Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Februarie 2011
2 x DVD aerobic Valentina Pelinel

Concurs Februarie 2011

Castiga un DVD aerobic Valentina Pelinel

Ce castigi?

2 x DVD aerobic Valentina Pelinel

Ce trebuie sa faci?
  1. Urmareste blogul frommonawithgloss.blogspot.com prin Google Friend Connect sau prin Facebook (like in casuta de Facebook din stanga paginii).
  2. Daca ai blog, scrie un post despre acest concurs cu titlul "Concurs From Mona with Gloss: castiga un dvd aerobic Valentina Pelinel" (impreuna cu link-ul catre pagina de concurs de pe rommonawithgloss.blogspot.com) + pune frommonawithgloss.blogspot.com in blogroll sau in lista ta de bloguri.
  3. Daca nu ai blog, posteaza link-ul pe Facebook impreuna cu comentariul "Concurs From Mona with Gloss: castiga un dvd aerobic Valentina Pelinel".
  4. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe frommonawithgloss.blogspot.com cu numele sub care urmaresti blogul rommonawithgloss.blogspot.com si precizarea Google Friend Connect/Facebook, link-ul postat cu acest concurs, adresa ta de mail si raspunsul la intrebarea "Care este sportul/programul vostru de antrenament preferat?".
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro