Acest concurs a fost publicat pe data de 24 August 2009
<p>
	4 x pachet produse pentru animale</p>

Concurs August 2009 - Septembrie 2009

Castiga produse pentru animale

  • Concursul s-a terminat pe 25 Septembrie, 2009
  • Sursa: Love-pets.tk
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

4 x pachet produse pentru animale

Ce trebuie sa faci?
  1. Convinge un prieten sa se inregistreze pe site-ul love-pets.tk.
  2. Trimite un mail la adresa wwwlovepetsro@yahoo.com cu numele, adresa mail, nr. telefon, poza animalutului tau si numele prietenului.

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (37)
  • childishme la 25 August, 2009

    am si eu o intrebare cum te loghezi pe site?

  • Swanheart la 25 August, 2009

    De ce trebuie sa trimit poza MEA? Intelegeam daca era poza cu animalul meu...

  • gabrielamoca la 25 August, 2009

    si mie mi se parea corect sa fie poza cu animalul pe care-l indragesti.....

  • papushyka la 25 August, 2009

    Extras din regulament: 3.Fiecare utilizator poate participa la concurs cu una sau mai multe fotografii cu animale diferite ale acestora.

  • Swanheart la 25 August, 2009

    Sa inteleg ca totusi e vorba despre poza "mea" cu animalul, nu cu mine... Oricum, exprimarea e confuza, si sunt convinsa ca multi au trimis poze cu ei. :))

  • duma_mia la 25 August, 2009

    nici eu nu am gasit unde m-as putea loga ...

  • karmen la 25 August, 2009

    Castigatorii concursului sunt:

    - saptamana 17-23 august: Zavoiu Oana (Braila)

    felicitari chiar reusita poza

  • karmen la 25 August, 2009

    scuze nu am postat unde a trebuit

  • vio_dreams la 25 August, 2009

    eu nu pricep un lucru:daca e concurs cu castig instant,de ce in regulament mai scrie ca poza poate fi votata de la acelasi calculator doar o data?E castig instant pana la urma sau e cu votare,ca sunt confuza

  • vio_dreams la 25 August, 2009

    si nu le mai merge nici site-ul.Ciudat

  • duma_mia la 26 August, 2009

    eu am primit mail ca am fost inscrisa in concurs si acum poza animalutului meu apare pe site.
    premiile instant se dau la primii 4 care se inscriu, cel putin eu asa am inteles

  • gaby_mimi18 la 26 August, 2009

    trebuie sa trimiteti poza cu animalutul vostru ...si eu am trimis cu mine si am primit mail ca nu e buna poza....dar nici nu se specifica .

  • Lovepets la 29 August, 2009

    Buna ziua ma scuzati pentru intarziere dar am fost in vacanta!Sa va explic ca sa puteti participa mai intai cititi regulamentul si cum particip!Ideea este cand dumneavoastra trimiteti mail la<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> trimiteti poza cu animalutul ( cititi regulamentul ) in mail sa specificati un prieten acest prieten este pus pe site ca sa va ajute..(intrati pe site si vedeti la participanti ) sunt 2 butoane pt vot amandoua sunt in favoarea dumneavoastra,toate punctele stranse de dumneavoastra si de prieten se aduna in favoarea dumneavoastra! 2- La noi pe site inca nu exista "logare" astazi am venit eu personal sa ma ocup de site. In maximum 5 zile site'ul nu se va mai numi<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> el va " urca " un pic sa zicem si va vi cu .RO adica se va numi<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> oricum va vom contacta prin email celor care s-au inscris! va doresc o zi buna si sper ca am ajutat! va astept cu alte intrebari la id sau email<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • Lovepets la 29 August, 2009

    Ma scuzati nu am stiut ca link'urile vor fi blocate dar pe site la noi ve'ti gasi acolo la contact id'ul sau email pt intrebari!

  • abcd la 29 August, 2009

    Mai multa atentie la gramatica; un administrator de site nu are voie sa faca asemenea erori, sunt sigura ca "ve-ti" intelege. No offense!

  • carmita la 29 August, 2009

    @abcd-eu nu cred ca trebuie neaparat sa corectezi pe cineva ....poate ca nu a mai dat importanta sctriind repede-si mie mi s-a intamplat si nu mi-a cazut prea bine ....si aproape ca am fost facuta analfabeta ca nu stiu sa pun virgula la anumite distante-ridicol nu?

  • abcd la 29 August, 2009

    Stiu la ce te referi si stiu ce eroare facusei tu atunci. Era clar din cauza grabei la tastare. Cel care te corectase exagerase un pic. In cazul de mai sus nu poate fi vorba despre graba: in graba poti eventual omite o cratima, in niciun caz s-o adaugi cand nu este cazul. P.S. : succes la concursul Jakobs, iti tin pumnii :)

  • carmita la 29 August, 2009

    multumesc:))-si sa stii ca milu nu are nici o legatura cu acel nu stiu cum il cheama :))

  • abcd la 29 August, 2009

    Uite un exemplu : daca cineva m-ar atentiona ca sunt analfabeta ptr ca am scris "Jakobs" in loc de "Jacobs", ar fi de rasul curcilor, nu-i asa? In schimb, daca as fi scris "i-ti tin pumnii"...ar avea dreptate :)))

  • abcd la 29 August, 2009

    Daca eu am gresit si site-ul care ofera capace de Cola nu ii apartine domnului Postolachi, imi fac cu cea mai mare placere mea culpa.

    Oricum, cel care ofera acele capace (ca e sau nu e domnul Postolachi) fura : el ii pune pe participantii la concursul cu capace sa completeze quizz-ul de la Dormeo prin intermediul link-ului sau, FARA SA II ATENTIONEZE CA IN ACEST FEL II OFERA LUI PUNCTE. Mai pe romaneste, fura. In aceste conditii, chiar daca nu e domnul Postolachi, mi se pare la fel grav ca cineva de pe konkurs care stie ca link-urile respective obtin puncte prin furt ignora acest lucru si se vand pentru un capac. E parerea mea si nu mi-o schimb din principiu.

  • abcd la 29 August, 2009

    P.S. : imi cer scuze pentru off-topic.

  • milu la 29 August, 2009

    PRIMA DATA SA INVETI SA VORBESTI, NU AI NICI UN DERPT SA JIGNESTI, OK?
    O ZI FRUMOASA !!!

  • milu la 29 August, 2009

    Imi cer scuze "nici un drept", poate ajung si eu in partidul analfabetilor cum a ajuns carmita:)))

  • carmita la 29 August, 2009

    bine ai venit in clubul meu ,milu :))

  • ladykonk la 29 August, 2009

    Am modificat "poza ta" cu "poza animalutului tau". Ne cem scuze pentru eroare, am crezut ca este vorba despe despre poza participantului, pentru ca la cum participi apare urmatorul text: "Trimiteti un mail la adresa<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> cu numele, adresa mail, nr. telefon (informatiile nu vor fi postate pe site vi le cerem pt ca daca castigati sa stim cum vom lua legatura cu dumneavoastra) poza dumneavostra si sa specificati numele prietenului ca sa il punem langa postarea pozei dumneavoastra!".

    Multumim pentru atentionare :)

  • fly_any la 31 August, 2009

    si eu am trimis o poza cu mine prima data :))

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • milu la 31 August, 2009

    LA MULTI ANI CARMITA, SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI:*:*

  • Lovepets la 31 August, 2009

    1-Imi cer scuze pentru greseala mea!
    2-Imi pare rau daca dumneavoastra credeti ca la un concurs dedicat in totalitate animalutelor am avea nevoie de poza dumneavoastra va inselati!Am avut doar 2 sau 3 persoane care au facut greseala aceasta.De ce nu a facut'o toata lumea daca m-am exprimat eu gresit?Ok imi cer scuze si pentru ca nu am stiut sa ma exprim pt acele 2-3 persoane o sa scriu mai detaliat poate o sa intelegeti data viitoare!
    3-Nu este vina nimanui dupa site ca dumneavoastra nu cititi regulamentul ar trebui sa va obisnuiti daca participati la concursuri.Regulamentul este creeat pentru a fi invatat nu pentru a fi ignorat..
    Urez mult succes celor care participa aveti niste "copilasi" tare frumosi!Va salut
    ABCD SPER CA AM SCRIS CORECT DE DATA ACEASTA CA SA NUMAI AVETI MOTIV DE "BAGARE IN SEAMA".

  • abcd la 31 August, 2009

    Daca gramatica reprezinta pentru dumneavoastra o simpla "bagare in seama" inseamna ca nu mai este nimic altceva de adaugat, inutil sa explic de ce. O singura completare : "nu mai" in loc de "numai" in contextul frazei dumneavoastra. :(

  • Lovepets la 31 August, 2009

    Off o alta gresala tztztztz incredibil..Va felicit!O zi buna :)

  • carmita la 31 August, 2009

    nu vrei sa intri in partidul meu?-al analfabetilor?
    -mai incetati odata cu ,corecturile astea de gramatica-ori poate nu stiti ca ati gresit forumul..

    care vrea sa dea lectii de gramatica sa-l contacteze pe numitul E-AZZY-E ,nu mai stiu exact nicknamul lui ,si deschideti un forum al desteptilor....nu?

  • abcd la 31 August, 2009

    Nu cred ca e cazul sa spui asta. Nu confunda o greseala de tastare (in cazul tau) cu o greseala de gramatica si nu solidariza cu cine nu trebuie doar ptr ca te-ai simtit ofensata in acel context. In plus, asa cum am spus, cand ai pretentia sa administrezi un site si sa intretii comunicare cu publicul, este greu de acceptat sa nu cunosti regulile minimale ale gramaticii limbii romane. Si in acest fel inchei anticipat subiectul cu oricine altcineva ar dori o ulterioara polemica.

    BTW, la multi ani , ti-am scris si pe forum :))

  • abcd la 31 August, 2009

    Scuze ptr duplicate, nu e ptr prima data cand patesc asta astazi, nu inteleg de ce; Sterge-le te rog, daca se poate. Ms.

  • Lovepets la 01 Septembrie, 2009

    Ba sigur ca vreau Carmita..de azi inainte sunt analfabeta :>:)) ce bn ma simt cand spun asta:)) oricum Carmita lumea care citeste nu rade de noi rade de corectatori ( din alte motive ex:Iauite nu poate sa se abtina si chestii de genu)asa ca..si draga abcd de astazi sunt analfabeta deci te rog numai te cobora la mintea noastra..lasa analfabeti si dute la isteti!Mersi Carmina pt ca mai primit in grupul tau ;))

  • Raammoonnaa la 01 Septembrie, 2009

    Ei, nu chiar toata lumea. Uite ca eu una nu rad de "corectatori". Dimpotriva. In plus, sunt de parere ca replicile pe care le dati sunt destul de ridicole. Vorba cuiva, "parerea mea".

  • Lovepets la 01 Septembrie, 2009

    Normal Ramona fiecare cu parerea lui nop? dar la mine personal sa plans cam multa lumea de acesti corectatori..acum fiecare cu parerea lui nu am de ce sa incerc sa o schimb..la urma urmei nici nu stiu de ce stau sa vb aici cand eu am un site de intretinut si animale de dat spre adoptie..asa ca eu imi inchei discutiile pe aceasta pagina o sa mai intru cand voi avea timp dar deocamdata sau f busy..bye all si noroc la concursurile la care participati!

  • ani_oevet la 01 Octombrie, 2009

    stie cineva daca acest concurs a fost real?? cand vor anunta castigatorii?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro