Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Ianuarie 2017
1 x curs de make-up in valoare de 1800 lei

Concurs Despremoda.ro Ianuarie 2017 - Februarie 2017

Castiga un curs de make-up in valoare de 1800 lei

  • Concursul s-a terminat pe 14 Februarie, 2017
  • Sursa: Despremoda.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x curs de make-up in valoare de 1800 lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol în care sa povestești de ce îti dorești sa câștigi acest premiu. Include in articolul tau ca participi la acest concurs organizat de catre DespreModa.ro și Aba Academy și un link catre site-ul despremoda.ro, iar cuvintele cheie le vei alege dintre acestea: moda, fashion, revista moda, orice cuvânt ce ține de moda și fashion.
  2. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe despremoda.ro cu linkul catre articolul tau sau trimite-l pe mail la adresa contact@despremoda.ro.
  3. Daca nu ai blog, scrie un articol în word în care menționezi de ce îți dorești sa câștigi concursul, trimite-l la adresa contact@despremoda.ro cu titlul – Concurs make-up.
  4. Distribuie acest concurs pe Facebook, Twitter, etc (în total sa fie minim 4 platforme de socializare, obligatoriu Facebook, Twitter, restul care le vrei tu).
Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro