Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Noiembrie 2010
3 x termometru digital

Concurs Noiembrie 2010

Castiga trei termometre digitale

  • Concursul s-a terminat pe 08 Noiembrie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

3 x termometru digital

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe medicpentrutine.ro cu datele tale de contact + alege raspunsul corect la intrebarea de concurs: "Care dintre cele 7 remedii naturale pentru combaterea tusei, ajuta si la scaderea febrei?". 

Pont: Pentru a raspunde corect la intrebarea de concurs click aici.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • teomaria la 09 Noiembrie, 2010

    Raspunsul corect la intrebarea de concurs este B. Socul. Daca ati raspuns corect la intrebarea de concurs, puteti fi unul dintre castigatori. Castigatorii, extrasi in urma tragerii la sorti, vor fi anuntati pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si contactati de un reprezentant al portalului, pentru acordarea premiilor.

  • medicpentrutine_ro la 10 Noiembrie, 2010

    Acest concurs s-a incheiat. Va multumim tuturor pentru participare! Castigatorii concursului 'Castiga unul dintre cele trei termometre digitale, oferite de MedicpentruTine.ro!' sunt: Filofteia Saileanu, Tatiana Ghinda si Mihai Campeanu. Felicitari!

  • ccrissy la 10 Noiembrie, 2010

    Da, da! TAti a castigat, dar va fi al meu termometrul!;)) Multumesc medicpentrutine.ro :) MA bucur ca am castigat pe acest site. ;)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro