Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Martie 2013
1 x iPhone 5, 1 x voucher in valoare de 1.000 RON

Concurs Martie 2013

Castiga un iPhone 5 sau un voucher in valoare de 1.000 RON

  • Concursul s-a terminat pe 27 Martie, 2013
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x iPhone 5, 1 x voucher in valoare de 1.000 RON

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Magazin online (daca nu esti deja).
  2. Da share concursului pe wallul tau de Facebook.
  3. Lasa un comentariu la poza de concurs de pe Facebook Magazin online cu numele sau/si link-ul magazinului de concurs.
Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • papyto la 25 Martie, 2013

    acest asa-zis magazin online,si-a creat pagina de facebook sambata 23 martie 2013,in aceeasi zi in kr anunta un concurs cu un premiu de 3000 RON...voi kiar credeti asta???konkurs,nu va sesizati o data cu acesti tzepari,de ce continuati sa promovati asemenea escrokerii???

  • TrecutsiPrezent la 25 Martie, 2013

    :) Sa fi prost sa crezi in asemenea concursuri :))

  • kalasnikov1 la 27 Martie, 2013

    Aici, nu a fost vorba despre vreo teapa sau vreun concurs real, totul a fost un experiment reusit prin care am vrut sa vad cat este de usor sa ii pacalesti pe oameni, si cat de usor poti fi promovat pe un site de concursuri pt. ca m-am saturat sa vad cum distribuie multi dintre cunoscutii mei "concursuri" de genul "primii 100.000 de participanti castiga GARANTAT cate o muscatura de tantar pana la toamna". La cate premii au castigat la astfel de "concursuri", oare mai au unde isi tine premiile? :)) Astept pana de ziua mea, sa vad cate telefoane de ultima generatie, laptopuri, mingi de fotbal, ochelari de soare, s.a.m.d o sa primesc de la ei :))) Parca ma si vad cum o sa stau cateva zile sa public anunturi de vanzare a cadurilor mele :))
    Eu mi-am dorit ca la 2-3 zile de la publicarea "concursului" aici sa postez pe pagina un comentariu prin care sa anunt ca a fost un experiment si sa sterg pagina dupa vreo zi de la acea postare. Din pacate, contul meu a fost suspendat temporar si, pt. a-mi recupera contul, trebuie sa completez data nasterii :))) Oare in cati ani as reusi sa nimeresc data nasterii completata de mine acolo? :))

    Concluzie: nu mai credeti in toate concursurile care au la descriere "premiu real" sau care pagini poarta numele: "magazin online", "trecut si prezent" (fie vorba intre noi, ei isi premiaza propriile lor conturi "de rezerva"), "pontul tau", "castiga un..."...
    Stiati ca un domeniu international (.com, .info, .biz) costa sub 15 USD (unele merg mult sub 10 USD)? Stiati ca, pe piata de la noi, majoritatea firmelor ofera gazduire pt. site-uri incepand cu mai putin de un euro pe luna? Cata incredere puteti avea in cineva care nu isi permite sa isi faca un site? Voi cat ati platit pt. profilul vostru de facebook? Exact atat au platit si ei pt. paginile lor pe care va promit premii in valoare de mii de euro (in unele cazuri, s-a ajuns chiar la sute de mii de euro oferiti pe o pagina de facebook).

    @trecut si prezent (pomarleanu octavian): ce intelegi prin "fake"? Nu tot la aceeasi categorie intra si "concursurile" la care va premiati conturile voastre "de rezerva"? am vazut pe o pagina de facebook ca s-ar putea ca tu sa te fi aflat si in spatele paginii "premii reale pt. Romania" (momentan, nu mai gasesc respectiva pagina ca sa iti dau linkul).

    @konkurs: multumesc pt. publicare! sincer sa fiu, nu mi-am imaginat ca sunteti atat de prosti, incat sa publicati acest "concurs" fara sa imi cereti vreun detaliu in legatura cu magazinul care organizeaza concursul :))) konkurs, vezi ca m-ai banat pe forum, din greseala :P in loc sa incercati sa va rezolvati problemele si sa imi multumiti pt. ca va mai deschid ochii din cand in cand, voi incercati sa ma banati :(

    PeSe: raspund doar la comentarii bine argumentate!

    Nu uitati, paginile de Facebook, sunt GRATUITE!

  • kalasnikov1 la 27 Martie, 2013

    stati prin zona, nici nu stiti ce vi se pregateste! :))

  • cyucy la 28 Martie, 2013

    off,te-ai suparat rau de tot pe toata lumea! :P

  • kalasnikov1 la 30 Martie, 2013

  • kalasnikov1 la 30 Martie, 2013

    cum sa nu te deranjeze cand vezi ca tot ii atentionezi cu privire la concursurile false pe care le publica pe site si ei incearca sa te baneze, in loc sa iti multumeasca pt. ca ii atentionezi? vrei dovada ca ei citesc comentariile? acest "concurs" a fost trecut la categoria incheiat" dupa ce am postat eu un comentariu :)) daca ma pun si comentez la toate concursurile ca eu le-am organizatt, la cat sunt de dusi cu plutam, probabil o sa le scoata pe toate :)) Ce s-a intamplat cu celelalte concursuri false la care am comentat si pe care le-am si raportat? absolut nimic, ei in continuare au publicat toate mizeriile pe care le-au primit pe mail. Sincer sa fiu, am vrut sa le umplu site-ul de concursuri false cu termen nedeterminat, dar, din pacate, in ultimul timp sunt extrem de ocupat (nici macar o farsa de 1 aprilie nu mai am timp sa pregatesc :( )

    In alta ordine de idei, eu stau de foarte mult timp cu chat-ul de facebook deconectat din cauza incultilor de la mine din lista care cum ma vad online 5 secunde vin cu: "da un like aici" sau "voteaza-ma aici...". Din moment ce nu am purtat nicio discutie de macar un caracter cu respectivele pers., cum sa ii ajut din moment ce nu au bunul simt de a saluta, a se prezenta si de a ma ruga frumos sa ii ajut? Recunosc ca poate unii m=au salvat de sub daramaturile de la cutremurul din '77 sau atunci cand a cazut basescu peste mine din cauza beuturii... de unde sa stiu cine sunt, din moment ce nu se prezinta? Mai vad intr-o zi o postare de la o persoana pe nume Mihaela Uglea care anunta ca ii sterge din lista pe toti cei care nu o ajuta la concursuri. Crede-ma ca mi-a fost extrem de greu sa ma abtin de la comentarii in acea zi :)) Sa i9nteleg ca esti prieten doar cu cine te ajuta cu ceva? Pt. mine, respectivii sunt profitori, nu prieteni. Cum sa te ajut eu pe tine, din moment ce nu te cunosc si nici nu iti sunt dator cu ceva? Daca imi cere cineva sa sparg usa unei case pt. ca si-a uitat cheile in buzunar, trebuie sa ma pun pe treaba?
    Crede-ma ca m-am saturat sa vad cate mizerii sunt distribuite pe facebook si la cate sunt invitat si eu (nu stiu ce parere ai tu despre cei care s-au trezit mari patrioti si sustin eleva cu comportament de pitipoanca, dar mie imi vine sa vomit. cati dintre aci "patrioti" au iesit in strada cand spatiul aerian national a fost cedat catre criminalii din sua?)

    PeSe: sper sa primesc si de la tine macar un telefon de ultima generatie dintre cele pe care le-ai castigat la concursurile de pe facebook :P

    konkurs, ce sa mai zic? PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL...

  • allexinno_alexys la 30 Martie, 2013

    Eu i-am sters pe toti cei care participa la concursuri false:)) Sincer m-am saturat sa-mi se umple news-feed-ul cu prostii :))

  • cyucy la 31 Martie, 2013

    of,of...doar un telefon vrei? :P timp pt farse de 1 aprilie cred ca-ti gasesti tu ;) cat despre "prietenii" din lista de FB,ai dreptate! :)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro