Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Iulie 2010
un Apple iPad 16GB Wifi

Concurs Iulie 2010

Castiga un Apple iPad 16GB Wifi

  • Concursul s-a terminat pe 31 Iulie, 2010
  • Sursa: Quickmall.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un Apple iPad 16GB Wifi

Ce trebuie sa faci?
  1. Posteaza pe blogul tau un articol in care sa descrii parerea ta personala despre site-ul www.quickmall.ro pana cel tarziu pe 31 iulie.
  2. Alege un numar de la 1 la 999999.
  3. Trimite un e-mail la adresa marketing@quickmall.ro cu subiectul "Dau sfoara-n tara! Numarul meu norocos este:" + un link catre articolul postat pe blog si datele tale de contact + o captura de imagine a articolului postat online.

 

Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • kapaionutz la 13 Iulie, 2010

    Imi miroase a teapa...

  • kalasnikov1 la 13 Iulie, 2010

    @konkurs: Ce se intampla cu site-ul? Am incercat de vreo 20-30 de ori sa ma loghez de pe internet explorer si aparea tot mesajul cu "pagina cautata a fost mancata de urs".. am incercat sa imi fac un alt cont si nu am putut nici sa imi fac cont...

  • amibotea la 19 Iulie, 2010

    E teapa sau nu?

  • kalasnikov1 la 01 August, 2010

    @konkurs: cred ca poti scoate acest concurs de aici pt. ca inscrierile s-au facut pana ieri
    "articolul va fi publicat până cel târziu în data de 31 Iulie 2010"
    Mai avem numai de asteptat anuntarea/afisarea castigatorului

    Nici mie nu imi place ca nu apare o lista cu participantii, dar asta nu inseamna ca ar fi o teapa. Ei se ocupa de comercializarea diferitelor produse si teoretic isi fac o mai buna reclama prin intermediul bloggerilor pt ca ei scriu cate ceva despre acel magazin si vizitatorii blogurilor respective poate intra si la ei pe site dupa ce citesc... "abureala" de pe blog...

  • emy_milu la 20 August, 2010

    Buna ziua,



    Dupa cum stiti deja, QuickMall a organizat in luna Iulie un concurs adresat bloggerilor din Romania: „Esti blogger? Da sfoara-n tara si QuickMall te premiaza cu un iPad!”



    In urma extragerii din data de 16 August, a fost desemnat castigatorul iPad-ului. Acesta este Adrian Nicolae Cozma, 19 ani din Sibiu.



    Pe blogul nostru gasiti detalii despre extragerea castigatorului, iar daca vreti sa il cunoasteti personal, va invit sa cititi urmatorul articol: <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>



    Multumim pentru inscrierea si participarea la concursul nostru si va invitam sa ne urmariti in continuare pentru ca promitem si alte concursuri la fel de atragatoare.



    Toate cele bune,

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro