Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Martie 2009
un aparat foto digital Canon PowerShot A590IS

Concurs Martie 2009 - Aprilie 2009

Castiga un aparat foto digital Canon PowerShot A590IS

  • Concursul s-a terminat pe 30 Aprilie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un aparat foto digital Canon PowerShot A590IS

Ce trebuie sa faci?
Recomanda cat mai multe articole de pe Sfintele-Pasti.com folosind linkul "Recomanda" din partea de jos a fiecarui articol
Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • milu la 28 Martie, 2009

    trebuie sa te inregistrezi?

  • konkurs la 28 Martie, 2009

    Nope :) Tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi cat mai multe articole la cat mai multi prieteni folosind formularul care iti apare dupa ce dai click pe "recomanda" din subsolul unui articol de pe Sfintele-pasti.com

    Succes

  • milu la 28 Martie, 2009

    la prieteni diferiti, sau poti recomnda 2 articole la acelasi prieten, ms mult konkurs, cum v-am zis sunteti la inima mea;) SUPER TARI;)

  • konkurs la 28 Martie, 2009

    In regulament scrie ca sansele cele mai mari le ai daca trimiti la prieteni diferiti :)

  • milu la 28 Martie, 2009

    MS PENTRU AJUTOR

  • pensionar la 29 Martie, 2009

    cam ciudat concurs nu te loghezi articolele sun vechi nu poti trimite decat dupa 15 min.a doua recomandare dar nu ma intereseaza pacatul lor suntem in postul sfintelor pasti.

  • pensionar la 29 Martie, 2009

    anuntarea si afisarea castigatorului se va face in data de 4 mai 2009 pe Sfintele Pasti, de asemenea castigatorul va fi notificat prin intermediul unui mesaj pe e-mail;

    Normal era sa se anunte castigatorul de sfintele pasti.

  • la 29 Martie, 2009

    Eu am gasit un alt concurs mai ciudat (pe un alt site) organizat de acelasi administrator si ca sa nu zica ca ma leg de acelasi concurs (am mai mai avut niste probleme) o sa pun un fragment din regulament
    "La sfarsitul comentariului, spuneti un numar cuprins intre 1 si numarul total de comentarii postate la acest articol. Numarul total de comentarii pentru un articol este afisat in sectiunea din partea dreapta-jos, CELE MAI COMENTATE: la sfarsitul titlului fiecarui concurs sunt trecute in paranteze rotunde () numarul total de comentarii. (Exemplu: Castiga cartea “1001 jafuri celebre” de Traian Tandin(49), are de exemplu 49 de comentarii).
    Este obligatoriu sa mentionati un astfel de numar pentru ca va fi folosit pentru a determina castigatorul premiului. Comentariile care nu mentioneaza un astfel de numar sau numarul mentionat este mai mare decat numarul total de comentarii pana la un moment dat vor fi ignorate.
    Comentariile intra automat in moderare si vor fi facute publice dupa ce vor fi verificate de catre administratorul site-ului. Asadar nu va impacientati daca nu va apare imediat comentariul.

    Persoanele care posteaza mai mult de un comentariu vor fi descalificate.

    Castigatorul premiului de 100 de lei va fi desemnat pe baza numerelor mentionate de fiecare din participanti la sfarsitul comentariului propriu. Pentru a evita situatia de frauda din partea unor “baieti destepti” metoda prin care se va desemna castigatorul va fi facuta publica la finalul concursului. Poate fi folosita media aritmetica, media geometrica, etc.

    Concursul se va incheia pe data de 3 mai 2009. Numarul minim de comentarii trebuie sa fie de 100, altfel concursul se va prelungi pana se atinge pragul 100 de comentarii pentru acest concurs.
    Stabilirea metodei de desemnare a castigatorului si desemnarea castigatorului de va face in termen de 7 zile de la incheierea concursului. Desi metoda de desemnare a castigatorului nu e stabilita decat la final va fi cu certitudine o formula matematica"
    Da, stiu ca unele concursuri cu votare se fraudeaza, poate ca si cele cu tragere la sorti (se poate?), dar daca ii este atat de frica sa nu fie fraudat, de ce nu face niste biletele cu numele participantilor si sa extraga asa? Sau se poate frauda si asa? Parca vad ca dupa aplicarea formulei respective o sa iasa un nr. care nu a fost ghicit de nimeni

  • milu la 05 Mai, 2009

    cine a castigat?

  • la 05 Mai, 2009

    Castigatorul unui aparat foto digital Canon PowerShot A590IS este doamna/domnisoara: Moruz Mihaela

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro