Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Martie 2009
10 x bilet concert Depeche Mode la Luxemburg, 6 mai 2009, transport dus-intors Bucuresti-Luxemburg si retur, cazare 2 nopti (5 si 6 mai 2009) hotel de 3 stele (mic dejun inclus) in Luxemburg.<br />

Concurs Martie 2009 - Aprilie 2009

Castiga un bilet concert Depeche Mode la Luxemburg, transport dus-intors Bucuresti-Luxemburg, cazare 2 nopti hotel de 3 stele in Luxemburg.

  • Concursul s-a terminat pe 24 Aprilie, 2009
  • Tip concurs: castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10 x bilet concert Depeche Mode la Luxemburg, 6 mai 2009, transport dus-intors Bucuresti-Luxemburg si retur, cazare 2 nopti (5 si 6 mai 2009) hotel de 3 stele (mic dejun inclus) in Luxemburg.

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeza formularul de concurs de pe hailadepeche.ro si incarca o poza cu tine in care sa se vada clar ca esti fan infocat Depeche Mode   ( click aici )
  2. Raspunde corect la intrebarea referitoare la Depeche Mode atunci cand vei fi contactat.

Important: La acest concurs pot patrticipa doar cei care au achizitionat un bilet la concertul Depeche Mode din Bucuresti din data de 16.mai.2009 !Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro