Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Iunie 2012
10 x vacanta la Legoland Germania, 10 x vacanta la Europa Park Rust Germania, 10 x vacanta la Port Aventura Spania, 300 x vacanta in Judetul Brasov cu cazare in statiunea Predeal

Concurs Iunie 2012 - Iulie 2012

Castiga o vacanta de vis oferita de Kaufland

  • Concursul s-a terminat pe 22 Iulie, 2012
  • Sursa: Europafm.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10 x vacanta la Legoland Germania, 10 x vacanta la Europa Park Rust Germania, 10 x vacanta la Port Aventura Spania, 300 x vacanta in Judetul Brasov cu cazare in statiunea Predeal

Ce trebuie sa faci?
  1. Vino în perioada 11.06 - 22.07.2012, în magazinele Kaufland, si colectioneaza stickerele primite la casa (la fiecare achizit­ie de minim 50 de lei, primești 1 pliculet cu 2 stickere).
  2. Lipește stickerele pe foaia volanta disponibila gratuit la casele de marcat, în imaginea corespunzatoare fiecaruia (fiecare imagine se compune din 6 stickere, dintre care unul este "piesa rara").
  3. Trimite imaginea completata alaturi de datele tale de contact prin Pos­ta Româna sau prin curier, cu confirmare de primire, la adresa Kaufland Romania SCS, Bucuresti, str Barbu Vacarescu nr 120-144, Sector 2, 020284, in atentia Departamentului Marketing Productie - Irina Grigore.
  4. În cazul în care ai dubluri ale stickerelor, te poti întâlni cu alti posesori de dubluri în fiecare mart­i la Grill-ul din parcarea magazinelor Kaufland, între orele 18:00 - 19:00 sau virtual, în pagina special dedicata de pe forumul Europa FM.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • karcsika58 la 17 Iulie, 2012

    A fost bine aranjate ca in judetul Harghita numarul 6 la nici un concurs nu este. ste ciudat. Am complectat celputin 12 excursie dar numarul 6 nu este . Am facut anunti ca cumpar numarul 6 dar nimeni nu a sunat . Este foarte interesant. Este vorba de concurs Kaufland.

  • Abramburika la 17 Iulie, 2012

    Stickerul cu nr 6 este de fapt piesa rara,adica cea care asigura castigarea excursiilor In timp ce pentru toate celelalte variante de cifre(1,2,3,etc) s-au tiparit nenumarate stickere,pentru cel cu numarul 6 s-au tiparit numai un numar egal cu numarul total de premii acordate Bineinteles ca degeaba il ai pe 6 daca nu le ai pe celelalte,numai ca de celelalte faci rost foarte usor.In schimb daca le ai pecelelalte si nu il ai pe 6 posibilitatea de a face rost de 6 este foarte mica Deja toti care joaca la acest concurs stiu ca 6 este piesa rara si nimeni nu o va da la schimb atata timp cat detinerea ei echivaleaza cu castigarea premiului. Prin urmare nu este nici o conspiratie contra Harghitei, ci doar o chestiune de noroc.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro