Acest concurs a fost publicat pe data de 24 Iulie 2011
1 x Samsung Galaxy Tab 10.1

Concurs Iulie 2011 - August 2011

Castiga un Samsung Galaxy Tab 10.1

  • Concursul s-a terminat pe 05 August, 2011
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare
Ce castigi?

1 x Samsung Galaxy Tab 10.1

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan GrupaDeal.RO (daca nu esti deja). 
  2. Aboneaza-te la newsletterul GrupaDeal.
  3. Trimite linkul personalizat primit pe e-mail pentru a aduce cat mai multi membri in comunitatea Grupa Deal*.

 

*Linkul il trimiti prin Facebook, Messenger, E-mail personal sau alte canale media pe care le folosesti pentru a comunica cu prietenii. Prietenii trebuie sa urmeze cei trei pasi (like - abonare - validare) in cel mult 72 de ore de la accesarea link-ului primit de la tine.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • fix la 25 Iulie, 2011

    Un "concurs" unde pornesti din start cu ZERO sanse din cauza celor care si-au facut un JOB din fraudarea lor.Persoane cu sute de conturi, unele au ajuns la 1.000 care participa la ele , intrand cu alt cont pentru a nu fi depistate.Ce face organizatorul?! NIMIC !!!NU publica nici macar numarul de inscrisi la concurs, nu publica NICI un fel de clasament, NIMIC.Si intrebarea care urmeaza, nepublicand nimic, de unde ai macar speranta ca sunt verificate voturile ?E plantatia lui , e treaba lui, nu iti convine,ori schimbi plantatia de bunavoie, ori iti este restrictionat accesul.Aviz amatorilor de "chilipiruri".

  • fix la 25 Iulie, 2011

    A fost dat mail organizatorului privind aceste fraude , si ?!!!si?!!!NIMIC!!!! Nici macar un raspuns.TOT concursul este pe orbeste.
    Intrebari pe wall si dansi raspund cand vor.Treceti oameni buni la sistemul de tragere la sorti, facebook-ul a ajuns locul de munca al celor care fraudeaza.O intrebare, cu ce va incalzeste ca aveti acum 931 friends , din care 700 FAKE?!Cui trimiteti dvs ofertele?!Unor adrese de mail false pe care nu le citeste ABSOLUT nimeni?!

  • jaucamarilena la 26 Iulie, 2011

    e super fain as vrea si ieu sa cistig>

  • ANELY la 03 August, 2011

    Felicitari fix!Sper sa te auda cine trebuie!

  • fix la 06 August, 2011

    S-a terminat "concursul".Au afisat un "clasament" cu niste nume fara like, fara nimic.Un "clasament" cu niste nume.Si , avem castigator!!!Sunt niste nume insirate de la 1 la 10 , fara a afisa macar cati useri au dat like la invitatia lor, si voila, gata, felicitari "castigatorului".CONCURS TEAPA de la coada la cap, trimis mail organizatorului , si NIMIC!!!Aviz amatorilor de premii, la urmatorul concurs organizat de GRUPADEAL , buluciti-va iar si strangeti like pentru dansii, recomandati la cat mai multi acel site,pentru ca au grija organizatorii sa isi bata joc de voi!!!Din acei sponsori, NIMENI nu citeste pe forumuri cate tepe pot sa isi ia si ei la randul lor cu aceste "concursuri"?!GRUPADEAL are 6000 "friends" din care mai bine de 3000 sunt fake!!!Sponsorilor, trimiteti ofertele la 3000 de adresede mail fake pe CARE NU LE DESCHIDE NIMENI!!!Cred ca este timpul sa ne trezin si noi (participantii) si dumneavoastra (sponsorii).Pentru ca unii (participantii) ne-am pierdut de tot orice speranta, iar dumneavoastra ,sponsorii dati premiile unor gainari.FIX

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro