Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Iunie 2010
100 x sejur la mare pentru 2 persoane

Concurs Iunie 2010 - August 2010

Castiga saptamanal 5 sejururi la mare pentru 2 persoane

  • Concursul s-a terminat pe 15 August, 2010
  • Sursa: Mamaia360.ro
  • Tip concurs:
Ce castigi?

100 x sejur la mare pentru 2 persoane

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te pe www.mamaia360.ro.
  2. Raspunde la intrebarea zilei.
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (21)
  • Ramona13 la 07 Iunie, 2010

    "Castigatorii vor face parte din primul reality-show din Romania care va fi transmis exclusiv pe internet incepand cu 21 iunie 2010 (prima zi de sosire a primilor castigatori). Transmisiunile vor fi inclusiv live, direct din statiunea Mamaia."

  • dolphin la 07 Iunie, 2010

    Unde ai vazut tu asa ceva, Ramona13, ca eu m-am uitat in regulamentul lor si nu am gasit acest paragraf.

  • dolphin la 07 Iunie, 2010

    Mda, am primit mail de confirmare a inscrierii de la ei si acolo se scria ca "Tragerea la sorti va fi transmisa live pe internet:<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> (din website, click pe "reality show"). Toti castigatorii vor intra in primul reality show de pe litoralul romanesc transmis exclusiv pe internet."
    Ce e ciudat, ca in regulament n-am gasit nici o mentiune despre vreun reality show si in ce consta el... E o dovada de incorectitudine din partea organizatorilor. Daca intri pe site-ul lor, pe sectiunea de reality show, gasesti, undeva in colt, "Noutatea sezonului estival!

    Urmareste primul reality-show din statiunea Mamaia.

    Participa la concursul „Vacante gratis la Mamaia”, urmareste tragerile la sorti saptamanale, castiga o vacanta in doi la Mamaia si devii
    protagonistul show-ului. " Hmmm...

  • Ramona13 la 07 Iunie, 2010

    Scuza-ma, abia acum am vazut mesajul tau. Vad ca intre timp ai gasit si raspunsul. Eu am deja programata vacanta in acest an, asa ca nu ma inscriam oricum la acest concurs, dar m-am gandit sa citesc despre ce este vorba, poate il recomand prietenilor interesati. Astfel am gasit acel pasaj si am considerat ca toata lumea ar trebui sa stie despre ce este vorba de fapt... Adica una este sa castigi o excursie si sa te duci linistit sa te relaxezi la mare cu familia, si alta este sa te trezesti facand parte dintr-un reality show, adica adio relaxare, adio liniste. Mi se pare ok ca cine doreste sa participe sa fie atentionat.

  • dolphin la 07 Iunie, 2010

    Am inteles demersul tau, ce nu inteleg eu e de ce nu spun de la inceput care e treaba, precis, nici celor de la konkurs.ro nu le-au comunicat faza cu reality-show-ul. Ei te-asteapta sa te inscrii si abia apoi iti spun care e povestea adevarata. Eu m-am inscris pt ca ador marea si nu stiu daca, dupa taierea celor (mai mult) de 25% o sa mai am cu ce merge anul asta, dar in conditiile date, sa fie sanatosi, nu vreau sa fiu cobaiul lor!!!

  • dolphin la 07 Iunie, 2010

    Mai multe despre toate astea...mamaia360.blogspot.com

  • Violeta85 la 07 Iunie, 2010

    Cerem scuze utilizatorilor de Mozila si Opera pentru problemele de pe pagina Reality Show. Toti cei 10 castigatori saptamanal vor face parte din acest reality show, vor fi filmati in diferite momente ale sejururlui. Aceste momente vor fi transmise live pe internet.

  • Violeta85 la 07 Iunie, 2010

    Cautati articolul 12. Este specificat acolo.

  • tdorina la 07 Iunie, 2010

    Cel fel de premiu esta ala in care trebuie sa platesti cu intimitatea? Nu se merita.

  • ccrissy la 07 Iunie, 2010

    da, da tdorina! Bine, poate nu va implica intimitatea, dar cum spune Ramo, gata relaxarea, gata un sejur placut. Parca imi imaginez: "Repede in 10 min sa fiti gata, incepem filmarea!" "Bronzati-va pe partea drepta ca sa va filmam, nu pe stanga!"etc :)) In fine, dupa parerea mea e jalnic, dar na, acestea sunt conditiile si cine accepta bine, cine nu, iar bine! Succes celor care participa! :)

  • kristophora la 07 Iunie, 2010

    Se castiga cinci sejururi in statiunea Mamaia, pentru doua persoane. Nu stiu daca este ok si mai poti avea intimitate daca esti filmat intr/un reality show live. Imi doresc sa am un moment de intimitate,mai ales ca sunt asa de putine zile.

  • cyucy la 11 Iunie, 2010

    Trebuie sa va spunem ca si intentiile si modalitatile de realizare ale reality show-ului de la Mamaia sunt complet diferite de celebra versiune Big Brother prin care participantii sunt urmariti pas cu pas. La Mamaia, ne dorim ca intalnirea cu castigatorii sa fie un prilej de a discuta despre vacanta la Marea Neagra, cu bune si rele. Iar aceasta intalnire va dura aproximativ o ora pe zi, in rest castigatorii se vor bucura de vacanta gratis la Mamaia.

    Echipa MAMAIA360 va functiona sub motto-ul: "turisti la Mamaia". Nu vom face televiziune si nici jurnalism. Pur si simplu vom sta de vorba cu turistii, le vom da camerele video acelora care vor dori sa filmeze alaturi de noi sau acelora vor dori sa transmita salutari familiei si prietenilor de acasa. Vom sta de vorba cu bucatari, ospatari, directori de hotel, salvamari, cu oameni pe care ii vom gasi in Mamaia si pe care vom incerca sa-i facem sa zimbeasca.

    Iar ca urmare a acestor zambete, ne dorim sa fi contribuit, macar si cu foarte putin, la imbunatatirea atmosferei si a serviciilor turistice din statiunea Mamaia.

  • aditzu30 la 16 Iunie, 2010

    Iata lista castigatorilor:

    Alexandru Nemes din Campia Turzii, judetul Cluj (la Hotelul Piccadilly**),
    Mariana Pruteanu din Hunedoara (la Hotelul Ovidiu**),
    Sorin Mocanu din Galati (la Hotelul Dorna***),
    Ana Maria Bulgariu din Botosani (la Hotelul Tomis***),
    Elena Mariana Mitrica din Roman, judetul Neamt (la Hotelul Best Western Savoy****).


    yupiii!!!

  • fluturas_ la 16 Iunie, 2010

    @aditzu30, ai castigat?

  • aditzu30 la 16 Iunie, 2010

    daaaa,de fapt sotul...dar mergem in familie,si o luam si pe fetita noastra!luni am decolat la mare!

  • fluturas_ la 16 Iunie, 2010

    Felicitari!
    Distractie placuta!

  • aditzu30 la 16 Iunie, 2010

    multumim!!!

  • Ramona13 la 16 Iunie, 2010

    Felicitari. Inseamna ca te vom vedea in reality-show :)

  • ANDUPUSTIU la 25 Iunie, 2010

    Gabriel, mai sunt 80 de vacanţe de câştigat la mare, in staţiunea Mamaia.

    Dacă nu ai jucat până acum, mai ai o şansa:
    intră în concurs chiar acum, ia-ţi un sms (cei care răspund la intrebări toată săptămâna nu au nevoie de sms) şi te califici automat pentru tragerea la sorţi de miercuri, 30 iunie.

    Dacă eşti deja înscris în concurs, nu uita să răspunzi şi astăzi la intrebarea zilei.

    LIVE DIN MAMAIA: Distracţie după miezul nopţii în clubul Crush.
    Cei mai puţin cuminţi dintre câstigatorii noştri vor merge astăzi, 25 iunie 2010, să se distreze in clubul Crush din Mamaia. Urmăreşte şi tu totul in direct pe internet, după ora 24:00, la adresa<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    Spor în toate... la 360 de grade!

    Echipa MAMAIA360.RO

  • mmada la 25 Iunie, 2010

    Si mie mi-au scris acelasi lucru....problema mea e ca sunt o fata nu un baiat:)).....dar nah..:-"

  • Ramona13 la 25 Iunie, 2010

    Daca vreti sa vedeti in ce consta reality-show-ul, puteti sa vedeti zilnic live pe site-ul lor. Din pacate cei care au fost saptamana asta au avut si o vreme mohorata dincolo de stresul camerei de filmat. Dar daca faptul ca sunteti filmati nu va deranjeaza...participati, ptr ca am vazut ca la extragerea de saptamana asta sansele au fost enorme (5 castigatori din doar douazeci si ceva de finalisti). Bafta!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro