Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Februarie 2010
un ceas Casio MQ24-7E , un ceas Umbro sport

Concurs Februarie 2010

Castiga un ceas Casio sau un ceas Umbro sport

  • Concursul s-a terminat pe 21 Februarie, 2010
  • Sursa: Resita.us
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un ceas Casio MQ24-7E , un ceas Umbro sport

Ce trebuie sa faci?
  1. Aboneaza-te gratuit la newsletterul resita.us. ( click aici )
  2. Raspandeste vestea concursului pe Yahoo! Messenger (click pe Yahoo! Messenger sau copiaza textul si dai mass: Castiga un ceas autentic Casio sau unul Umbro de pe http://resita.us (Trimite mai departe pls) ).
  3. Lasa un comentariu folosind emailul cu care te-ai abonat prin care sa te inregistrezi oficial la concurs pe pagina blogului  resita.us ( click aici )
Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (22)
  • baubau2006 la 17 Februarie, 2010

    intrii pe site si din toate colturile ecranului apar ferestre enervante care sa-ti reaminteasca ca totusi menirea ta pe blogul in cauza este abonarea la newsletter.
    spameri...

  • daniian la 17 Februarie, 2010

    De unde iti apar toate ferestrele? Mie imi apare una singura in partea dreapta si inca una in regulament.

  • Ramona13 la 17 Februarie, 2010

    Acest site a fost infiintat la inceputul lunii ianuarie 2010. E clar ca scopul este acumularea de adrese de mail ptr spam-uri ulterioare.

  • analis la 17 Februarie, 2010

    Eu m-am inscris .Acum sa vedem ce o fi.

  • ottoman la 17 Februarie, 2010

    exclus...

  • terapie la 17 Februarie, 2010

    Eu nu inteleg care e problema, vad numai aberatii aici...
    In primul rand: fel de fel de mesaje in toate colturile...din cate stiu am pus doar la prima vizita sa apara popup si nicidecum in toate colturile.
    In al doilea rand: Site-ul este din 2007 daca va uitati mai bine, din ianuarie am inceput eu sa colaborez cu prietenul meu la el pentru ca nu se prea ocupa, nu adunam mailuri pentru spam pentru ca ar fi ridicol de greu sa le aduni asa(sunt metode de zeci de mii de ori mai usoare), in plus acordarea a 2 premii destul de substantiale (pentru un site personal) doar pentru o mana de adrese e ridicola.
    In rest ce sa zic...bafta si va rugam sa nu incercati sa trisati, vom verifica foarte bine sa corespunda mailurile si sa nu fie multiple inregistrari de la aceeasi persoana.
    Numai bine!

  • baubau2006 la 17 Februarie, 2010

    Din cate observ vad ca ati shimbat setarile in blogul respectiv, nu mai apar acele casute enervante in care parca te sileau sa te inregistrezi la newsletter. Eu personal intrasem sa arunc o privire, sa vad despre ce este vorba pe blog dar acele casute enervante lasau sa se inteleaga ca toata activitatea blogului se rezuma la castigarea a cator mai multi abonati la newslettter. Sa ma stiti ca massurile pe yahoo cu diverse linkuri ce te redirectioneaza spre alte siteuri tot spam se numeste, referitor la premii tot pomeniti cuvantul "substantial", ei bine va anunt ca cele doua premii puse in joc se pot achizitiona la un pret de maxim 70ron, daca cei 70ron inseamna substantial rezulta ca aveti probleme reale datorita crizei.
    Ce am spus mai sus este doar o opinie, nu fac antireclama si indemn ca fiecare pe riscul si constiinta lui sa participe. Multumesc si sa ne vedem si in alte situatii cu premii substantiale la propriu.

  • terapie la 17 Februarie, 2010

    Din cate observ tu nu prea intelegi conceptul de "prima vizita" cum a zis si baiatu de mai sus..cred ca esti singurul care a vazut casute multe in colturi si enervante...nu am facut nici un fel de modificari, doar ca ai revenit tu pe site.
    Apoi dupa cum am zis premiile sunt substantiale pentru un site privat(adica suntem 2 prieteni care muncesc pentru bani la locuri de munca normale...) nu firme producatoare de prezervative, pentru noi 150 lei sunt totusi bani...si sunt sigur ca si pentru altii.
    De asemenea spam este cu totul altceva(poate iei wikipedia si citesti o definitie) si in plus...care e riscul? Sa presupunem prin absurd ca se face spam pe mailurile abonate...wow...ce mare lucru o sa primesti niste mailuri, cred ca o sa te doara inima...dupa care oricum probabil ar fi blocate de providerul mailului.
    Evident ca scopul nostru este sa facem un fan-base, pe langa cei avizi dupa premii se vor nimeri si oameni carora chiar le plac articolele si revin cu placere si alta data.
    Cand o sa-mi pun masina ca premiu totusi o sa te anunt.
    Numai bine!

  • baubau2006 la 17 Februarie, 2010

    orice abonare catre newsletter are si o optiune de dezabonare, eu faceam referire la massurile pe yahoo, una din conditiile concursului este de a face spam pe yahoo si nu ma puteti contrazice ca nu este spam, stim cu totii cat de enervante sunt massurile cu linkuri catre alte siteuri, concursuri... daca doriti sa-mi lasati o adresa de yahoo sa va dau 2 linkuri din care reies cele 2premii puse in joc la o valoare cumulata de 70ron nu 150 cum sustineti. Poate le-ati achizitonat la 150ron, dar v-ati cam inselat, se puteau gasi si mai ieftin.
    PS: Astept ca premiul masina dumneavoastra, cu siguranta eu o sa fiu castigatorul...pana atunci imi fac planul de pensionare. Stima.

  • kalasnikov la 17 Februarie, 2010

    eu cred ca am fost singurul care a vrut sa va apere pe site, dar am intrat pe blog si... ce vad? sub un articol la cuvinte cheie scrie: "Cuvinte cheie:curve resita·doamne de companie resita·fetite resita·pizde resita". Eu nu sunt compatibil cu un asem,enea vocabular si cred ca multi de aici gandesc la fel ca mine. Pt. un asemenea limbaj ar trebui sa puneti un averisment ca aveti blogul destinat persoanelor adulte

    @konkurs: daca crezi ca merita sa promovezi un blog pe care se foloseste un asemenea limbaj fara ca sa fie afisat vreun avertisment cu privire la vocabularul folosit...
    articolul sub care gasiti acei termeni "academici" luati din fundul canalului il gasiti aici: <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • kalasnikov la 17 Februarie, 2010

    oops... am scris fara sa ma cenzurez... scuze

  • rattheo la 17 Februarie, 2010

    ce limbaj la tine kalasnikov. cred ca ai uitat siguranta pe automat!!! rusinica si cinci minute de cenzura :)) !

  • terapie la 17 Februarie, 2010

    Nici nu imi dau seama de ce am fost atat de stupid incat sa bag in seama aberatiile astea, serios...organizez un concurs cu premii si sunt luat la raspundere de ce sunt premiile atat de ieftine...de neimaginat.
    @kalasnikov am observat si eu acum la acel articol, colegul meu a avut probabil un exces de zel si nu a reusit sa se controleze, curva este totusi un cuvant din vocabularul limbii romane,daca ai fi citit si articolul ti-ai fi dat seama ca nu este vorba despre promovarea prostitutiei.
    Aici inchei si ultima tentativa de a discrimina pe mine si site-ul nostru...suntem vinovati ca am organizat un concurs...ne cerem iertare!
    Numai bine!

  • Garcya la 17 Februarie, 2010

    On-topic: sunt unul dintre organizatorii concursului si vreau sa spun ca este cat se poate de real, premiile se dau primilor 2 ce ies la tragerea la sorti.
    Carcotasii pot sa organizeze ei alte concursuri si sa ofere mii de euro, noi ne-am permis doar premii de 70 lei :)

  • kalasnikov la 17 Februarie, 2010

    eu nu m-am referit la curve, eu m-am referit la "p****"... cred ca era destul de vizibil acel cuvant in comentariul de mai sus, nu? si respectivul cuvant este "un cuvant din vocabularul limbii romane"? probabil ca prin boscheti, canale, s.a.m.d. se foloseste... Crede-ma ca nu ma intereseaza ce scrieti voi pe acolo... te las ca deja mi-am pierdut mult prea mult timp cu tine

  • baubau2006 la 17 Februarie, 2010

    Felicitari, unde pot vedea extragerea? Vreau sa inlatur orice urma de suspiciune si sa vad cum sunt extrasi cei doi castigatori. Cer prea multe? :)

  • kalasnikov la 17 Februarie, 2010

    pt. cei care nu stiu: nici macar "parintii" lu' yahoo nu vad ce mass-uri ai trimis sau numarul lor. asa ca nu mai trimiteti mass-uri ca oricum o sa participati la concurs ;) poate o sa dati de vreo pers. ca mine care o sa va stearga din lista :))

  • baubau2006 la 17 Februarie, 2010

    asta trebuia trecuta la categoria "Pont"

  • Garcya la 17 Februarie, 2010

    Extragerea are loc in felul urmator:
    Numele fiecarui participant se baga intr-un fisier text unul sub altul.
    Din acel fisier text se selecteaza tot.
    Se da paste pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    Site-ul respectiv "amesteca" toate numele si le pune intr-o ordine aleatorie, dar numerotata.
    Numarul 1 si 2 sunt castigatori.
    Dovada este un screenshot care are time stamp de pe random.org.
    Bun acum ca si "suspiciuni" poti sa vi sa imi spui ca "asta poate sa faca oricine in Photoshop" sau eu mai stiu ce altceva.
    Daca chiar imi pun mintea o sa si inregistrez extragerea.
    Asta doar ca sa dau peste nas celor sceptici de aici si ca sa elimin orice indoiala pentru urmatoarele concursuri.
    Incercam sa facem cate un concurs la 7 zile.
    Oferim premii din banii personali, nu din donatii, sau sponsorizari.
    Intradevar oferim concursurile pentru ca sa atragem CITITORI, nu vizitatori. Nu ne intereseaza vizitatorii.
    Vrem cititori, de aia cerem abonare la newsletter, suntem siguri ca cei abonati care o sa primeasca mailurile de la noi o sa ramana cititori fideli.
    Suntem la inceput si avem nevoie de un start, concursurile sunt o treaba buna de a atrage cititori fideli.
    Multumesc.

  • baubau2006 la 17 Februarie, 2010

    ok, multumesc.

  • Garcya la 22 Februarie, 2010

    Pentru cei care au avut indoieli, va prezentam castigatorii, filmat, facut poze, tot tacamul.
    Vezi site.

  • nice_girl_ella la 22 Februarie, 2010

    Dupa cum vedeti mai sus, felicitari:

    Marginean Alina
    Dragon

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro