:) Mai bine mobilizeaza-ti prietenii, anturajul sa intre pe site-ul respectiv si sa te voteze.
    Succes!

  • Biencuta la 11 Decembrie, 2009

    Multumesc pt lamuriri.Abia astept sa vad cine castiga premiul cel mare!

  • analis la 31 Decembrie, 2009

    Premiul I – Dinu Maria Otilia (334 voturi) – inel din aur alb si aur galben, cu 5 diamante cu taietura de briliant (2,3 g) se va oferi comentariului cel mai votat de pe aceasta pagina Premiul II – Grecu Ecaterina (321 voturi) – piatra semipretioasa mystic topaz (25mm*18mm, 33 ct) [...]

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro