Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Februarie 2013
1 x un ceas Karl Breitner

Concurs Februarie 2013 - Martie 2013

Castiga un ceas Karl Breitner

  • Concursul s-a terminat pe 08 Martie, 2013
  • Sursa: Blogawards.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x un ceas Karl Breitner

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un articol pe blog de minim 300 cuvinte in care sa descrii unul sau mai multe ceasuri marca Karl Breitner sau sa iti inviti intr-un mod cat mai original cititorii blogului sa cumpere unul sau mai multe astfel de produse din magazinul online TopCeas.ro. In articolul poti sa te referi la site-ul marcii Karl Breitner (www.karlbreinter.com/ro in limba romana sau www.karlbreitner.com). Include in articolul tau un link de pe pagina de concurs blogawards.ro: Primul link trebuie sa conduca spre adresa “http://www.topceas.ro/” si sa aiba unul din urmatoarele patru titluri, la alegere: “Ceas de mana”, “ceasuri”, “ceasuri de lux” sau “ceasuri elvetiene”; Al doilea link trebuie sa conduca spre una dintre adresele “http://www.topceas.ro/ceasuri_Karl_Breitner.html” sau “http://www.karlbreitner.com/ro” si sa aiba unul din urmatoarele titluri, la alegere: “ceas Karl Breitner”, “ceasuri Karl Breitner” sau “ceasuri elvetiene”; Optional, posteaza unul sau mai multe linkuri spre produsele pe care le prezinti. De exemplu, postezi link spre adresa “http://www.topceas.ro/Detalii_Ceas_Karl_Breitner_Colonel_Gold_Silver.html” cu titlul “ceas Karl Breitner Colonel Gold Silver”.
  2. Posteaza link-ul sub forma unui comentariu in pagina concursului de pe blogawards.ro completand formularul de concurs.
     
Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro