Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Decembrie 2009
1 x HTC Hero (negru)

Concurs Decembrie 2009

Castiga un HTC Hero de la Toxel Magazine!

  • Concursul s-a terminat pe 27 Decembrie, 2009
  • Sursa: Toxel.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

1 x HTC Hero (negru)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in club Toxel (click aici)
  2. Acumuleaza cat mai mult puncte pana pe 27 Decembrie:
    1. Invita-ti prietenii pe Toxel
    2. Raspunde la intrebarile saptamanii
    3. Discuta pe forum
    4. Comenteaza articolele Toxel.

 

Citeste regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (12)
  • duma_mia la 07 Decembrie, 2009

    participa careva la concurs?

  • collie la 07 Decembrie, 2009

    cea mai mare teapa!
    nu spune nimic in regulament, dar numarul de recomandari care le poti face e limitat, iar limita variaza in functie de persoana (???!!!???). de exemplu eu am limita la 11, dar am vazut ca unii au bagat chiar si 13. o fi corect?

  • konkurs la 07 Decembrie, 2009

    Nu este o teapa, cel mult o problema tehnica. Vom vorbi chiar acum cu organizatorii sa aflam ce s-a intamplat.

  • Toxel la 07 Decembrie, 2009

    A fost la un moment dat o problema tehnica, deoarece s-au trimis prea multe recomandari intr-un timp scurt. Am setat numarul la maxim 15 pe zi, care pot fi trimise toate odata sau in etape diferite. Daca mai apar probleme, nu ezitati sa ne comunicati la contact@toxel.ro si promitem sa remediem totul imediat. Bucurati-va de concurs, nu incercam sa pacalim pe nimeni. Vom realiza mai multe concursuri la fel de atractive in viitor si va asteptam pe site! Mult succes! Echipa Toxel Magazine.

  • klaudyu44 la 11 Decembrie, 2009

    un concurs de c***t,cu organizatori de acelasi fel,se pare ca ei sunt vorbiti cine sa castige,asta mi s-a parut cel mai handicapat concurs,cred ca nici nu au acel telefon de care tot vorbesc.O MARE PACALEALE,vor sa aiba si ei vizitatori.

  • Naked la 11 Decembrie, 2009

    Au o gramada de puncte aia din top vad.

  • Toxel la 11 Decembrie, 2009

    Salut. Vei vedea ca in scurt timp, lucrurile se vor modifica si multi dintre cei din top vor fi descalificati. Am observat ca in general, comentezi on topic si civilizat pe Toxel dar observam ca aici aduci jigniri gratuite. Vom publica un story despre castigator, la sfarsit de an. Sunt sute de recomandari, mii de comentarii si de posari pe forum, zeci de raspunsuri la intrebari. Asta cere mult timp din partea noastra. Maine promitem sa stergem comentariile spam, postarile dubioase si sa-i descalificam pe cei care au furat la recomandari. Asa ca, mult succes pe mai departe! Si sa nu mai vorbim de rau "pe la spate". Puteai face asta pe Toxel :)

  • klaudyu44 la 11 Decembrie, 2009

    sa vedem ce faceti cu Elucid,nu stiu cum a facut acest concurent peste 1000 de puncte in aceasta zi.La inceput m-a acuzat el de dublu post,acum el are vreo 7 posturi la un articol,pai e corect asa ceva?eu mai mult de 20 de recomandari nu am trimis,adica 1000 de puncte,restul le-am facut de pe forum,articole,si intrebarii,vreau sa faceti descalificari,si daca sunt si la mine probleme va rog sa luati masuri.Acest Elucid ar trb eliminat pt ca duce lipsa de fair-play,prefera sa fure decat sa ramana pe locul 2,este foarte invidios.Va multumesc pt raspunsul acesta rapid,si imi cer scuze pt afirmatiile de mai sus.Eu credeam ca e un concurs cinstit,acu astept sa vedem ce se intampla maine.La revedere.

  • Toxel la 11 Decembrie, 2009

    Interesant este faptul ca tu, klaudyu44, ne jignesti pe noi si pe ceilalti utilizatori cand tu, klaudyu44, ai aproximativ 30 de conturi deschise chiar de pe IP-ul tau. Interesant, nu-i asa? Speram ca cei care au trisat acum isi vor invata lectia si vor juca foarte corect data viitoare. Felicitari, ai fost descalificat. Asteptam oameni cu bun simt care sa castige telefonul! Succes!

  • klaudyu44 la 12 Decembrie, 2009

    dar cu cei cu ip dinamic cum ramane?aia pot face la conturi de te plictisesti...Si ms de descalificare,chiar nu mai jucam la acest concurs,sunt unele serioase la care chiar se castiga ceva,am castigat un telefon de la germanos,si multe alte premii,pe bune nu cu vrajeli d-astea.PA

  • Naked la 12 Decembrie, 2009

    Organizatorii au luat atitudine si concursul merge inainte curat si fara probleme. Recomand acest site.

  • ely_en la 27 Decembrie, 2009

    Concursul s-a terminat!!! Castigatorul, luat dupa numarul cel mai mare de puncte, este Aeonlife!
    felicitari!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro