Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Aprilie 2011
un iPad /zi

Concurs Aprilie 2011 - Mai 2011

Castiga un iPad pe zi! (10 premii)

  • Concursul s-a terminat pe 06 Mai, 2011
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

un iPad /zi

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe realitatea.net. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu la articolul de concurs de pe realitatea.net in care sa spui pe cine ai fi ales castigator la finala "Romanii au talent" + argumenteaza-ti alegerea.
  3. Aduna cat mai multe voturi pozitive (thumbs-up) si cat mai putine voturi negative (thumbs-down) pentru comentariul tau*.

*Zilnic se vor contoriza voturile pozitive ale fiecarui participant, din care suma totala se vor scadea cele negative, si va rezulta clasamentul final.

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • alexutzu1 la 28 Aprilie, 2011

    din punctul meu de vedere las fi ales fara sa clipesc pe narcis iustin ianau deoarece sunt foarte rari ca el an lume la stilul de gesturi seamana foarte mult cu rusul vitas dar binenteles cel mai bine ca voce,de fapt vitas ar trebui sa se teama daca ar fi pusi amandoi antro competitie,iustin este un contra tenor modest asi stapaneste pine corzile vocale si merita ca pe viitor sa ajunga cat mai sus si sa faca cinste romaniei cu vocea sa. (ma numesc arama alexandru sunt din braila am 33 de ani si ami doresc din tot sufletul sa castig acest premiu va spun cu mana pe inima ca nu am castigat nimic toata viata mea acest mesaj vi lam trimis de la nepotul meu dupa calculator va multumesc)nr meu de tel:0733796271.

  • stupidcow la 28 Aprilie, 2011

    nu aici trebuie sa comentezi

  • amola la 28 Aprilie, 2011

    @alexutzu1 Prietene, nu te supara insa ai mari probleme de stapanire a scrierii in limba noastra. Lasa naibii acele "a" in loc de "i" la inceputul cuvantului pentru ca sunt agasante de-a dreptul. Nu iti atrag atentia ca sa ma dau cunoscatoare insa sunt de-a dreptul enervante. Pune mana si mai citeste ceva (ziare, reviste, ca sa nu zic chiar carti) si se va schimba ceva fara sa-ti dai seama. Pana atunci fa o pauza din a-ti arata altora talentele fiindca esti penibil.Aici se scuza multe greseli insa ale tale nu sunt gen "mess". Oricum, ai doar 33 ani asa ca nu ai scuze. Spor la reconstructie si astept sa-ti vad opiniile scrise coerent.

  • stefy3lol la 29 Aprilie, 2011

    Vreau să vă zic că,în primul rând,Adrian Ţuţu a câştigat probabil din cauză că este sărac,minor(practic),şomer,Narcis n-a câştigat pentru că el nu era sărac dar,la talent,Narcis a ieşit pe locul 1.Şi,nu vreau să zic că nu-mi place,ci,că,Narcis a fost un pic mai bun.Locurile ar trebui să fie:3:Valentin 2:Adrian 1:Narcis,la talent.Nu vreau să mă înţelegeţi greşit,îmi place Valentin dar n-a fost cel mai bun.

  • fireman_mil la 29 Aprilie, 2011

    CUM DRAKU E POSIBIL SA TE VOTEZE 20 DE INSI IN 10 SECUNDE?
    UN SISTEM M AI PROST DE JURIZARE NU AM VAZUT NICIODATA

  • bradeadanmarius la 29 Aprilie, 2011

    parerea mea este ca a castigat acela care trebuia sa castige deoarece, ceilalti doi Narcis si Valentin au voci extraordinare si acestia nu vor trece de acum inainte neobservati si vor avea parte de proiecte fenomenale pe cand adrian a trecut prin atatea si talentul lui nu prea se vede din prima asa cum se vede la ceilalti doi si daca mai ai si idei preconcepute despre hip-hop nu ar fi avut nici o sansa in viata. pentru el banii acestia reprezinta o scara spre ceva mai bun pentru el si pentru familia lui. eu zic bravo lui are talent compune pe loc ceea ce cere foarte mult talent. parerea mea.

  • claudela la 30 Aprilie, 2011

    fratilor lasati comentariile pro si contra ca nu mai putem face nimic oricum! asa a trebui sa fie! si....apropo....aici postam despre concursuri, nu despre reality show-uri!

  • magdutza2001 la 09 Iulie, 2011

    parerea mea este ca trebuie sa castige Cosmin Agache pentru ca nu orisicine poate sa cante beatbox asta da talent nu ca adrian tutu ca canta ca asta pot si eu. asta a fost parerea si imi doresc foarte mult sa castig!

  • stupidcow la 09 Iulie, 2011

    Magdutza: esti praf

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro