Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Aprilie 2009
un iPod classic de 80 GB<br type="_moz" />

Concurs Aprilie 2009 - Mai 2009

Castiga un iPod Classic de 80 GB

  • Concursul s-a terminat pe 17 Mai, 2009
  • Sursa: Kro-blog.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un iPod classic de 80 GB

Ce trebuie sa faci?
Scrie pe blogul tau un post despre motivul pentru care iti doresti premiul si ce muzica ai pune pe el. Include un link catre Kro-Blog.com si unul catre http://www.kro-blog.com/2009/04/17/concurs-castiga-un-ipod-classic-de-80-de-giga/

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • la 20 Aprilie, 2009

    La intrebarea "dupa ce scriu pe blog ca iti vreau ipodul cum ma inscriu ?" a dat raspunsul:"pai o sa primesc automat link la articol si o sa vad ca ai scris". Are dreptate? Nu trebuie trims link-ul? Iar in legatura cu extragerea "o sa fac niste biletele cu toti inscrisi in concurs si o sa trag unul, filmare video, alta solutie nu mi-a trecut prin cap" De unde stim noi ca pe acele biletele nu apare numai un singur nume?

  • konkurs la 20 Aprilie, 2009

    1. Da, blogurile au un sistem de trackback/pingback. In momentul cand tu pui intr-un post un link, blogul tau va incerca sa trimita o notificare automata catre acel link.

    2. Teoretic ar putea sa arate la camera fiecare bilet in parte :) Oricum, nicio metoda nu va elimina orice urma de suspiciune.

  • la 20 Aprilie, 2009

    multumesc pt. raspuns
    mi-am facut un blog in urma cu ceva timp si nu stiu ce am facut cu el pt. ca nu ma mai lasa sa intru (tot am modificat parolele) :(( o sa-mi fac altul daca o sa am chef :)

  • tiger la 29 Aprilie, 2009

    niciodata nu am avut incredere in asa zisele extrageri cu sau fara notari prezenti. As propune o formula transparenta tuturor celor ce vor sa fie credibili dand premii prin tragere al sorti. Indiferent de conditiile impuse pentru a participa la un concurs cu desemnare de castigatori prin tragere la sorti, concurentii sa fie rugati sa ghiceasca suma, fie totala a numerelor fie prin adunarea doar a cifrelor numerelor extrase la loto dintr-o anumita zi. Ex. pt nr. extrase: 4 6 10 20 30 40 = 110 sau 4+6+1+0+2+0+3+0+4+0 = 20. Am dat un exemplu usor de inteles. Chiar daca nici un concurent nu va nimeri aceste totaluri sa fie ales cel care s-a apropiat cel mai mult de rezultat. Se pot dezvolta variante. Oricum exista un mare avantaj: afisand numarul ales de concurenti pe de-o parte iar faptul ca extragerea loto e publica si televizata nu vor putea fi niciodata dubii asupra castigatorului, ca sa nu mai zic bani aruncati pe notari si alte persoane suspecte de implicare in influentarea rezultatelor, inclusiv a concurentilor.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro