Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Ianuarie 2012
1 x pregatirea unui moment unic pentru persoana iubita de Valentine's Day

Concurs Ianuarie 2012 - Februarie 2012

Castiga pregatirea unui moment unic pentru persoana iubita de Valentine's Day

  • Concursul s-a terminat pe 04 Februarie, 2012
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x pregatirea unui moment unic pentru persoana iubita de Valentine's Day

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe onemagazine.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe onemagazine.ro cu raspunsul la intrebarea "Cum vrei sa-ti surprinzi iubitul/iubita de Valentine's Day?"

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • CALIN_CONSTANTINA la 27 Ianuarie, 2012

    Iata la ce m-am gandit:o cina romantica pe care sotul meu nu o va uita niciodata, la intrarea in restaurant vor cadea in ploaie petale de trandafir rosu si va vedea pe un ecran mare toate amintirile noastre (poze de la nunta noastra, poze cu copii, cu nepotelul), dupa care va aparea in scris tot ceea ce simt eu pentru el (cat de mult il iubesc, il apreciez si cat inseamna in viata mea el pentru mine ), un chelner cu un prosop pe mana ne va conduce la masa frumos aranjata si ne va lua comanda, dupa ce vom servi cina, vom dansa un vals, iar apoi el va trebui sa imi zica 5 lucruri pe care le apreciaza la mine, vom dansa si ne vom simti bine toata seara, iar eu acum inchid ochii si-mi imaginez cum ar fi sa avem parte de o asemenea seara minunata. Stiu ca poate multi ar considera ca merita mai mult, fiindca sunt mai tineri, dar si noi avem spiritul tanar, ne consideram si parem mai tineri:). In plus, pe 28 ianuarie facem 28 de ani de casatorie, iar acesta ar fi un prilej sa sarbatorim, fiindca nu am reusit sa ne facem nunta de argint...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro