Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Septembrie 2009
<p>
	O pereche de pantofi (din noua colectie toamna-iarna 2009-2010 - Tie Me Up) Smiling Shoes la alegere dintre cele trei modele propuse. <br />
</p>

Concurs Septembrie 2009

Castiga o pereche de pantofi Smiling Shoes

  • Concursul s-a terminat pe 09 Septembrie, 2009
  • Sursa: Hotcity.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

O pereche de pantofi (din noua colectie toamna-iarna 2009-2010 - Tie Me Up) Smiling Shoes la alegere dintre cele trei modele propuse.

Ce trebuie sa faci?

Pentru cei care au blog:

  1. Scrie un articol pe blog-ul tau in care sa vorbesti despre pantofii, cizmele sau botinele pe care ii vei purta in toamna aceasta;
  2. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a site-ului hotcity.ro in care sa lasi un link catre articolul scris de tine. (click aici)


Pentru cei care nu au blog:

  1. Intra in contul tau de pe hotcity.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a site-ului hotcity.ro in care sa vorbesti despre pantofii, cizmele sau botinele pe care ii vei purta in toamna aceasta (click aici)
Nota curenta: 2.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • ada90 la 03 Septembrie, 2009

    Cred ca forumul lor are o problema sau are ceva contul meu.De cand mi-am facut cont,ma pot autentifica numai pe forum,dar nu pot sa scriu,sa citesc nimic.Scrie ca nu am acces la forum.:-?

  • khryss la 09 Septembrie, 2009

    Castigatoarea concursului desemnata de Smiling Shoes si HotCity.ro este styleinc.info cu postul Pantofi si cizme si botine.

  • liana10 la 11 Septembrie, 2009

    doar cele care au bloguri au intrat in concurs? parca trebuia si cele care nu au bloguri, dar au lasat comentarii pe pg de concurs... e aiurea, total aiurea!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro