Acest concurs a fost publicat pe data de 03 August 2010
62 x voucher de 100 USD pentru produse ASUS (54 pentru finaliști + 8 pentru jurați), un voucher de 500 USD pentru produse ASUS

Concurs Octombrie 2010

Castiga saptamanal vouchere de 100 dolari sau marele premiu: un voucher de 500 dolari

  • Concursul s-a terminat pe 22 Octombrie, 2010
  • Sursa: Blogwars.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

62 x voucher de 100 USD pentru produse ASUS (54 pentru finaliști + 8 pentru jurați), un voucher de 500 USD pentru produse ASUS

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-ti blogul in concurs pana pe 15 august prin publicarea unui articol care sa conțina textul "M-am înrolat în BLOGWARS" și un link catre www.blogwars.ro + completeaza cererea de pe www.blogwars.ro.
  2. In prima etapa (16 - 20 august) redacteaza un articol original pe tema comunicata de organizator și posteaza-l pe blogul tau. Conecteaza-te pe www.blogwars.ro cu datele primite pe email și înregistreaza linkul catre propriul articol de blog.
  3. Verifica luni, 23 august daca esti in lista celor 10 finalisti sau doar in juriu. In fiecare din etapele 2 - 9 va exista cate un concurent eliminat care va deveni jurat. Ierarhia finala a unei runde va fi anunțata în fiecare zi de luni, odata cu viitoarea tema.
  4. Etapa finala se va derula între ultimii 2 bloggeri ramași în competiția principala și va urma mecanismul etapelor 2-9.

 

Important: Fiecare participant trebuie sa fie autorul unui blog lansat anterior datei de 1 iulie 2010. Vechimea site-ului trebuie sa poata fi probata cu informații de trafic și printr-o arhiva de minim 10 articolele (POSTuri) anterioare.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • kalasnikov1 la 25 August, 2010

    @konkurs: poti scoate acest concurs de aici pt ca nu se mai pot face inscrieri.. mai avem de lucru numai noi, juriul si cei 10...

    Ati reusit careva sa treceti de (pre)selectie? Eu am cam dat-o in bara pt ca mi-am amintit de concurs vineri seara dupa ora 23:00 si atunci era ultima zi.. sambata am primit un nou mail ca ma mai pot inscrie si atunci si din cauza timpului limitat am scris numai tampenii :))
    Bafta celor 10 si mai ales juriului... si mai ales mie :D

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro