Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Noiembrie 2009
intra gratuit la orice eveniment din Romania vreme de 12 luni, premii surpriza, bilete la film, tricouri vinsieu.ro (castig instant)

Concurs Decembrie 2010

Castiga un an de distractie pe banii lor

  • Concursul s-a terminat pe 28 Decembrie, 2010
  • Sursa: Vinsieu.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

intra gratuit la orice eveniment din Romania vreme de 12 luni, premii surpriza, bilete la film, tricouri vinsieu.ro (castig instant)

Ce trebuie sa faci?
  1. Invita un prieten sa se inscrie pe VinSiEu.ro, posteaza 10 evenimente si comenteaza 10 evenimente la care ai participat si castigi automat un tricou personalizat din 6 modele disponibile (daca te numeri printre primii 50 primesti automat si 4 bilete la film la alegerea ta)
     
  2. Imbraca tricoul vinsieu.ro la un eveniment la care participi si trimite o fotografie celor de la vinsieu.ro si te inscrii in cursa pentru premiul cel mare.

 

Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

 

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • la 21 Noiembrie, 2009

    Premiul cel mare este intr-adevar "intrarea gratuita la orice eveniment din tara timp de 12 luni" dar mai sunt de castigat tricouri personalizate precum si bilete la film

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro