Acest concurs a fost publicat pe data de 21 Mai 2010
o vacanta de 8 zile in Spania, la Santa Suzanna, hotel de 4 stele Montemar Maritim

Concurs Mai 2010 - Iunie 2010

Castiga o vacanta de 8 zile in Spania

  • Concursul s-a terminat pe 03 Iunie, 2010
  • Sursa: Rfi.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

o vacanta de 8 zile in Spania, la Santa Suzanna, hotel de 4 stele Montemar Maritim

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe rfi.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Descopera in proportie de 100% poza care este initial "acoperita" apeland la prieteni sau ascultand radio RFI pentru "bonusuri" (parole).
Nota curenta: 2.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (28)
  • molix la 21 Mai, 2010

    pare un concurs combinat: concurs cu votare (pt. calificare) + tragere la sorti:
    "RFI si prietenii tai te ajuta: ca sa ajungi acolo, trebuie sa te inscrii la acest concurs online. O pagina va fi creata special pentru tine pe site-ul RFI. Scopul tau este ca pagina respectiva sa obtina cit mai multe voturi. Ca sa primesti voturi, apelezi la prieteni sau asculti RFI pentru “bonusuri” (parole)."
    (...)
    "Fiecare user participant va avea propria lui pagina de concurs, cu o adresa unica. Pagina contine mai multe zone:
    a)o poza care initial este “acoperita”, iar pe masura ce concurentul primeste voturi din exterior, va incepe sa fie vizibila; fereastra de sub poza va indica in ce procent a fost “descoperita” poza;
    b)o fereastra cu linkul extern al paginii; trimite acest link prietenilor tai, care vor putea astfel sa voteze pe pagina ta de concurs; cu fiecare vot primit, vei descoperi din ce in ce mai mult din poza;
    c)o zona in care vei putea introduce parolele difuzate la radio; parolele vor fi anuntate in programele RFI Romania, in perioada de concurs, dar numai de luni si pina vineri, intre orele 10 – 18; fiecare parola te va ajuta sa descoperi mai mult din poza de concurs (ca si cind ai fi primit voturi de la prieteni);
    d)o zona in care iti oferim un baner de sustinere; daca ai un blog / site (sau ai prieteni dispusi sa te ajute), copiaza codul acestui baner si insereaza-l pe blog / site; astfel vei avea un link permanent doar catre pagina ta, pe durata desfasurarii concursului;
    e)o fereastra in care vei vedea cite voturi ai primit din exterior si cite parole ai introdus.

    Precizari:
    - fiecare concurent care descopera poza in proportie de 100% pina la data incheierii concursului este finalist. El va participa la tragerea la sorti de vineri 4 iunie, orele 10 – 13 pentru desemnarea unui singur cistigator. In cazul in care este un singur finalist, el va fi desemnat automat cistigator. Iar daca nimeni nu a reusit sa atinga procentul maxim de 100%, va fi luat in considerare cel mai mare procent realizat de unul sau mai multi useri, cu tragere la sorti daca vor fi mai multi finalisti.
    - prietenii tai te pot vota in fiecare zi, dar numai o singura data pe zi; altfel spus, IP-urile unice pot vota o singura data pe zi un anumit concurent;
    - cu cit ai mai multi prieteni care te voteaza sau mai multe parole introduse, cu atit iti va fi mai usor sa descoperi poza din concurs;
    - daca ai ajuns la 100%, nu se mai contorizeaza nici voturile, nici parolele;
    - fiecare parola poate fi introdusa o singura data; nu va spunem cite parole difuzam pe zi si nici cind le difuzam; este “ajutorul” pe care-l oferim celor care ne asculta frecvent programele;"

  • Ramona13 la 21 Mai, 2010

    IP-urile dinamice si alte metode de furt au intrat in functiune...Ar fi trebuit ca votarea sa nu reprezinte mai mult de jumatate din punctajul final, cealalta jumatate sa fie formata exclusiv din puncte acumulate pe baza de indicii. Observ ca tot felul de personaje care am convingerea ca nu au ascultat vreodata in viata lor acest post de radio (si care cu siguranta nu il asculta nici macar acum), s-au napustit sa se inscrie....unii dintre ei trisand la greu. P.S. : nu tb neaparat sa fii bucurestean, absolut oricine poate asculta rfi ptr ca se poate auzi pe internet, via site.

  • baubau2006 la 21 Mai, 2010

    iar povestea cu ip dynamic...e cea mai stupida metoda de a incerca sa fraudezi, tembel si naiv sa fi sa crezi ca poti castiga un concurs cu un ip dynamic.
    ex. asta e unul dynamic 188.25.235.73, la un reset re ruter iti regenereaza alt ip adica asta 188.25.234.93....ce s-a schimbat la el? doar ultimele doua clase de numere, primele doua nu se schimba nici la un infinit de reseturi ale ruterului...daca iti apare de 2-3 ori clasa de ip 188.25* e clar ca e acelasi tembel ce incearca sa fraudeze, deci e foarte simplu de depistat. concluzia--> dynamicul nu este un sistem de fraudare...sunt alte metode, de la proxyuri care dau dureri de cap, programe de generat ip`uri gen aol dar si acolo foarte rar schimba clasa din 158 in 173 pana la no logine...cred ca ultima este si cea mai eficienta, imposibil de depistat si foarte greu de priceput operatiile si setarile in winscp...

  • Ramona13 la 21 Mai, 2010

    asta daca ai fff multe voturi, fiind clar ca trisezi. Ptr ca pot aparea asemenea IP-uri si atunci cand esti votat corect de prieteni/vecini din cartier abonati la acelasi provider de internet si care au ip-uri asemanatoare, diferite fiind de multe ori doar ultimele cateva cifre.

  • Ramona13 la 22 Mai, 2010

    Trisorii vor fi descalificati, organizatorii au postat pe site acest anunt : "Concurentii pentru care exista suspiciunea ca fraudeaza concursul prin voturi multiple de pe ip-uri dinamice sau prin alte metode vor fi descalificati."

  • rraluca2003 la 24 Mai, 2010

    vacanta
    Iti da 1% din voturi
    Care mai ascultati radio si gasiti parole scrieti-le aici.

  • dolphin la 24 Mai, 2010

    matinal

  • Ramona13 la 24 Mai, 2010

    Nu sunt de acord cu postarea parolelor aici. Este incorect fata de cei care asculta radioul, sa fie foarte clar. Nu este admisibil ca toti profitorii sa le ia bine mersi de aici. Cine vrea sa stie parolele, sa asculte, radioul; RFI se asculta live pe net de pe site (rfi.ro), oriunde te-ai afla. Sunt convinsa ca organizatorii nu vor permite aceste postari si va asigur ca daca veti continua sa le postati voi face o sesizare catre RFI. Cei care intrati aici stiti ca sunt o persoana deschisa, ajut atunci cand pot oferi raspuns la vreo nelamurire, etc...dar sub nici o forma nu mai accept ca profitorii sa se serveasca bine mersi, in timp ce altii isi pierd vremea ascultand. In privat e alta treaba, dar aici...in vazul tututor NU! Si vreau sa va spun ca nu sunt singura cu aceasta opinie. RFI se va trezi cu cateva zeci de plangeri daca parolele vor mai aparea postate aici.

  • rraluca2003 la 24 Mai, 2010

    ramona, postarea parolelor e la fel ca votarea, schimb de voturi sau schimb de parole e acelasi lucru. oricum tu vad ca nu participi la concurs asa ca nu vad de ce te-ai supara. Vezi ca mi-ai ramas datoare cu o votare.

  • Ramona13 la 24 Mai, 2010

    Te inseli. Votarea e votare, parolele se aud pe radio si de acolo trebuie luate. Cine asculta, le are, cine nu...asta-i viata! Eu te asigur ca cei de la RFI nu sunt de acord cu postarea parolelor, nici aici, nici in alta parte. Scopul parolelor este tocmai ASCULTAREA radioului si protejarea ascultatorilor reali fata de oportunistii care abia acum aud de acest post de radio, nu l-au ascultat niciodata , dar vor si ei sa profite de concurs. Ori, daca sunt postate aici....scopul se duce de rapa.
    Eu iti sunt datoare cu o votare? Vezi ca ma confunzi cu altcineva.

  • rraluca2003 la 24 Mai, 2010

    oricum scopul acestui forum este sa ne ajutam fie ca iti place tie sau nu. nu ne poate opri nimeni nici tu si nici cei de la RFI. Fii mai relaxata :), oricum nu se va inchide radioul ca postam noi parolele aici :P

  • Ramona13 la 24 Mai, 2010

    Draga mea, la cele cateva mesaje pe care vad ca le-ai postat tu pana acum, nu cred ca este cazul sa ne explici noua cam care este scopul acestui forum. Ceea ce cauti este sa ptofiti si sa gasesti de pomana fara sa oferi nimic. Sau crezi cumva ca daca ai postat o parola ai facut ceva important? daca nu ai fi ridicola, chiar mi-ai parea amuzanta... Incerci sa pari mucalita, dar te asigur ca celor de la RFI nu li se pare deloc amuzant. Mi-as pierde vremea cu tine sa-ti dau cateva exemple in care organizatorii au intervenit direct sa opreasca postarea parolelor aici. Dar nu vreau. Si cu asta am incheiat dialogul cu tine, oricum ti-am acordat cu mult mai multa atentie decat ar fi fost cazul.

  • rraluca2003 la 24 Mai, 2010

    organizatorii anumitor concursuri nu au nici o putere pe acest forum decat poate doar daca au incheiat un contract de publicitate a sitului, deci ceea ce zici tu cu interventia e putin absurd.
    doar proprietarul sitului ar putea interzice postarea dar nu vad de ce ar face asta.
    Iar la astia de la RFI chiar nu le pasa de ce se intampla aici, cred ca doar tu esti ofuscata :))

  • AndreeaAndreea la 24 Mai, 2010

    Unii se nasc cu mult tupeu. E tot ceea ce pot oferi, trebuie sa fim intelegatori cu ei si sa le acordam circumstante atenuante :). Cel mai bine e sa ii ignoram, azi ii cheama raluca, maine isi vor spune frusinica, poimaine smaranda :) Au in comun gustul nestapanit de profita de munca altora.

    Sunt de acord ca parolele nu trebuie postate aici. Eu ascult acest post de radio in mod constant si nu-mi convine deloc ca tot felul de "raluci" oportuniste sa se serveasca de aici fara sa depuna vreun efort. La randul meu voi reclama postului de radio daca se va continua postarea parolelor.

    Ii multumesc ralucai pentru ca "datorita" ei mi-am facut, in sfarsit, si eu cont pe acest site :)

  • rraluca2003 la 24 Mai, 2010

    Cu placere Andreea.
    Eu voi continua sa postez parolele in eventualitatea in care le voi auzi la radio, poate ajuta pe cineva ca eu cu siguranta nu voi reusi sa descopar poza. Andreea faptul ca asculti la radio nu se cheama munca, deci nu profita nimeni de munca ta stai linistita.

  • crisstian la 24 Mai, 2010

    Dragilor si dragelor,nu e nevoie de certuri.Cine posteaza parolele,felicitari,cine nu,iar felicitari.Sta la latitudinea fiecarua ceea ce face cu parolele.Referitor la postare,regulamentul e foarte clar "Descopera in proportie de 100% poza care este initial "acoperita" apeland la prieteni sau ascultand radio RFI pentru "bonusuri" (parole)".Nu cred ca este loc de interpretari.

  • dolphin la 25 Mai, 2010

    Offf, iar apar discutiile astea!!! Oameni buni, premiul se castiga in urma unei trageri la sorti, nu cine ajunge primul sau e ascultatorul mai fidel. Unii, vad eu, deja au poza in proportie de peste 60%, precis nu datorita cuvintelor-cheie si ascultarii radioului, ci votarii...cum au capatat atatea voturi intr-un timp atat de scurt, e alta poveste. Acum, ca unii dau cuvintele-cheie, nu trebuie sa inflameze pe nimeni, concursul NU se bazeaza exclusiv pe acele parole!!! Eu inteleg ca RFI are tot interesul sa capete mai multi ascultatori, dar nu poti fi mereu cu urechea lipita. Poti lipsi de langa radio fix cand se da cuvantul si, credeti-ma, se da extrem de rar, maxim 1 data/emisiune, insuficient din pct meu de vedere. Ramona, nu iti inteleg virulenta, mai ales ca Raluca a fost prima care a dat un cuvant-cheie, deci a ajutat, inainte de a cere ajutor. Calmeaza-te si nu mai ameninta atata!!! Fiecare cu norocul sau, crezi ca daca limitezi numarul participantilor, ai mai multe sanse??? NU, fiecare are sansa lui, nu poti forta mana norocului. Mai uita-te p-aici si ai sa vezi ca nu e prima data cand participantii uita de rivalitati absurde si se ajuta, dand raspunsurile, indiciile si nu s-a mai inflamat nimeni!!!

  • dolphin la 25 Mai, 2010

    La fel pt AndreeaAndreea, care pare o copie a Ramonei!

  • AndreeaAndreea la 25 Mai, 2010

    Crede-ma ca nu am nevoie sa fiu copia nimanui. Stiu foarte bine sa imi sustin punctele de vedere si nu am nevoie sa ma inspir. Asta nu inseamna ca nu pot fiu de acord cu parerile altora si sa le susutin.
    Tragere la sorti, e-adevarat, dar una e sa participe la ea 100 de persoane, alta este sa participe de 10 ori mai multe. Parolele sunt pentru cei care asculta radio, e foarte clar si regulamentul si tot ceea ce se spune pe radio. Cine nu asculta, asta este! Daca vrea sa aiba sanse, sa obtina voturi in numarul necesar pentru a isi completa fotografia. Nu sa vina sa le ia de aici pur si simplu (mai mult simplu decat pur) Cat despre marinimia ralucai, a postat si ea o parola in speranta ca toate celelalte le va primi pe tava. Asta este strategie, nu altruism. Eu imi mentin opinia si voi trimite mail organizatorilor cu link cu tot in cazul in care aici vor fi postate in continuare parole.

  • cocolino2 la 25 Mai, 2010

    eu sunt de parere ca cine vrea sa puna parolele aici este ok,dati si la altii sa mai castige, nu numai voi.

  • cocolino2 la 25 Mai, 2010

    ca la votare se fraudeaza puternic de un numar constant de persoane prezente la majoritatea concursurilor cu votare

  • crisstian la 25 Mai, 2010

    "Eu imi mentin opinia si voi trimite mail organizatorilor cu link cu tot in cazul in care aici vor fi postate in continuare parole"
    Andreea,oamenii de aici se considera prietenii celorlalti .In regulament scrie foarte clar ca poti afla parola APELAND LA PRIETENI sau ascult RFI.Tot nu inteleg unde e problema.

  • AndreeaAndreea la 25 Mai, 2010

    Te inseli. Ideea concursului este alta ; "prietenii si rfi te trimit in spania " : prietenii iti ofera voturile, de la radio afli parolele. Daca ai fi ascultat radioul ai fi stiut ceea ce se spune tot timpul pe post. In niciun caz in regulament nu se stipuleaza ca prietenii iti dau parolele, sau ca le poti obtine de la ei. Prietenii sunt implicati in mecanism pentru voturi, radioul ii premiaza pe ascultatorii adevarati sin ii separa de oportunisti oferind parolele. Dar e greu sa intelegi cum stau lucrurile cand nu ai ascultat vreodata radioul...

  • AndreeaAndreea la 25 Mai, 2010

    Cat despre "prieteni" care apar cu comentarii numai atunci atunci cand au de profitat, mai bine lipsa. Sa ma exprim mai pe intelesul unora, asta este vrajeala ieftina ...Eu mi-am facut cont ieri, dar urmaresc de aproximativ un an acest forum asa ca stiu destul de bine cum stau lucrurile pe-aici.

  • Ramona13 la 25 Mai, 2010

    Ma distreaza efortul pe care il depun anumite persoane pentru a ne convinge ca a posta parolele este dovada de prietenie si de bune intentii cand in realitate nu au decat un scop : propriul interes. Totusi, nimic nou....

  • dolphin la 25 Mai, 2010

    Bine, Ramona, cum spui tu...

  • dolphin la 25 Mai, 2010

    Pardon: Ramona&AndreeaAndreea, cum spuneti voi! Dar noi avem dreptul sa facem cum vrem noi! Iar despre faza cu para, cred ca n-ati depasit varsta gradinitei... :)

  • ANDUPUSTIU la 05 Iunie, 2010

    Concursul s-a incheiat. In urma tragerii la sorti efectuate de reprezentantul agentiei de turism Interra Travel, pleaca in Spania, in vacanta, Irina Calistru din Suceava.

    Felicitari castigatoarei, multumim participantilor!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro