Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Noiembrie 2008
5 x telefon mobil Samsung Omnia Smartphone de 8 GB

Concurs Noiembrie 2008 - Decembrie 2008

Castiga un Samsung Omnia Smartphone de 8 GB

  • Concursul s-a terminat pe 01 Decembrie, 2008
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x telefon mobil Samsung Omnia Smartphone de 8 GB

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau Orange WebCare (click aici)
  2. Reincarca orice cont PrePay prin Orange Web Care folosind una dintre cele trei modalitati de reincarcare puse la dispozitie de catre organizator, si anume: reincarcare de pe un abonament pe o cartela Prepay; reincarcarea unei cartele de Prepay proprii; reincarcarea unei cartele Prepay apartinand unei alte persoane.(click aici)
important: acest concurs se adreseaza abonatilor Orange si nu presupune costuri suplimentare pentru cei care oricum isi reincarca, prin alte metode, cartea PrePay
 
Nota curenta: 2.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • la 04 Noiembrie, 2008

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>***/castiga-unul-dintre-cele-5-samsung-omnia-smartphones-de-8-gb/

  • konkurs la 04 Noiembrie, 2008

    Descrierea premiului este unul din paragrafele din stirea de pe zoot.ro.

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>,282061.html

    O zi buna

  • la 04 Noiembrie, 2008

    si cum explici coincidenta, pentru ca la zoot textele sunt in paragrafe diferite... oricum trebuie sa recunoasteti ca va inspirati de pe www.*** caci majoritatea concursurilor apar intai acolo si dupa aceea aici

  • la 04 Noiembrie, 2008

    va e frica ca vizitatorii vostrii o sa va paraseasca pentru concursuri.biz sau care e ideea, ca oricum nu dati link catre acel site, din punct de vedere SEO faptul ca in unul din comentarii apare www.*** este egal cu zero...

  • konkurs la 04 Noiembrie, 2008

    Noi avem o echipa care lucreaza zilnic din greu pentru a gasi aceste concursuri. Acuzatiile tale imi jignesc echipa, lucru pe care nu il permit. Contactele se stabilesc greu, sursele se strang in timp, insa este extrem de neplacut ca efortul sa fie bagatelizat.

    Noi nu actionam precum altii de pe piata (cu care ai avut in trecut dispute, si care acum ne copiaza si pe noi) si unul dintre principalele noastre scopuri a fost inca de la inceput sa oferim servicii competente, pe cont propriu. Te asigur ca ne tinem de acest scop in continuare.

    Avem un newsletter zilnic si feed RSS. Te invit cu prietenie,sa il folosesti cu incredere pentru a afla despre concursurile despre care noi aflam in exclusivitate.

    Scopul este ca aceste concursuri sa ajunga la utilizatori.


    O zi buna si iti urez succes cu site-ul tau

  • konkurs la 04 Noiembrie, 2008

    Iti multumesc pentru atentia deosebita pe care ne-o acorzi.

    Nu este vorba de SEO, este vorba de principiu si de intentie.

    Tu incerci sa ne discreditezi si o faci intr-un mod agresiv.

    Scopul nostru nu este acela de a "strange trafic". Utilizatorii nostri au drept de alegere si stai destul de bine in google ca ei sa observe alternativa :)

    Aceasta discutie s-a incheiat :) Vom continua sa ne indreptam atentia catre acei utilizatori care apreciaza serviciile noastre.

  • la 04 Noiembrie, 2008

    te-am respectat si apreciat inca de la lansarea site-ului tocmai pentru ca era altfel si pentru ca se vedea ca se munceste la el, cu toate acestea nu pot sa nu raman surprins de anumite coincidente... acum nu e un capat de tara si nu trebuie o recunoastere publica ci doar fata de propria persoana (in alta ordine de idei bagi mana in foc pentru echipa ta ca nu se inspira ?)

  • konkurs la 04 Noiembrie, 2008

    Nu neg coincidentele. Dar la o cautare in google (una din sursele noastre principale) dupa "castiga samsung omnia" spre exemplu, apar 2 rezultate relevante, cu descriere suficienta, chiar in pagina de rezultate. Primul rezultate, de la concurs-online ofera toate detaliile ca noi sa continuam cautarea pe site-ul organizatorilor.

    Avem zeci de astfel de cautari de acest fel si inevitabil, pentru ca esti foarte bine indexat, apar si concursurile postate de tine.

    Te felicit pentru munca depusa si sper sa tinem pasul cu tine :)

  • la 04 Noiembrie, 2008

    e cel mai jalnic plagiator (a se citi hot), dovada ca eu am fost primul e timpul scurs de la indexare (22 de ore in cazul meu, 15 in cazul celuilalt)... asadar cine a fost primul si cine s-a inspirat de la cine... povestea cu am luat de pe site-ul organizatorului e destul de veche, sunt de acord cu ea, dar pe site-ul organizatorului de unde ai ajuns ? (vorbim la modul general)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro