Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Februarie 2013
1 x o masina Range Rover Evoque, 10 x Combina frigorifica Samsung RL39THCMG1, 30 x Storcator de fructe si legume Gorenje JC 800 Y, 20 x Robot de bucatarie Philips HR7625, 41 x Masina de paine Zelmer 43Z010, 40 x Espressor Krups Dolce Gusto Piccolo KP1002, 47 x Cuptor cu microunde Samsung ME73A, 12 x Aparat de gatit cu aburi Tefal Ultracompact VC1006

Concurs Februarie 2013 - Martie 2013

Castiga o masina Range Rover Evoque sau alte 200 de produse electrocasnice

  • Concursul s-a terminat pe 23 Martie, 2013
  • Sursa: Mega-image.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x o masina Range Rover Evoque, 10 x Combina frigorifica Samsung RL39THCMG1, 30 x Storcator de fructe si legume Gorenje JC 800 Y, 20 x Robot de bucatarie Philips HR7625, 41 x Masina de paine Zelmer 43Z010, 40 x Espressor Krups Dolce Gusto Piccolo KP1002, 47 x Cuptor cu microunde Samsung ME73A, 12 x Aparat de gatit cu aburi Tefal Ultracompact VC1006

Ce trebuie sa faci?
  1. Cumpara in perioada 23 februarie-23 martie 2013 produse din magazinele Mega Image si Shop&GO, in valoare de minim 40 de lei si vei primi automat la casa de marcat un talon de participare la tombola Mega Image 200 de magazine.
  2. Completeaza talonul primit la casa de marcat cu datele tale + introdu-l in urna special amenajata din magazinul din care a facut cumparaturile.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • Diana_Claudia la 11 Aprilie, 2013

    Fiul meu Dascalu Teodor a fost sunat de o reprezentanta a firmei Mega Image care l-a anuntat ca a castigat o masina de facut paine.La extragerea care probabil s-a facut,la talonul de concurs era capsat si bonul de cumparaturi,fiindca asa ne-a fost indicat la casa.Deci in acest moment dvs. aveti si bonul original si ni s-ar fi parut corect ca fiul meu sa se prezinte cu buletinul pentru a vedea ca CNP-ul si celelalte date sunt completate si corecte.La primul apel angajata firmei a spus ca o sa verifice,dar trebuia putina atentie fiindca adresa de pe talon care este si in cartea de identitate,din orasul Ploiesti nu corespunde cu cea a magazinului,cumparaturile si depunerea la tombolo facandu-se in orasul Busteni unde avem o casa.Deci verificarea trebuia facuta in orasul Busteni,dar dupa un timp am primit alt telefon cum ca Dascalu Teodor ar fi doar potential castigator si nu poate intra in posesia premiului fiindca nu detine bonul,bon ce nu este pierdut,el aflandu-se in original la dvs.capsat de biletul de tombolo.Atata timp cat totul se poate verifica ca fiind corect,eu nu inteleg de ce nu mai poate intra in posesia premiului.Situatie e diferita de cea din piesa lui Caragiale cand castigatorul pierde biletele la loterie si nu poate dovedi ca a jucat.Acum bilete sunt la dumneavoastra,in viziunea mea doar trebuie sa legitimati participantul.

  • blue65 la 12 Aprilie, 2013

    unii participanti tot nu inteleg ca konkurs.ro doar "prezinta" concursurile, nu le organizeaza

  • Abramburika la 12 Aprilie, 2013

    Degeaba ai postat
    aici,organizatorii nu-l vor citi mesajul tau, pentru ca acesta este doar un site de prezentare a diverselor concursuri/promotii.

    Daca vrei sa fii sigura ca mesajul tau va ajunge la cei de la Mega Image, te sfatuiesc sa il postezi pe pagina lor de facebook (https://www.facebook.com/MegaImageRomania)

    In legatura cu problema ta,sa stii ca bonul fiscal NU trebuia atasat talonului de participare,ci doar trecute datele de pe bon pe talon, iar bonul pastrat tocmai pentru a il putea arata organizatorilor in cazul unui eventual castig.Cei extrasi la tragerea la sorti sunt doar POTENTIALI castigatori. Dupa extragere urmeaza procesul de validare prin care se verifica daca datele din actul de identitate coincid cu cele trecute pe talonul de participare (nume,prenume, etc) si se solicita bonul fiscal pe baza caruia s-a primit si completat talonul de concurs, datele bonului fiscal trebuind la randul lor sa coincida cu cele trecute in talon (pos/op/tr)Numai dupa verificarea acestor chestiuni potentialul castigator este validat ca si castigator final, asta in cazul in care verificarile dovedesc ca toate datele respective coincid.Daca potentialul castigator nu poate aduce bonul fiscal sau datele nu coincid,atunci este invalidat si se reia procesul cu prima rezerva.

    In concluzie, bonul NU trebuia sa-l atasati talonului pentru a le depune in urna,ci trebuia sa-l pastrezi. E posibil sa fi cedat capsa, sa se fi desprins de langa talon si sa se fi pierdut printre celelalte taloane din urna, dar asta e doar un amanunt,pentru ca acel bon fiscal pur si simplu nu avea ce cauta in urna. Prin urmare vanzatoarea care v-a spus sa il capsezi la talon si sa il puneti in urna este una dintre vinovate( ii poti reprosa acest lucru)dar, din pacate, principalul vinovat este participantul in sine care are obligatia ca inainte de participarea la un concurs sa citeasca regulamentul.

    Sper, totusi, ca acel bon sa nu se fi ratacit,si sa va bucurati de premiu :)
    Nu uita, daca vrei sa comunici DIRECT cu cei de la Mega Image,intra si posteaza problema ta pe pagina lor de Facebook. Iti doresc bafta.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro