Acest concurs a fost publicat pe data de 06 August 2009
un Autoturism Hyundai Tucson, 61 x Jucarie Fischer Price, model „Elefant Muzical”<br />

Concurs August 2009 - Septembrie 2009

Castiga un Autoturism Hyundai Tucson si jucarii Fischer Price

  • Concursul s-a terminat pe 30 Septembrie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

un Autoturism Hyundai Tucson, 61 x Jucarie Fischer Price, model „Elefant Muzical”

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza produse participante la promotie si gaseste codul unic.
  2. Trimite un SMS la 1820 cu codul unic gasit de tine.
important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (26)
  • allexxa la 08 August, 2009

    Carmita imi poti posta aici, te rog, paragraful din regulamentul acestui concurs care se refera la extragerea/extragerile premiilor (data/datele, modalitatea,etc). Nu reusesc sa deschid linkul cu regulamentul si pace :(((
    Mersi. :)

  • carmita la 08 August, 2009

    SECŢIUNEA 8. TRAGEREA LA SORŢI SI DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR
    Tragerea la sorţi pentru cele 62 premii ale Campaniei va fi electronică şi va avea loc în data de 13.10.2009, la sediul Agenţiei, în prezenţa unui reprezentant al acesteia, a unui reprezentant Nestlé România şi a unui notar public / avocat.
    Se vor extrage 6 rezerve pentru premiul constând în Autoturism Hyundai Tucson şi câte 2 rezerve pentru fiecare din premiile constând în 61 Jucării Fischer Price. Se va apela la rezerve în condiţiile în care câstigatorii extraşi nu îndeplinesc condiţiile de validare. În cadrul prezentei Campanii, un participant unic poate câştiga mai multe premii, însă din categoria de premii „Jucărie Fischer Price” poate câştiga doar un premiu. Un participant unic este definit de acelaşi număr de telefon.
    Tragerea la sorţi este un eveniment public. La cerere, orice persoană poate participa la acest eveniment. Cererea va fi facută, în scris, la adresa Organizatorului, cu minimum 48 de ore înaintea desfăşurării evenimentului respectiv. Lista câştigătorilor validaţi, cuprinzând numele, prenumele şi premiul câştigat va fi afişată în termen de 3 zile lucrătoare din momentul validării tuturor câştigătorilor, pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> şi in Ziarul România Liberă din data de 13.11.2009.
    SECŢIUNEA 9. ANUNŢAREA CÂŞTIGĂTORILOR, VALIDAREA ŞI ACORDAREA PREMIILOR
    Anunţarea
    1.
    Marele Premiu
    Câştigătorul marelui premiu va fi anunţat telefonic de către un reprezentant al Organizatorului în legătură cu premiul câştigat şi procedura de validare în termen de 3 de zile lucrătoare de la data extragerii. Reprezentanţii Organizatorului vor încerca stabilirea contactului cu fiecare câştigător apelând numărul de mobil de maximum 4 ori, în 3 zile diferite, în intervale orare diferite (în intervalul orar 9.00 – 17.00). Dacă, din motive independente de voinţa Organizatorului, câştigătorul nu poate fi contactat de către Organizator în condiţiile stabilite (are telefonul închis sau nu răspunde la nici unul dintre cele 4 apeluri), se va apela la rezerve în ordinea în care acestea au fost extrase. Procedura de validare a rezervelor este aceeaşi cu procedura de validare a câştigătorului.
    Va fi considerată câştigătoare la Campanie persoana care răspunde la telefonul mobil în momentul anunţării, confirmă participarea la Campanie şi poate parcurge procedura de validare conform condiţiilor din Regulament. Odată cu anunţarea, Reprezentanţii Organizatorului vor colecta datele complete ale câştigătorilor (nume, prenume, adresa completa).
    2.
    Premiile constând în jucării Fischer Price
    Câştigătorii celor 61 de premii vor fi anunţaţi telefonic de către un reprezentant al Organizatorului în legătură cu premiul câştigat şi procedura de validare în termen de 5 zile lucrătoare de la data extragerii. Reprezentanţii Organizatorului vor încerca stabilirea contactului cu fiecare câştigător apelând numărul de mobil de maximum 4 ori, în decurs de cele 5 zile, în intervale orare diferite (în intervalul orar 9.00 – 17.00). Câştigătorii care din motive independente de voinţa Organizatorului nu pot fi contactaţi de către Organizator pe parcursul a celor 5 zile lucrătoare destinate contactării câştigătorilor premiilor constând în Jucării Fischer Price (au telefonul închis sau nu răspund la nici unul dintre cele 4 apeluri) vor fi invalidaţi. Pe parcursul a încă 5 zile lucrătoare se va
    4

  • la 08 August, 2009

    Tragerea la sorţi pentru cele 62 premii ale Campaniei va fi electronică şi va avea loc în data de 13.10.2009, la sediul Agenţiei, în prezenţa unui reprezentant al acesteia, a unui reprezentant Nestlé România şi a unui notar public / avocat.

  • carmita la 08 August, 2009

    cam lung paragraful-scuze...

  • allexxa la 08 August, 2009

    Iti multumesc :))

  • allexxa la 08 August, 2009

    Si tie iti multumesc :)))

  • carmita la 08 August, 2009

    cu placere.
    cum stai cu punctele la adplay?

  • allexxa la 08 August, 2009

    :))) Exact la asta "lucrez". Din pacate in timpul saptamanii nu am avut timp, de aceea incerc sa recuperez acum. Deocamdata niciun punct ptr extragerea finala, problema fiind ca nu prea recunosc reclamele tv (asa cum iti spuneam...nu ma prea uit din lipsa de timp) si cum intrebarile respective sunt intercalate cu celelalte, imi intrerup sirurile de raspunsuri corecte :))).

  • carmita la 08 August, 2009

    trimite-mi mie un mail,bizadea_camelia-ca sa primesti un punct
    mai tarziu o sa mearga mai greu saitul

  • gabrielamoca la 08 August, 2009

    nici eu n-am nici un pct pt marele premiu....nu stiu cum se acumuleaza.....iti trimit si eu e-mail, vrei?

  • carmita la 08 August, 2009

    da-trimite-l

    o sa-l deschid

  • amibotea la 14 August, 2009

    ce produse promotionale? ce marca?

  • myky22 la 14 August, 2009

    sunt seriosi eu am castigat o broscuta si am primit-o prin posta

  • amibotea la 16 August, 2009

    imi zice si mie cnva ce fel de produse?

  • Eli1 la 16 August, 2009

    Produse participante la promotie:
    NESTLE Lapte Junior 1+ 400g
    NESTLE Lapte Junior 1+ 900g
    NESTLE Lapte Junior 1+ Miere 400g
    NESTLE Lapte Junior 2+ 400g
    Sunt destul de scumpe produsele.Eu n-am aflat unde se gaseste codul. Am trimis de vreo 2 ori sms. cu ce am presupus eu ca ar fi cod si mi-au raspuns cod invalid.

  • Eli1 la 16 August, 2009

    Apropo. Nu sunt cnva. La Galati,cnva inseamna Colegiul National Vasile Alecsandri.

  • daniian la 16 August, 2009

    Atentie mare!!! Cei care nu veti fi contactati rapid, nu aruncati "dovezile". S-ar putea sa nu fiti sunati toti atat de prompt. Eu am castigat oadata si m-au sunat la o luna si ceva dupa terminarea concursului. Aruncasem deja taloanele. Asa ca nu intrati in panica daca vor intarzia cu telefonul.

  • amadeea la 24 August, 2009

    ce eticheta promotionala cu cod unic din 6 numere, ca nu am gasit pe cutie.

  • taniusca la 20 Octombrie, 2009

    fetelor, care ati mai participat la asemenea concursuri organizate de nestle, impartasiti din experienta voastra. In regulament scrie ca extragerile se vor face pe 13.10, iar pe site spun ca lista castigatorilor va fi disponibila pe site incepand cu 16.10, dar nici astazi nu apare nimic....am participat pt ca ii dau copilului lapte de la ei, dar le-as scrie ca totusi nu sunt seriosi daca nu respecta termenele din regulamet.

  • myhadavid la 23 Octombrie, 2009

    Noi am castigat la promotia trecuta un melc, am fost contactata telefonic iar dupa ce am trimis fax copie a BF, am primit jucaria in termen de 30 zile...deci eu zic ca sunt seriosi

  • myhadavid la 23 Octombrie, 2009

    Sincer, cred ca daca nu am fost contactati telefonic pana acum, nu ne numaram printre castigatori...Intai te contacteaza telefonic, pana se valideaza toate faxurile trimise...dureaza...cred ca de aceea nu s-au afisat lista castigatorilor

  • Kity la 23 Octombrie, 2009

    Pentru orice fel de informatii cel mai bine ar fi sa sunati la linia info a Nestle. E un numar gratuit de genul 08... (romtelecom) care se gaseste tiparit pe orice ambalaj al unui produs ce apartine Nestle.

  • taniusca la 29 Octombrie, 2009

    multumesc pt pont, kity, voi incerca si asa. Intre timp le-am scris mail si mi-au raspuns ca cei care au castigat vor fi contactati telefonic in maxim 5 zile lucratoare de la extragere, dar nu specifica cand are loc extragerea, caci in regulamentul de pe site spun ca pe 13.10. Eu inca sper la jucaria pt vladut, ar fi si aiurea sa nu castig nimic cu cele 20 si ceva de coduri trimise...

  • taniusca la 29 Octombrie, 2009

    multumesc pt pont, kity, voi incerca si asa. Intre timp le-am scris mail si mi-au raspuns ca cei care au castigat vor fi contactati telefonic in maxim 5 zile lucratoare de la extragere, dar nu specifica cand are loc extragerea, caci in regulamentul de pe site spun ca pe 13.10. Eu inca sper la jucaria pt vladut, ar fi si aiurea sa nu castig nimic cu cele 20 si ceva de coduri trimise...

  • lidiac la 30 Octombrie, 2009

    s-au afisat castigatorii pe site

  • taniusca la 31 Octombrie, 2009

    mersi, lidiac, am verificat si eu acum...bineinteles ca nu ma regasesc printre castigatori, deja ma asteptam sa nu fiu din moment ce nu am fost contactata telefonic asa cum spuneau ei, deci...Asta e, sunt eu ghinionista din fire, ce sa fac.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro