Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Aprilie 2009
intre unul si 3 produse profesionale de ingrijire a parului, oferite de <a href="http://www.haircare.ro" target="_blank" rel="nofollow">HairCare.ro</a><br />

Concurs Aprilie 2009

Castiga produse profesionale de ingrijire a parului (reactualizat)

  • Concursul s-a terminat pe 20 Aprilie, 2009
  • Sursa: Konkurs.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

intre unul si 3 produse profesionale de ingrijire a parului, oferite de HairCare.ro

Ce trebuie sa faci?
Alege produsul pe care vrei sa il castigi si completeaza formularul de inscriere (click aici).

Important: Te poti inscrie de pana la 3 ori cu o singura conditie: de fiecare data trebuie sa inviti alti prieteni insa daca esti ales castigator, vei primi toate cele 3 produse alese pentru a le imparti, daca vrei, cu prietenii/prietenele tale :)

Surpriza: Datorita numarului foarte mare de participanti, reprezentantii HairCare.ro, sponsorul acestui concurs, au hotarat sa ofere cate un premiu pentru inca 3 konkurenti!

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • konkurs la 15 Aprilie, 2009

    Ce parere aveti despre HairCare.ro (produse, varietate, preturi)?

    Haideti sa ii ajutam cu feedback, vor sa stie ce va place si ce nu va place :)

  • daniian la 15 Aprilie, 2009

    Cunosc si eu site-ul de vreo cateva luni. Peste tot, pe toate produsele, citesc ca nu lasa parul incarcat, lipicios sau mai stiu eu cum. Vreau sa va spun ca am produse Wella, se spune ca sunt WOW, dar acelasi efect: par incarcat, nu poti sa bagi mana in el... Am incercatla coafor si Londa si SP. Parul tot incarcat, dupa ce le folosesc nu pot baga mana in par ca nu o mai scot. Este acelasi efect pe care il foloseam cand eram copil si foloseam apa cu zahar ca sa imi fac vreo coafura. Asa ca sa vedem daca pot cei de pe site sa imi dea vreun sfat.

  • la 15 Aprilie, 2009

    eu nu am folosit produse de la ei, dar mi-am ales produsele de care as avea nevoie eu sau altcineva. Tratament cu pantenol - 1000 ml (desi nu am parul tratat chimic), dar poate il face mai rezistent.
    Hairlac lac fixativ ultra forte .. e intotdeauna nevoie de el si Enrich Mask.
    Eu cred ca sunt bune, mereu le-am vazut pe la saloane si nu cred ca ar folosi alea ceva care nu ar fi tocmai bune.. si-ar pierde clientele.

  • haircare la 15 Aprilie, 2009

    Salut Daniian!
    Iti multumim ca ne vizitezi site-ul si am vrea sa iti dam cateva sfaturi despre cum sa folosesti produsele noastre, dar pentru asta ar trebui sa stim exact ce folosesti. Scrie-ne mai multe detalii pe adrdesa noastra de e-mail de pe site. O gaseseti la sectiunea "contact".
    Spre exemplu, daca folosesti un fixativ acesta trebuie pulverizat de la aproximativ 30-40cm de par in putine "rafale"
    Multumim!

  • pollet_a la 17 Aprilie, 2009

    Ce ma fac daca am uitat pe cine am invitat? Am multi prieteni? As vrea sa mai invit pe cineva.

  • konkurs la 18 Aprilie, 2009

    Daca nu ai participat inca de 3 ori, poti sa te inscrii din nou. Sistemul nu te va lasa sa iniviti aceiasi prieteni ca la inscrierile precedente :)

    Succes!

  • pollet_a la 18 Aprilie, 2009

    Cred ca m-am inscris de doua ori, pana acum, de fiecare data cu alti prieteni. Dar as vrea sa stiu pe care rand sunt in marea lista afisata cu cei inscrisi in concurs, pentru ca am cautat, dar nu m-am gasit. Cred ca ar trebui afisat un indice...ceva, ca sa te gasesti mai usor in lista.
    Va doresc PASTE FERICIT!

  • la 20 Aprilie, 2009

    Câştigători: meAnk, annamarria19, bebelusha, socholatte

  • annamarria19 la 21 Aprilie, 2009

    nu ma asteptam sa castig:) chiar vroiam sa intreb , am parul foarte gras, din 3 in 3 zile maxim trebuie sa ma spal , mi se ingrasa rapid. ce trebuie sa folosesc si cum trebuie sa le folosesc. am castigat 2 tratamente par cu pantenol si o masca de par, cum trebuiesa le folosesc ..ms ms ..succes si celorlalti si sa vina iepurasul si la voi . va pup

  • konkurs la 21 Aprilie, 2009

    Pune-le aceasta intrebare expertilor: celor de la HairCare.ro

    Astazi ai primit de la ei informatii privind livrarea premiilor. Foloseste aceeasi adresa pentru a le pune aceasta intrebare.

    Cu siguranta se vor bucura sa iti raspunda.

    Felicitari inca o data pentru premiu!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro