Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Aprilie 2009
un iPod Nano, o imprimanta Canon <br />

Concurs Aprilie 2009 - Mai 2009

Castiga un iPod Nano sau o imprimanta Canon

  • Concursul s-a terminat pe 04 Mai, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un iPod Nano, o imprimanta Canon

Ce trebuie sa faci?
  1. Posteaza pe blogul tau un articol in limba romana despre motivatia ta personala de a participa la Marsul Diversitatii organizat cu ocazia Gay FEST 2009
  2. Trimite un mail la adresa accept@accept-mail.ro sau/si bogdan_i@accept-mail.ro cu link-ul catre articol si cu premiul pe care vrei sa-l castigi.
Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (16)
  • la 28 Aprilie, 2009

    Buna gluma. Atragerea de noi homosexuali... pt. un ipod? Nu ma inscriu nici daca o sa ofere o masina. Afara cu homosexualii din tara! Dati-le cate un tratament psihioatric, nu ipod-uri. Eu nu fac o alta discriminare, dar cand aud de gay...

  • whatever la 28 Aprilie, 2009

    Nu imi place sa jignesc (asa cum faci tu), dar cu siguranta ca tu ai avea nevoie de multe tratamente psihiatrice. Sau macar de putina educatie in plus. Sa inteleg ca mai bine preferi tiganii, hotii si huliganii? Pe ei nu i-a dat nimeni afara din tara. Iar pentru cunostinta ta, acest concurs nu este facut pentru atragerea homosexualilor (din descriere iti dai seama daca ai mai mult de 4 clase), se adreseaza in exclusivitate persoanelor gay care vor sa scrie despre participarea lor la un mars. Asa ca tu te poti delecta linistit cu celelalte concursuri care ti se adreseaza!

  • la 28 Aprilie, 2009

    se vede treaba ca stam foarte prost la capitolul toleranta... culmea e ca ii toleram pe cei care sunt ca noi, iar ceilalti daca nu sunt cu noi sunt impotriva noastra...

  • overandout la 28 Aprilie, 2009

    @cornelb: intr-adevar, daca ai fi putin mai educat ai sti ca o persoana nu se naste gay pentru ca asa vrea. Nu e o alegere. Si din aceasta cauza nu ai dreptul sa condamni pe nimeni. Eu am tot respectul pentru ei, pentru ca duc o viata foarte grea in Romania pentru ca mereu se gasesc persoane gen cornelb care sa le faca viata un cosmar. In aceasta categorie intra si Becali, Vadim, etc. (ciobani si dereglati mintal). Suntem o tara de tot rasul si vina ne apartine in totalitate noua, celor ce locuim in Romania.

  • la 28 Aprilie, 2009

    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

  • geo10987 la 28 Aprilie, 2009

    nu ai ce sa ceri de la romani: privitori de OTV si ascultatori de manele :)

  • KaulitzMonik la 28 Aprilie, 2009

    Una este sa fii gay si alta sa fii travestit de genul acesta care umbla pe strada (la parada minune) imbracat in chiloti cu bucile goale, sutien cu sosete, machiaj strident, tocuri imense si gesturi lascive. Te rog sa ma crezi, stiu despre ce vorbesc pentru ca din intamplare, acum 2 ani am nimerit la parada gay sau mai bine zis la locul lor de intalnire.
    Daca ai avea copil si ai trece pe langa aceasta parada, nu cred ca ti-ar placea sa vada asa ceva. Eu am ramas dezgustata de gesturile lor si aspectul total deplasat si exagerat. NU sunt genul sa condamn persoanele gay, stiu ca nu e neaparat o alegere, insa exagerarile travestitilor si "marsul" lor pe strazi mi se pare o tampenie. Dupa ce ca au probleme, mai ies si pe strada sa "semnalizeze" grotesc. Ce ar fi sa isi faca toti cate o parada? Si cei orbi, invalizi, bolnavi de hiv etc pt ca si ei sunt discriminati. Acest mars la discriminare se refera. Totusi daca s-ar imbraca normal, chiar si ca niste femei, probabil nu i-as condamna in acest fel.

  • whatever la 28 Aprilie, 2009

    Am gasit un concurs adresat in exclusivitate tie. Am cautat mult, recunosc. Trebuie doar sa trimiti un sms cu textul "GAY" la numarul 0744CORNEL (numar cu tarif normal) si vei castiga garantat 24 de ore de acces la o sauna gay din Bucuresti. Succes!

  • reiand la 28 Aprilie, 2009

    Copilasi, cine v-a amagit pe la televizor sau prin revistele "3 bucati" la 2 lei ca " o persoana nu se naste gay, nu e o alegere". Ai dreptate, nu in toate cazurile e o alegere, unii sunt corupti, cei cu constiinte mai putin dezvoltate iar restul sufera dereglari mintale. Sa stii ca inca nu s-a descoperit o gena care sa faca diferenta la nastere si sa-i aleaga pe copii: hetereo si homo, deci clar intervine pe parcurs influenta sau coruperea spre acest gen de comportament. Pt "whatever" sa stii ca Damiana Draghici e tigan, Madalin Voicu e tigan si nu e nicio problema. Hotii si huliganii sunt de competenta justitiei. Si intredevar subconstientul unui copil, pt ca inca e in perioada de formare a constiintei, e foarte sensibil si daca ii arati tot felul de "bulangii" care se scalambaie si se mozolesc in public poate la maturitate sa perceapa ca e normal sa "mananci carnita si bataita la popou" si ca "asa s-a nascut, nu e o alegere".

  • KaulitzMonik la 28 Aprilie, 2009

    "Copilasi, cine v-a amagit pe la televizor sau prin revistele "3 bucati" la 2 lei ca " o persoana nu se naste gay, nu e o alegere"."
    Pai daca nici nu se naste gay, nici nu este o alegere ulterioara, atunci ce e?

    Adevarul sta la mijloc. Este si alegere (in putine cazuri) si problema din nastere. Alegere provenita din prostie, anturaj, plictiseala de femei (vezi creatori de moda celebrii) sau bani.
    Dar majoritatea se nasc asa. Nu este vorba de gena, ci de creier si hormoni. Poti aprofunda acest subiect.

    Oricum ai dreptate. NU este indicat sa vada un copil asa ceva pe strada sau la televizor. Parada aceasta este o prostie totala. Sa stea naiba cuminti in banca lor si sa nu se prosteasca asa si majoritatea oamenilor ii vor tolera.

    overandout chiar nu imi dau seama cu ce ti-au castigat respectul. Eu zic sa te duci din curiozitate la aceasta parada. Sa ii vezi cum vorbesc si cum se comporta. Pe urma sa ii respecti. :)
    Nu uita ca vorbim de parada gay, nu de persoanele gay care se comporta ca noi, toti ceilalti.

  • la 28 Aprilie, 2009

    daca tot suntem atat de toleranti, de ce sa nu ii acceptam si pe zoofili si pe pedofili? nu fac si ei parte tot dintr-o minoritate sexuala? cand auzim de ei, ajungem sa facem discriminare (cred ca si homosexualii ii discrimineaza). iti dai seama ce frumoase ar fi paradele pedofililor si zoofilior? cred ca nici biserica ortodoxa nu ii acepta. si ei sunt tot ciobani sau dereglati mintal? din moment ce toti psihologii si psihiatrii recunosc ca respectivii au probleme psihice, nu inteleg de ce am deranjat. daca o sa te uiti mai bine o sa vezi ca nu am atacat o pers., iar daca tu.....

  • la 28 Aprilie, 2009

    observand ca azi ai facut primele comentarii pe konkurs.ro si analizand textele postate de tine, mi-am dat seama ca... am o intrebare pt. tine. ii tolerezi sau faci parte dintre ei? orice pers. hetero care o sa isi arate toleranta fata de gay nu o sa recurga la... rasism? am f. multi prieteni tigani si nu vad nicio problema din moment ce nu sunt hoti, criminali sau... gay. Inca ceva, nu cred ca ai cautat atat de mult nr. respectiv (sau ce o fi)
    PS: astept raspuns :D

  • overandout la 28 Aprilie, 2009

    @KaulitzMonik: Am sous ca ii respect pentru ca sunt niste luptatori. In Romania daca spui ca esti gay se arunca cu pietre dupa tine sau esti batut pana ajungi in spital. Asta e nivelul de educatie din tara noastra, ce sa faci. Si sunt de acord cu tine in ceea ce priveste acea "parada gay". Acolo se aduna cele mai proaste exemplare dintre gay, care ii fac de ras pe ceilalti. In ceea ce am scris mai sus ma refeream la gay in general si mai ales la lipsa de toleranta aratata de cornelb, nu la acea parada infecta.

    @cornelb: Biserica ortodoxa nu accepta multe. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu ii accepta pe gay. Si ei au sentimente si cu siguranta ca sunt unii mult mai sinceri si onesti decat multi dintre noi. Si acum sa-ti explic si diferenta dintre gay, pedofili si zoofili: un gay nu-ti ia copilul din brate ca sa ti-l f***, si nici nu iti dezgroapa mortii cautand un partener. Astea sunt infractiuni, si nu cred ca un gay face rau societatii pentru ca iubeste un alt baiat. Am un sfat pentru tine. Du-te tu la un psiholog si vorbeste despre persoanele gay. O sa ramai surprins.

  • la 28 Aprilie, 2009

    Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta discutie aici. E normal ca parerile sa fie diferite. O concluzie pe care am tras-o eu e ca atunci cand lumea aude de homo .. uuuuu jos cu ei .. cand lumea aude de lesbi.. mai trece lumea cu vederea.
    La un mars.. ca sa participi nu treb sa fi gay .. treb sa fii de acord cu ei, sa lupti pt "drepturile" lor .. eu asa stiu. Poate ca nu am dreptate.. Si sa nu uitam ca unii actori / cantareti f buni sunt gay. Tin sa dau decat un exemplu: ELTON JOHN

  • whatever la 28 Aprilie, 2009

    Intru zilnic pe konkurs.ro dar nu am avut pana azi cont pe acest site. L-am facut tocmai ca sa-ti pot da o replica la primul comentariu pe care l-ai lasat. In legatura cu presupunerile tale: nu sunt gay, dar am cativa prieteni gay cu care ma inteleg foarte bine. Am reusit asta pentru ca eu nu am atatea prejudecati ca tine. Stii ce te-ar aduce pe tine cu picioarele pe pamant? Sa ai un copil, baiat, care intr-o zi sa vina la tine si sa-ti spuna: "tati, sunt gay". Sunt curioas ce ai face: l-ai da afara din tara? L-ai interna la psihiatri? L-ai duce la preot sa scoata dracii din el? Mi-e rusine sa recunosc ca traiesc intr-o tara in care majoritatea locuitorilor gandesc ca tine.

  • la 28 Aprilie, 2009

    Am vrut sa iti dau un raspuns mai lung, dar...
    La intrebarea ta o sa raspund printr-o alta intrebare. Ce ai face daca un copil de-al tau s-ar droga? Il lasi sa moara cu seringa in vena numai sa nu il duci la un psiholog? Vad ca ti-e rusine cu oameni care gandesc ca mine. Dar de cei care ii discrimineaza pe tigani nu ti-e rusine?
    PS: A fost ultimul comentariu postat de mine la acest concurs

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro