Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Mai 2009
<p>
	5 x invitatii duble la Fratii Bloom la Cinema <a href="http://www.hmultiplex.ro/index.php?id=36&mov=691&cHash=1da9c41230" rel="nofollow" target="_blank">Hollywood Multiplex</a> Bucuresti Mall, 3 x umbrele Fratii Bloom, oferite de restaurantul <a href="http://www.karishma.ro/" rel="nofollow" target="_blank">Karishma</a>.</p>

Concurs Mai 2009

Castiga o umbrela marca Fratii Bloom si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 31 Mai, 2009
  • Sursa: Filmetari.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x invitatii duble la Fratii Bloom la Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, 3 x umbrele Fratii Bloom, oferite de restaurantul Karishma.

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu pe pagina de concurs de pe filmetari.ro cu raspunsul la intreabarea "La care dintre urmatoarele castele romanesti s-a filmat comedia Fratii Bloom? -Peles, Bran sau Pelisor." ( click aici )

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • pantera_dacs la 03 Iunie, 2009

  • la 10 Iunie, 2009

    La filmetari avem alt mod de alegere al castigatorilor fata de alte concursuri. In maxim 2 zile de la alegerea castigatorilor ii contactam noi printr-un mail. Deci daca n-ai primit mail in maxim 2 zile inseamna ca nu ai castigat. Si lista castigatorilor nu o vom publica niciodata complet deoarece unii aleg sa participe la concursuri folosind nickurile, iar numele complet si alte date le obtinem direct de la ei pe mail.

    P.S. Niciodata nu am pastrat noi premiile si drept dovada sunt cei care au castigat diverse obiecte sau cei care au fost la film.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro