Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Februarie 2011
1 x vizita de doua zile la Londra (20-23 martie), 1 x program de certificare "Romania Green Building professional", 1 x placa video performanta

Concurs Februarie 2011 - Martie 2011

Castiga o vizita la Londra in perioada 20-23 martie

Ce castigi?

1 x vizita de doua zile la Londra (20-23 martie), 1 x program de certificare "Romania Green Building professional", 1 x placa video performanta

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te in concurs pana pe 1 martie, trimitand un email la BritishEmbassy.Bucharest@fco.gov.uk care sa includa numele tau + adresa de email + numarul de telefon.
  2. Realizeaza un proiect despre crearea unei identitati urbane pentru zona Stadionului National Lia Manoliu, avand ca punct de plecare ideile care au condus la dezvoltarea Parcului Olimpic Londra 2012.
  3. Preda proiectul pana pa 15 martie, direct la sediul Ambasadei britanice din strada Jules Michelet, nr. 24, sector 1, cod 010463, Bucuresti SAU expediaza-l prin posta pana la 12 martie.

 

Important: Pentru mai multe detalii despre tematica, consulta regulamentul concursului AICI.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro