Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Martie 2011
1 x abonament Ecowash Mobile pe un an, 2 x abonament Ecowash Mobile pe 6 luni

Concurs Martie 2011

Castiga un abonament pentru curatarea si intretinerea masinii

  • Concursul s-a terminat pe 30 Martie, 2011
  • Sursa: Promotor.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x abonament Ecowash Mobile pe un an, 2 x abonament Ecowash Mobile pe 6 luni

Ce trebuie sa faci?

 

  1. Voteaza una dintre cele 10 masini participante la titlul de "Masina ideala pentru femei", in pagina concursului de pe promotor.ro
  2. Completeaza-ti datele personale in formularul de concurs care va aparea in pop-up dupa votare.
Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • molix la 05 Aprilie, 2011

    'În luna femeilor, ProMotor şi EcoWash Mobile v-au oferit concursul "Votează maşina ideală pentru femei", premiile constând din 3 abonamente EcoWash: unul pentru un an, iar celelalte două pentru 6 luni. Dintrei cei peste 6.500 de participanţi, au fost aleşi prin tragere la sorţi trei câştigători.

    Aceştia sunt:

    Anton Daniel Valentin - câştigătorul unui abonament EcoWash Mobile pentru 1 an (o recondiţionare completă a maşinii tale urmată de 23 spălări interior + exterior)
    Irimia Radu - câştigătorul unui abonament EcoWash Mobile pentru 6 luni (o recondiţionare completă a maşinii tale urmată de 11 spălări interior + exterior)
    Arama Cornel - câştigătorul unui abonament EcoWash Mobile pentru 6 luni (o recondiţionare completă a maşinii tale urmată de 11 spălări interior + exterior)
    Dar, pe lângă premiile EcoWash Mobilepuse în joc, scopul nostru a fost de a găsi, împreună cu userii noştri, care sunt cele mai potrivite maşini pentru femei. Din cele aproape 8.000 de voturi, cele mai multe s-au îndreptat către Mini Cooper. Astfel, Mini Cooper, cu peste 2.000 de voturi (adică un sfert din voturile totale) devine MAŞINA PROMOTOR PENTRU FEMEI în anul 2011.

    Pe locurile 2 şi 3 se situează Alfa Romeo Giulietta, compacta sexy italiancă, respectiv Volkswagen Beetle, model care, în ciuda vârstei, nu şi-a pierdut deloc din şarmul dedicat sexului frumos.'

  • molix la 05 Aprilie, 2011

    tot berbantzii shtiu cel mai bine care ma&ni sunt bune pentru femei & care-s nebune.
    cum care? alea de mai sus.
    cum ce? ma&ni, desigur.

  • fcdcc2010 la 05 Aprilie, 2011

    o mica insulita masculina in marele ocean feminin de castigatori la concursurile din ultima vreme si nu numai!:P eu zic sa-i felicitam si sa le uram sa egaleze femeile la premii castigate!;)

  • molix la 05 Aprilie, 2011

    sa-i felicitam ashadar pe cunoscatori. & sa le uram la mai mare, de& io una nu ma omor dupa ma&nile mari, da' am observat ca berbantzii se cam. :o)
    traiasca insulele & arhipelagurile :o))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro