Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Iunie 2010
un Apple iPad, un salt cu parasuta, un zbor cu avionul, 3 x premiu special Varta

Concurs Iunie 2010

Castiga un Apple iPad, un salt cu parasuta, un zbor cu avionul + alte premii

Ce castigi?

un Apple iPad, un salt cu parasuta, un zbor cu avionul, 3 x premiu special Varta

Ce trebuie sa faci?
  1. Arata ca stii sa iti incarci bateriile in cel mai amuzant si surprinzator mod (o singura varianta):
    • Posteaza pe blogul concursului: Scrie pe http://incarcatibateriile.ro povestea care reuseste sa te tina pe tine in stare de functionare. (click aici)
    • Posteaza pe blogul tau: Daca detii un blog personal, poti publica un post cu povestea ta energizanta. Nu uita ca la final sa mentionezi: Post scris pentru concursul "Incarca-ti bateriile!", organizat de Varta Romania. Link-ul urmator: http://incarcatibateriile.ro trebuie asociat cu textul "Incarca-ti bateriile!". Anunta organizatorii apoi urmand specificatiile de aici.
    • Comenteaza pe blogurile afiliate: Poti include povestea ta in comentariile posturilor (despre Varta) de pe cele trei bloguri afiliate campaniei: Cabral.ro, Zoso.ro, Manafu.ro.
    • Posteaza pe Twitter: Daca esti activ pe Twitter, spune acolo cum iti incarci bateriile si adauga neaparat la final hashtag-ul #incarcatibateriile.
    • Posteaza pe Facebook: E la fel de usor sa iti inscrii povestea pe Facebook, publicand-o in discutia deschisa aici.
    • Incarca un clip pe YouTube: Daca esti un regizor in devenire, poti arata cum iti incarci bateriile intr-o scurta inregistrare. Posteaz-o apoi pe YouTube, Trilulilu, Vimeo, Metacafe si anunta urmand specificatiile de aici.
    • Fii creativ intr-o imagine: Realizeaza o fotografie sugestiva legata de tema concursului si apoi trimite-o urmand specificatiile de aici.
  2. Completeaza datele personale pe http://incarcatibateriile.ro.
Nota curenta: 2.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • Naked la 14 Iunie, 2010

    Mi se pare cam incurcata treaba, poze, postat pe forumuri, site-uri, comentat, postat pe twitter, facebook, video pentru trilulilu, vimeo, metacafe youtube, postat poza, postat poveste.

  • Shadow15 la 18 Iunie, 2010

    La cate-s de facut nici nu ma obosesc :))Ar fi trebuit ceva mai simplu la modu' Facebook+You Tube ( cred ca ajungea.) Auzi. facebook, metacafe, trilulilu, vimeo...etc :)) daca au 1 participant e bine :))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro