Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Aprilie 2009
o tinuta completa PUMA , o pereche de PUMA Urban Racer<br />

Concurs Aprilie 2009

Castiga o tinuta completa PUMA sau o pereche de PUMA Urban Racer

  • Concursul s-a terminat pe 30 Aprilie, 2009
  • Sursa: Hmultiplex.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

o tinuta completa PUMA , o pereche de PUMA Urban Racer

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe HMultiplex.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu pe pagina de concurs de pe HMultiplex.ro in care sa descrii cum vezi tu pantoful de curse al viitorului.        ( click aici )
Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (21)
  • f_lo_ry la 05 Mai, 2009

    nu am mai gasit nicaieri informatii despre acest concurs...puteti lua legatura cu organizatorii sa-i intrebati daca s-au ales castigatorii si unde sunt afisati ? multumesc

  • morph3o la 13 Mai, 2009

    Tocmai am primit un mesaj de la HMultiplex ca am castigat o pereche de Puma Urban Racer.Multumesc konkurs.ro,multumesc HMultiplex

  • cryss24 la 14 Mai, 2009

    si eu am castigat dar inca astep raspuns cu detali unde si cand pot sa ai ridic

  • milu la 14 Mai, 2009

    dar totusi unde sunt afisati castigatorii?

  • milu la 14 Mai, 2009

    nimeni nu raspunde???

  • cryss24 la 14 Mai, 2009

    lista nu se stie unde este dar a primit fiecare un mail de multiplex ca este fericitul castigator

  • DavidC la 14 Mai, 2009

    Si eu am primit mail ca am castigat ... ;)) felicitari si celorlanti

  • milu la 14 Mai, 2009

    cand a-ti primit email?

  • cryss24 la 15 Mai, 2009

    ieri dupa amiaza am primit eu

  • morph3o la 15 Mai, 2009

    Acum sa asteptam sa vedem cand si cum ii putem ridica

  • morph3o la 15 Mai, 2009

    am primit mesaj despre cum putem ridica premiul.Se pare ca trebuie sa mergem in perioada 20 mai-3 iunie cu un act de identitate casa speciala Hollywood Multicard din incinta cinematografului.

  • valerenga la 16 Mai, 2009

    unde exista o lista unde sunt afisati castigatori?
    SAU E SECRETA

  • konkurs la 16 Mai, 2009

    Saptamana viitoare avem o intalnire cu cei care administreaza acest site (si toate site-urile pe care le gasiti in partea de jos pe hmultiplex.ro) si vom discuta despre toate aspectele acestea.

    Vrem sa impunem niste standarde in privinta concursurilor online.

    Asa cum incercam aici sa dezvoltam o comunitate avizata, care sa inteleaga mecanismele unui concurs, asa incercam sa ii convingem si pe organizatori sa urmeze niste reguli generale, cum ar fi anuntarea castigatorilor la timp :)

  • wackness la 16 Mai, 2009

    @konkurs va felicit pentru implicarea echipei in domeniu si sper ca o sa reusiti sa rezolvati o mare parte din probleme.

    Primele concursuri la care am participat au fost cele organizate pe site-ul hmultiplex si din "vasta experienta" as mentiona urmatoarele probleme:
    1. Ultimele concursuri din sectiunea speciala aveau mentiunea: "cea mai interesanta/cele mai interesante opinii" va/vor fi premiate. Acum stau sa ma intreb: chiar asa este? sau se face o extragere? Zic asta, deoarece au fost concursuri cu peste 300 de opinii scrise si mi-e greu sa cred ca a stat cineva sa le analizeze pe toate si apoi a ales 2-10 mari castigatori.
    2. Premiile oferite (tricouri, pulovere etc.) au marimi universale, dar ceva cam mari. Am castigat de 2 ori si nu prea am avut ce face cu ele...sunt foarte foarte mari. Am vazut ca multi dintre voi ati castigat adidasi Urban Racer. Sper totusi ca vor avea marimea voastra si nu va vor da o pereche sa zicem numarul 44 :P. Poate ca la capitolul adidasi stau mai bine.
    3. Anuntarea castigatorilor e o mare problema. La concursurile pe care le mentionam mai devreme (cele din sectiunea "Oferte speciale") nu a fost afisatat niciodata vreo lista a castigatorilor. Inteleg ca au fost anuntati pe mail, dar as dori sa se afiseze si o lista.
    4. Concursul "Despica filmul in 4" organizat de CinemaPro cu ocazia implinirii a 4 ani de existenta nu si-a afisat castigatorul (si au trecut cam 2 saptamani). Mai mult, pagina respectiva nici nu mai exista. Ce s-a intamplat cu acest concurs?
    5. Amabilitatea angajatilor hmultiplex si cinemapro. Exista si exceptii, dar majoritatea nu sunt foarte amabili atunci cand vine vorba de premii, mai ales de invitatii oferite de alte site-uri. Cateodata, angajatele par oarecum deranjate de faptul ca trebuie sa faca efortul de a se deplasa pana in spate sa verifice listele, iar apoi vin si "amabilitatea" persista. Nu zic ca toti ar fi la fel, dar am intalnit si astfel de cazuri.

  • morph3o la 16 Mai, 2009

    Foarte buna initiativa.Konkurs,poti lua,te rog,legatura cu cei care au organizat concursul foto de pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sa vezi ce s-a intamplat?Sunt aproape 4 luni de cand a expirat concursul si tot nu au afisat castigatorii ci doar finalistii.

  • morph3o la 16 Mai, 2009

    In primul mesaj pe care l-am primit de la hmultiplex eram rugat sa spun si marimea pe care o port.Iar despre amabilitate,pot spune ca mi-au lasat o impresie buna.Neputand sa ajung la Bucuresti sa ridic premiul in intervalul de timp dat,am discutat cu respectiva domnisoara care prima oara mi-a propus sa prelungeasca termenul iar in cateva minute a revenit cu un mesaj in care se oferea sa mi-i trimita prin curier.

  • wackness la 16 Mai, 2009

    E bine ca la adidasi nu procedeaza la fel ca in cazul tricourilor.
    Eu ma refeream mai mult la amabilitatea celor de la casele de bilete hmultiplex.

  • DavidC la 22 Mai, 2009

    morph3o ... ai primit adidasi??

  • wackness la 22 Mai, 2009

    ati fost la respectiva intalnire? astept sa ne spuneti si noua ce s-a discutat :)

  • konkurs la 22 Mai, 2009

    S-a amanat pe saptamana viitoare. Va tin la curent :)

  • morph3o la 02 Iunie, 2009

    Am primit adidasii.Ce pot sa spun,imi vin perfect si sunt o bijuterie.Sunt modelul PUMA URBAN RACER FELIPE MASSA.Multumes konkurs.ro,multumesc HMultiplex

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro