Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Aprilie 2010
un curs gratuit de Java sau PHP

Concurs Aprilie 2010 - Mai 2010

Castiga un curs gratuit de Java sau PHP

Ce castigi?

un curs gratuit de Java sau PHP

Ce trebuie sa faci?

Conditia principala de participare: sa ai un blog sau un cont de twitter de cel putin o luna de la data inceperii concursului (7 aprilie) si sa fi postat cel putin o data in ultimele 30 de zile de la aceeasi data.

 

  • Pentru posesorii unui blog:
  1. Scrie un articol de minim 100 de cuvinte in care sa specifici de ce vrei sa castigi acest premiu. Este necesar ca articolul sa contina un link spre pagina de concurs si un link spre site-ul partenerilor (Line Education Center).
  2. Posteaza un comentariu cu link spre articol (in caz ca nu functioneaza trackback-ul) in pagina de concurs de pe evenimentestudentesti.ro.
  • Pentru posesorii unui cont de twitter: Posteaza de pe contul tau de twitter urmatorul mesaj: "Vrei sa castigi un training Java sau PHP? @eventstudent si leconline.ro iti ofera aceasta sansa! www.z8.ro/concurs-es"
  • Pentru cei fara blog sau cont de twitter: Convinge-ti un prieten sa participe in locul tau si sa iti ofere premiul cadou.
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • kalasnikov1 la 12 Aprilie, 2010

    "Cursurile nu sunt online si se desfasoara la sediul Line Education Center de pe strada Frumoasa, nr 52. (e la 5 minute de mers pe jos de piata Victoriei)

    Trainingurile de PHP (Fundamentals sau Advanced) si de Java Advanced dureaza 8 saptamani, iar trainingul de Java Fundamentals 10 saptamani ( va fi cate un modul de 3 ore pe saptamana ). Toate detaliile le gasesti pe site-ul <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> :)"

    Daca vreti careva sa participati si nu aveti blog sau cont de twitter, intrati pe pagina mea personala si la "ce premii a castigat" gasiti blogul meu, lasati un comenatriu acolo cu o adresa de e-mail valida si cu motivul (imi moderez toate comentariile ;) ) si o sa va caut

    @konkurs:fa ceva cu reclama de la fan curier, daca vrei sa se mai poata loga lumea pe site :D

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro