Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Iunie 2009
o tastatura personalizata, 2 hub-uri USB, 2 umbrele personalizate<br />

Concurs Iunie 2009 - Iulie 2009

Castiga o tastatura personalizata, 2 hub-uri USB si 2 umbrele personalizate

  • Concursul s-a terminat pe 06 Iulie, 2009
  • Sursa: Cinemarx.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

o tastatura personalizata, 2 hub-uri USB, 2 umbrele personalizate

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs de pe site-ul cinemarx.ro cu raspunsul la intrebarea " Cine este regizorul filmului "TRANSFORMERS 2"?" si datele personale. ( click aici )

pont: mai multe raspunsuri, mai multe sanse de castig

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (7)
  • ramo22 la 28 Iunie, 2009

    cine este? :D

  • lylya99 la 29 Iunie, 2009

    Pentru ramo22 si toti ceilalti care au nevoie, raspunsul este Michael Bay

  • ramo22 la 29 Iunie, 2009

    multumesc :*

  • Raammoonnaa la 29 Iunie, 2009

    Nu reusesc sa inteleg pe ce baza organizatorii concursurilor cer completarea obligatorie a CNP-ului. Aceasta este o informatie prea importanta, absolut confidentiala, si nu exista argument care sa justifice caracterul obligatoriu. Daca organizatorii doresc, totusi, sa "localizeze" mai bine persoana respectiva ar putea sa-i ceara, in cel mai rau caz, data de nastere, desi nici macar aceasta informatie nu este relevanta in faza incipienta , de simpla participare.

    Practic, dupa parerea mea, se urmareste formarea unei baze de date foarte bine detaliate, baza de date care sa fie folosita ulterior in scopuri diverse. Nu o data mi s-a intamplat sa fiu sunata sau sa primesc mailuri de la tot felul de firme, agentii, companii, etc ce detineau informatii confidentiale in ceea ce ma priveste, si care, la insistentele mele intrebari sau amenintari cu legea daca nu imi spun cum au ajuns in posesia acelor date, mi-au spus cu seninatate ca au cumparat baza de date cu pricina.

    Sa oferi un CNP in cadrul unei baze de date care se formeaza pe baza unui concurs (indiferent de valoarea premiului care, by the way, in cazul de fata este mai degraba simbolica) si a o folosi ulterior in alte scopuri sau, mai grav , a o vinde, mi se pare o incalcare flagranta a drepturilor celui care doreste sa participe.Desigur nu afirma ca asa stau lucrurile cu cei care colecteaza datele prion intermediul acestei promotii. Insa faptul ca au nevoie de CNP ptr a oferi o tastatura atrage suficient atentia ptr a fi in acelasi timp si suspicios.

    Va rog sa intermediati un raspuns din partea organizatorilor, care trebuie sa renunte la cererea completarii CNP.

    Intre timp ma voi interesa si cat de legala este o asemenea cerere.

    Le atrag atentia celor care participa la concursuri diverse si completeaza diferite formulare de particiupare, sa fie foarte precauti cu oferirea informatiilor personale, in special a CNP-ului, o informatie prea importanta ptr a fi "vanduta" contra unui premiu potential(personal nu as oferti CNP nici daca premiul ar fi un miliard de euro).

    Bineinteles, decizia apartine fiecaruia.

    Multumesc.

  • potpal la 29 Iunie, 2009

    Ai dreptate,este o lege care permite in anumite conditii culegerea,stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal(n-o caut acum pe internet).Pt.a valida castgatorul unui concurs e suficient sa-i trimiti un mail,iar la ridicarea premiului-personal sau prin curier-numele castigatorului sa fie identic cu cel din acte.Majoritatea concursurilor se fac pt.a strange date personale,care apoi sunt valorificate asa cum ai aratat.

  • Raammoonnaa la 30 Iunie, 2009

    Astept raspunsul organizatorilor.

    Am citit cu mare atentie regulamentul si am observat ca nu se vorbeste decat despre faptul ca vor respecta legea cu pricina, dar nimic despre felul in care au primit dreptul sa colecteze date. Pe ce baza acest lucru? De ce nu este specificat punctual? In mod normal ar fi trebuit sa spoecifice ceva de genul " organizatorul are dreptul sa ...conform...nr...", etc.

    Multumesc.

  • stefania_nane la 06 Iulie, 2009

    Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

    Tastatura personalizata

    - Moldoveanu Alexandru

    2x Hub USB personalizat

    - Dina Florian

    - Marius Mihalache

    2x umbrela personalizata

    - Pavelean Cristina

    - Pieptan Florina

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro