Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Decembrie 2008
un telefon mobil Motorola RIZR Z8 sau un stick USB de 1 Gb

Concurs Decembrie 2008

Castiga un Motorola Z8 sau stick-uri USB

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2008
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un telefon mobil Motorola RIZR Z8 sau un stick USB de 1 Gb

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol in care sa descrii locul ideal pentru vacanta de Craciun sau Revelion. Fii cat mai original!
  2. Posteaza un comentariu in pagina concursului pe constantablog.net cu link catre articolul tau. (click aici)
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • pollet_a la 22 Decembrie, 2008

    Buna dimineata. Spuneti-mi si mie, va rog frumos, cum sa scriu pe blogul meu. Nu este suficient daca pe pa pagina concursului?
    Multumesc
    O zi buna

  • pollet_a la 22 Decembrie, 2008

    ....daca scriu pe pagina de concurs....(imi cer scuze, am gresit din viteza)

  • konkurs la 22 Decembrie, 2008

    Articolul trebuie scris pe blogul tau. Daca nu ai blog, iti poti face unul gratuit pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • alex001 la 22 Decembrie, 2008

    Eu as vrea sa-mi petrec craciunul si multi ar prefera o astfel de varianta de a petrece cea mai frumoasa sarbatoare din an.Nu as prefera sa parasesc tara deoarece si ea are multe colturi frumoase si pline de traditii,cel mai potrivit loc de craciun este zona Maramuresului istoric undepredomina inca foarte mult traditia pastrata de stramosii nostri. Exista o zona a maramuresului unde locuitori din zona respectiva uit de toate grijilesi se distreaza cat mai bine si mai mult,programul fiecarui cetatean este cam acelasi in timpul sarbatorilor,eimerg dimineata la biserica, dupa acea se aduca toata familia si gusta din bucatele traditiona nemaipomenite, dupa acea merg in sat admire tinerii care isi pierd mintile si se mascheasa si fac fel si felde prostioare care amuza extrem de mult lumea, dupa acea pe la inserate se aduna toate familia si merg la rude sa colinde unde gusta din bucate si stau de vorba,iar dupa ora 1 noapte tineri (baietii) se aduna in grupuri de 6-10 indivizi si merg la colindat la fete pana dimineata.
    Dupa mine este locul ideal de a ati petrece sarbatorile .

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro