Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Septembrie 2014
1 x ceas Silicon Rhinestones

Concurs Ceasuri Fashion Septembrie 2014

Castiga un ceas Silicon Rhinestones

  • Concursul s-a terminat pe 21 Septembrie, 2014
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x ceas Silicon Rhinestones

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Ceasuri Fashion (click aici).
  2. Da click pe butonul "Participa" + lasa un comentariu la postul de concurs pe Facebook Ceasuri Fashion de ce iti plac ceasurile.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • bianca99 la 17 Septembrie, 2014

    Cunosc oameni care nu mai poarta ceas de mana fiindca au functia de ceas pe telefon si oameni care ar putea vorbi ore in sir despre arta orologeriei. Sunt ceasuri-bijuterie, ceasuri-accesoriu, ceasuri care indica un anumit statut, fake-uri si serii limitate, cu mecanisme quartz si automatice. Nu prea imi permite buzunarul sa am propria mea colectie de ceasuri, dar pot spune ca sunt cat de cat multumita cu ce mi-am achizitionat in prezent! Mi-as dorii tare mult sa castig acest concurs pentru a-mi imbogatii "mini colectia"!

  • konkuser119147 la 18 Septembrie, 2014

    Pai si de ce nu participi?

  • konkuser119147 la 22 Septembrie, 2014

    Castigator: Negru Violeta

    Suntem ceea ce ne place.Da!
    Absurd, si totusi predominant, conceptul de gust ne defineste. Alegerile noastre sunt toate partial dependente de preferinte.
    Imi place cand vad o persoana ca are bun-gust si asta se vede incepand de la o vestimentatie bine aleasa si pana la cuvintele pe care le rosteste in public...si nu pun in discutie faptul ca bunul gust implica neaparat haine de firma, semnate de un anumit brand.Nu! Poti purta lucruri ieftine si simple insa care sa atraga atentia prin modul in care le combini si felul in care stii sa le porti.
    Si bunul gust se refera si la alegerea accesoriilor.
    De exemplu ceasul este un accesoriu ce iti defineste stilul, completeaza o tinuta, te ajuta sa fii punctual.
    Exista reguli de purtare a ceasului, si daca le stii si tii cont de acestea inseamnca ca ai bun simt si stii sa apreciezi rolul unei piese de istorie, pentru ca ceasul masoara timpul si timpul ne masoara noua viata.
    Pentru a imi expune afinitatea pentru acest accesoriu, pot spune ca, pentru mine, ceasul este ca o bijuterie extrem de valoroasa, pentru ca datorita acestuia stiu la orice pas ora, minutul si secunda in care ma aflu.
    Am o astfel de "bijuterie" preferata, un ceas pe care il i-au cu mine mai mereu, pentru a ma ajuta sa fiu punctuala, sa stiu mereu cat de repede trece timpul....pentru a ma completa.
    Chiar daca acum folosim telefonul, atat pentru a vorbi cat si pentru a sti ora din zi, ceasul va ramane mereu cea mai buna varianta, atat pentru asta cat si pentru a ne ajuta de el sa transmitem anumite lucruri.Totul depinde de noi si de bunul gust al nostru.
    Vreau sa va scriu si cateva lucuri despre istoria ceasului:
    * Ceasul de mana a fost inventat in timpul primului Razboi Mondial. Primul om care a purtat un ceas de mana a fost fizicianul francez Blaise Pascal;
    * Primul ceas a fost obeliscul-un ceas solar inventat de vechii egiptenii. Obeliscul folosea lumina soarelui si umbra pentru a putea arata in ce moment al zilei se aflau;
    * Primul ceas public a fost construit la Milano si asezat in piasa orasului in anul 1335.
    Istoria ceasului este mult mai lunga si de aceea va invit sa va documentati, insa nu uitati ca ceasul este o inventie cu o valoare inestimabila, de care nu ne dam seama, insa stiu cu siguranta ca fara el ne-ar fi greu.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro