Acest concurs a fost publicat pe data de 08 August 2011
12 x Apple iPhone 3G 16GB, 12 x Apple iPod nano 16 GB, 12 x kit Nikon DSLR D3100 aparat foto, 3 x city break Milano + bani de buzunar

Concurs August 2011 - Noiembrie 2011

Castiga saptamanal un city break la Milano + multe alte premii (iPhone-uri, iPod-uri, kit-uri Nikon)

  • Concursul s-a terminat pe 15 Noiembrie, 2011
  • Tip concurs: votare, jurizare
Ce castigi?

12 x Apple iPhone 3G 16GB, 12 x Apple iPod nano 16 GB, 12 x kit Nikon DSLR D3100 aparat foto, 3 x city break Milano + bani de buzunar

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Imaginissimo (daca nu esti deja). (click aici)
  2. Incarca o poza pe wall-ul imaginissimo.ro sau pe site-ul www.imaginissimo.ro in care ai surprins un lucru care te-a fascinat, inspirat sau pur si simplu e special in felul lui.
  3. Strange cat mai multe like-uri.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • fixNU la 20 August, 2011

    1.Nr de like IRELEVANT, se premiaza dupa ureche(jurizare spun ei)
    2.Prin asa zisa jurizare a castigat un participant care a amenintat postand pe wall ca denunta pagina la facebook pentru ca strange like prin metode "ilegale", prin premii.
    3.Regulament paralel cu ce se intampla acolo.Cand se greseste, se schimba regulamentul(initial au fost fotografii realizate de tine, acum esti liber sa furi de pe net ce vrei , initial a fost premiu iPhone 3G, acum este iPhone 4,etc)
    4.In prima saptamana primii 4 concurenti au fost lasati sa stranga 11.000 like AIUREA, pentru ca la sfarsitul saptamanii sa fie premiat cel care ameninta ca denunta pagina numai cu cateva like.
    5.NICI un fel de transparenta la jurizare(nu stii pe ce criteriu este aleasa fotografia castigatoare)
    6.Fotografiile se uploadeaza alandala(la unii participanti a trebuit sa treaca o saptamana pentru a le fi uploadate), si se sterg alandala.In week-end si Sarbatorile Legale, nu se uploadeaza NIMIC!!!
    Pe scurt, participa cine poate si castiga cine trebuie.

  • fixNU la 20 August, 2011

    "Strange cat mai multe like-uri."COMPLET FALS!!!Am strans 2963 like(am facut print screen in ziua terminarii concursului si am postat pe pagina dumnealor de facebook si NICI un raspuns.Au premiat ce au vrut, l-au premiat pe cel care ameninta!!!
    Am specificat, REGULAMENTUL se schimba ZILNIC!!!
    Dupa explicatia dansilor , FOTOGRAFIA intai este "jurizata" , abia apoi se tine cont de nr de like!!!!ATENTIE MARE!!!!!!Daca eu am strans 2963 like, dar "juriul" l-a ales pe cel care i-a amenintat cu cateva like, el a castigat!!!!

  • Abramburika la 23 August, 2011

    Juriul alege 3 fotografii dintre toate cele postate in saptamana respectiva, indiferent de numarul de like-uri, abia apoi ii ordoneaza pe cei trei dupa algoritmul 60/40 %. Cu alte cuvinte, poti sa nu ai nici macar un like si sa te numeri printre castigatori. Organizatorii au facut foarte bine ca ne-au scapat de vesnicele like-uri care aduceau premii numai celor care primeau un puhoi de voturi pe facebook. Acesta este un concurs in care se premiaza in primul rand valoarea intrinseca a fotografiei postate, abia apoi, pentru a-i putea departaja pe cei 3, folosindu-se si un criteriu suplimentar, acela al like-urilor. In acest fel se si ne protejeaza de vesnicii castigatori ai concursurilor pe facebook care au o strategie agresiva si isi impart intre ei absolut fiecare premiu oferit exclusiv pe baza de like. Din curiozitate am intrat pe pagina concursului si am constata cu bucurie ca celebrii, sau mai bine zis...celebrele :) profesionisti ai like-urilor nu au aparut. S-ar putea ca aici sa nu le mai mearga, cu exceptia cazului in care vor posta cu adevarat o fotografie deosebita.
    Daca doresti sa ai cu adevarat sanse de castig asigura-te ca ai o fotografie care sa le intreaca pe celelalte. Alegerea juriului este subiectiva, bineinteles, dar oricum mai corecta decat nerbunia like-urilor prin care ar fi putut ajunge castigatoare niste fotografii de doi lei. Parcurgand galeria acestei saptamani am vazut cel putin cateva fotografii extraordinare in comparatie cu care cea postata de tine ramane banala. Asa ca daca vei castiga un premiu inseamna ca vei fi ales exact pe "criteriul" de care il acuzi pe unul dintre castigatorii saptamanii trecute :)
    Eu iti doresc, totusi, bafta, mai ales ca deocamdata nu voi participa :)

  • fix la 01 Septembrie, 2011

    Era si greu sa vezi cine sunt daca am postat numarul de like.Sunt de acord cu tine 100% in ceea ce priveste jurizarea pentru a scapa de lichelele si gainarii care tot "castiga" "muncind".Dar de ce a fost nevoie sa ne MINTA "stimabilii" organizatori cand a inceput concursul?!Sunt curios daca aveau tot 200 like ca atunci cand am inceput eu, dansii treceau la jurizare sau continuau sa premieze fotografii netinand cont de nr de like.Sunt foarte curios daca mai dadea ca premii iPhone 4, etc avand pe pagina numai 200 like.ABIA dupa ce au premiat pe D-l Dumbrava Andrei care i-a "amenintat" pe wall in repetate randuri ca denunta pagina la facebook trimitandu-le mail atat in limba romana cat si in limba engleza "pentru ca strange like in urma premiilor", AU SCHIMBAT regulamentul(este o "ciorba acel regulament").Cat despre fotografia mea, este REALA!!!Desi au specificat in "regulament" SURPRINDE, DANSII PREMIAZA FOTOGRAFII FURATE de pe INTERNET si prelucrate in photoshop.Ce sa inteleg , ca minciuna (se schimba "regulamentul" ori de cate ori cineva sesizeaza bataia de joc a danilor), furtul (se fura fotografii de pe internet care sunt prelucrate, sa nu imi spui ca fotografia <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> este SURPRINSA de castigatoare, ma las de fumat daca este asa :)) si bataia de joc II CARACTERIZEAZA?!!REPET, sunt de acord cu tine 100% in ceea ce priveste sistemul de "premiere" pentru a scapa de lichele si gainari.Dar bataia de joc continua alarmant.

  • Abramburika la 01 Septembrie, 2011

    In fotografia respectiva cred ca apare chiar persoana care a castigat, e clar ca nu ea a surprins momentul :), a fotografiat-o cineva din anturajul ei, dar asta chiar nu este o problema ; important este ca fotografia nu este furata; in schimb cea cu apa verde pare a fi prelucrata in fotoshop,iar cea cu steagul e un pic cam prea artistica, asa ca ar putea fi "imprumutata" de undeva. Daca gasesti dovada ca vreuna dintre fotografii este furata, posteaza pe wall dovada furtului, sa vedem si noi si organizatorii.
    Sper ca data viitoare sa ai mai mult noroc,asta in cazul in care vei mai participa :). Bafta!

  • fix la 02 Septembrie, 2011

    Nu o sa mai gasesti dovada niciodata ca acele poze sunt furate si prelucrate.In prima saptamana am postat pe wall organizatorilor (dansii habar nu aveau, traiau pe alta planeta, alta galaxie, nici daca ii punea cineva cu forta sa se ocupe de concurs nu iesea dezastrul de acolo) linkul <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> unde se pot verifica pozele luate de pe net si de atunci toata lumea le prelucreaza.Dar asa cum ai zis si tu, pozele artistice se recunosc si din avion.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro