Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Februarie 2018
1 x city-break la Milano, 7 x abonament Gold pentru stagiunea 2018-2019 la Opera Comica pentru Copii, 1.000 x invitatie dubla la opera Comica pentru Copii pentru 2 persoane

Concurs Opera Comica Pentru Copii Februarie 2018 - Aprilie 2018

Castiga un city break la Milano + multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 10 Aprilie, 2018
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x city-break la Milano, 7 x abonament Gold pentru stagiunea 2018-2019 la Opera Comica pentru Copii, 1.000 x invitatie dubla la opera Comica pentru Copii pentru 2 persoane

Ce trebuie sa faci?
  1. Cauta și gasește unul sau mai multe instrumente muzicale în cadrul ”Vânatorii de Comori – Orchestra de Aur” a Operei Comice pentru Copii (acestea pot fi descoperite într-o mulțime de mijloace publicitare: ziare, reviste, afișe, spoturi radio sau tv etc.).
  2. Achizitioneaza un bilet de intrare la oricare dintre reprezentațiile de sâmbata și duminica, programate între 10 februarie -10 aprilie la Opera Comica pentru Copii.
  3. Completeaza formularul de concurs de pe site-ul operacomica.ro cu datele tale de contact (poți completa de mai multe ori, în baza aceluiași bilet, important este ca de fiecare data sa fie un instrument muzical diferit descoperit).

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro