Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Iulie 2014
1 x vacanta la munte + picnic cu Sun Food + sedinta foto profesionista, 1 x  set complet pentru picnic + conserve Sun Food, 1 x gratar electric (premium) + conserve Sun Food, 100 x conserve Sun Food

Concurs Sun Food Iunie 2014 - Iulie 2014

Castiga o vacanta la munte + picnic cu Sun Food + sedinta foto profesionista sau alte 2 premii speciale

  • Concursul s-a terminat pe 23 Iulie, 2014
  • Sursa: Sunfood.ro
  • Tip concurs: jurizare, castig instant
Ce castigi?

1 x vacanta la munte + picnic cu Sun Food + sedinta foto profesionista, 1 x set complet pentru picnic + conserve Sun Food, 1 x gratar electric (premium) + conserve Sun Food, 100 x conserve Sun Food

Ce trebuie sa faci?
  1. Pregateste o reteta cu unul din produsele Sun Food, ia conserva folosita si pe cei dragi si da o fuga intr-un loc plin de culoare unde sa va bucurati cu drag de cel mai frumos picnic organizat vreodata.
  2. Fa minim 3 poze care sa cuprinda table setting (imaginea cu locul / masa de picnic, cu preparatele gata de savurat) + imaginea de ansamblu (picnicul si familia / prietenii / protagonistii) + produsul preparat cu Sun Food pentru acest picnic.
  3. Incarca pe wallul tau de Facebook pozele cu tag catre pagina oficiala Sun Food si trimite-le si pe adresa de email contact@sunfood.ro pana pe 18 iulie.

Nota: In cazul in care detii un blog, poti opta pentru publicarea fotografiilor intr-o postare si trimiterea ulterioara a link-ului cu referire catre post, pe adresa de e-mail: contact@sunfood.ro.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro