Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Mai 2009
<p>
	Un autoturism Dacia Sandero, 10 x moto-scuter (diverse marci), 20 x Bicicleta (diverse marci), 50 x telefon mobil (diverse marci), 100 x stick memorie, o combina frigorifica, un televizor color, 3 x aspirator, 5.000 de premii supriza – din categoria produselor promotionale;<br />
	</p>

Concurs Mai 2009 - Iunie 2009

Castiga o masina Dacia Sandero si multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 15 Iunie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

Un autoturism Dacia Sandero, 10 x moto-scuter (diverse marci), 20 x Bicicleta (diverse marci), 50 x telefon mobil (diverse marci), 100 x stick memorie, o combina frigorifica, un televizor color, 3 x aspirator, 5.000 de premii supriza – din categoria produselor promotionale;

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe site-ul moldova2006.ro (click aici)

Important: La acest concurs pot participa doar cei care locuiesc in judetul Botosani. Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (40)
  • Ell3na la 29 Mai, 2009

    ...Atunci faceti site doar pt Botosani nu il postati aici..urat..!
    Un concurs adevarat e pt toata tara!...

  • pensionar la 29 Mai, 2009

    ai dreptate este cusuta cu ata alba dar cred ca se cunoaste castigatorul din botosani deja dar vor sa aibe o acoperire.adica sa aibe macar atatea accesari cate premii spun ca dau nu cred ca din Botosani se inscriu 5200 de concurenti sau ca sunt atatia utilizatori de internet

  • deea26 la 29 Mai, 2009

    ASTA E DISCRIMINARE!

  • la 29 Mai, 2009

    Premiile puse la bataie au o valoare cam mare. Oare nu o sa fie un site ca altele pe care ne-am inscris si am primit mail gen "Stimate client,
    Bancpost si EFG Retail Services lanseaza promotiile "Clientii buni castiga intotdeauna" un premiul lunar de 30.000 de lei pentru toti clientii posesori de carduri Maestro Millenium.

    Daca detii un card Maestro Millenium tot ce trebuie sa faci este sa dai un simplu click pe linkul de mai jos pentru a te inscrie in promotia noastra. Nu trece cu vederea acest MESAJ iroseste 2 minute din timpul tau pentru a te inscrie si nu uita :

    "Clientii buni castiga intotdeauna"" ?

  • potpal la 29 Mai, 2009

    In regulament nu se prevede ca participantul sa fie din jud.Botosani.Buletinul de concurs se POATE depune la urnele din jud.Botosani,trimite prin posta sau completa formularul de pe site-ul indicat.Insa eventualul castigator,la ridicarea premiului,trebuie sa prezinte BI/CI cu stampila "VOTAT".Cititi atent regulamentul,inscrieti-va si luati-le premiile.

  • la 29 Mai, 2009

    Tombola "Mergi la vot si castigi" va fi organizata si se va desfasura in perioada 15 mai – 15 iunie 2009 ("Durata Tombolei"), pe intreg teritoriul judetului Botosani, Romania.

  • annamarria19 la 29 Mai, 2009

    si asa nu au bani saracii cei de la pdl, in fine, ne am saturat de toti cei care fac acest lucru

  • myky22 la 29 Mai, 2009

    fara suparare....consider ca astia ar trebui dati la tv....ce inseamna asta????????premii sa te votez....

  • la 29 Mai, 2009

    "ART. 6. CONDI?II DE VALIDARE
    Pentru ca inscrierile sa fie considerate valide, persoanele inscrise trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
    Sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 4 din Regulament;
    Sa se inscrie in concurs pâna la data de 10 iunie inclusiv; Formularul trebuie sa contina urmatoarele informatii referitoare la participanti: nume si prenume, telefon, adresa, data nasterii, e-mail (optional).
    Vor primi premiile puse in concurs doar persoanele care indeplinesc conditiile mentionate anterior si care, la prezentarea pentru ridicarea premiului, prezinta organizatorilor buletinul de identitate care sa aiba lipit timbrul cu stampila votat, corespunzatoare Alegerilor pentru Parlamentul European din 7 iunie 2009
    ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
    La Tombola are dreptul sa participe orice persoana fizica, cu varsta peste 18 ani, cetatean roman cu drept de vot, exceptie facând angajatii si voluntarii Organizatorului, persoane aflate in conducerile partidelor politice sau avand functii in aceste organizatii, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceasta campanie promotionala are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament."

    Nu se specifica ca trebuie sa locuiesti in jud. botosani (poate a fost o scapare) Eu am inteles ca acordarea premiilor si inmanarea lor se face pe intreg jud. botosani :D O sa ma inscriu si aici desi...

  • laurentiuignat la 29 Mai, 2009

    Niste TARANI ASTIA CU CONCURSUL UUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • laurentiuignat la 29 Mai, 2009

    SA RENUNTAM TOTI LA INSCRIEREA LA ACEST SAIT SA NU MAI VIZITAM ACEST SAIT SI SA RAMANA CU CEI DIN BOTOSANI SA-I PUPE IN CUR PE AIA EU UNUL ASTA AM SA FAC ACUM URMATIMA SI VOR PIERDE ACUM FAC CEREREA DE A MA DEZABONA DE LA ACEST SAIT NISTE TARANI

  • la 29 Mai, 2009

    ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFaSURARE A PROMO?IEI. Motivatia TOMBOLEI
    Tombola "Mergi la vot si castigi" va fi organizata si se va desfasura in perioada 15 mai – 15 iunie 2009 ("Durata Tombolei"), pe intreg teritoriul judetului Botosani, Romania.

  • ice_abyss la 29 Mai, 2009

    bataie de joc!

  • la 29 Mai, 2009

    stati putin ca prea v-ati aprins... bataie de joc din partea cui ?! prea faceti sexul mare pentru ceva care vi se ofera ABSOLUT GRATIS... cand o sa se voteze prin SMS la numar de genul 1234 si un SMS o sa coste 10 euro atunci aveti dreptul sa va imbufnati... pana atunci luati lucrurile asa cum sunt caci nimeni nu va datoreaza nimic...

  • fotolist la 29 Mai, 2009

    De ce???

  • rogero la 29 Mai, 2009

    Nu fiti suparati fratilor acest concurs este o teapa cu premii care vor fi acordate anumitor persoane care se stiu deja.Sunt din BT si stiu acest lucru de la surse sigure.Eu unul nu particip la acest concurs!!!

  • nelutzu la 29 Mai, 2009

    dar de ce sa participe doar cei din BT,restul suntem mai nepregatiti sau faceti ura de rasa,pote voi sunteti teritoriu autonom.

  • corneliub la 29 Mai, 2009

    rusine sa va fie................

  • atena20 la 30 Mai, 2009

    Cand se organizeaza un concurs pe un site accesat de ABSOLUT toata lumea,din tara si nu numai ,nu se posteaza concursuri doar pentru un anumit oras.
    Daca se dorea acest concurs doar pentru BT se facea local.
    Si noi ce avem sa nu participam?Care este explicatia????
    Atunci la urmatorul concurs de genul asta ar trebui sa fie exclusi cei din BT ca ei au avut o sansa, sa urmeze sansa pentru alte orase , nu?
    Sa se spuna de la inceput:Concursul asta e pentru Bucuresti,urmatorul pentru Ploiesti etc....
    Toti au dreptul la o sansa.

  • la 30 Mai, 2009

    Ofticosul, roade osul... eu nu va inteleg supararea... sunt listata sute de concursuri aici care sunt doar pentru Bucuresteni si nimeni nu face gat... de ce ?! In aceasta situatie provincialii nu sunt ne-indreptatiti ca nu-si pot face coafura la un hair stylis din capitala ?

    Apoi ganditi-va ca e ceva absolut gratuit nu vi se percepe o taxa de participare... asa ca NIMENI dar absolut nimeni nu va datoreaza nimic, nici macar o explicatie...

  • geo10987 la 30 Mai, 2009

    Sunt intru totul de acord cu tine. Are si provincia dreptul la concursuri in exclusivitate, nu doar Bucurestiul!

  • la 30 Mai, 2009

    Eu am o prietena in Botosani, aseara i-am dat un mail cu acest concurs, ea a mai castigat o camera foto la un concurs pe care i l-am trimis eu. Si eu am castigat un stick la un concurs care a fost doar in orasul meu.. si mai stiu unele concursuri care sunt doar pt Iasi sau penru Bucuresti.

  • aphrodite la 30 Mai, 2009

    Urat din partea voastra!!!!

  • la 30 Mai, 2009

    Tocmai am gasit un concurs doar pentru Cluj, un concurs la care m-as fi inscris .. un concurs care ar fi fost pe placul meu.. o tabara de calarie.. superb.. dar asta e, organizatori au dreptul de a alege..
    Inteleg nemultumirea oamenilor.. sunt 5186 de premii in concurs.. dar fiecare cu norocul lor..
    Noroc = orasul in care locuiesc.

  • neliana15 la 30 Mai, 2009

    De ce puneti atunci concursul aici,asta este discriminare totala...

  • la 30 Mai, 2009

    crezi ca pe acest site nu sunt persoane din Botosani? Doamne..cate ura!!

  • la 30 Mai, 2009

    cata*

  • atena20 la 30 Mai, 2009

    Nu e vorba de ura aici!
    E vorba de sistem.Cum am scris si mai sus:'Cand se organizeaza un concurs pe un site accesat de ABSOLUT toata lumea,din tara si nu numai ,nu se posteaza concursuri doar pentru un anumit oras!!
    Nu era vorba numai de bucurestei, clujeni etc.era vorba in general, de toata lumea!!
    Ori e concurs pentru toti ori sa se faca pe orase si gata!Se termina razboiul intre "provinciali" si "bucuresti"- un razboi prostesc ca tot oameni suntem cu totii!
    Si asta o spun in calitatea de bucuresteanca get beget din "tata-n fiu"vorba aia dar nu fac discriminare ca e o prostie!!
    Numai ca dupa cate observ cei din provincie intotdeauna au ceva cu bucurestenii,asta de ce da dovada oare???

  • daniian la 30 Mai, 2009

    Fiecare judet are concursurile lor. Mi se pare foarte corect. Nu este vorba de discriminare sau mai stiu eu ce. Si eu as vrea sa merg la un SPA. Dar concursurile sunt pentru Bucuresti. Aia e, nu particip si gata, nu merg la SPA. Mare lucru. Mai ales ca nu te obliga nimeni sa participi sau nu. Vis-a-vis de concursurile oragizate de partide, acestea nu te obliga sub nicio forma sa votezi pentru ei, pur si simplu vor sa faca lumea sa mearga la vot. Sincer va spun, ca voi merge la vot doar pentru "statistica", pentru ca asa cum am vazut si la ultimul scrutin, voturile noastre, ale populatiei au fost degeaba. Votul meu va fi INVALID, dar va fi. Numai pentru a le arata ca daca ei pot face misto de noi, si eu pot face misto de ei, mergand la vot, marind randurile celor care vor vota. Dar cu un vot INVALID.

  • englezu la 30 Mai, 2009

    Citez din danian "Fiecare judet are concursurile lor". Haide sa o lasam asa, este doar pentru ei, nu este o segregare, nu este o discriminare (pozitiva sau negativa dpdv economic sau al nivelului de trai. Pe scurt, premiile este pentru ei! Ura si la gara!

  • daniian la 30 Mai, 2009

    daca altii pot cu succesuri, imi permit si eu din cand in cand cate o greseala. chiar crezi ca vreodata te poti lua cu mine la o lupta in limba romana?

  • daniian la 30 Mai, 2009

    si apropo, este daniian. asa ca nu te mai bate cu pumnii in piept. asa cum tu nu ai verificat, nici eu nu am facut-o.

  • ramo22 la 31 Mai, 2009

    Pentru ine concursurile oferite de partide politice sunt un fel de mita electorala si bineinteles ca este doar pentru cei din orasul lor pentru ca acolo sunt alegatorii si asa a fost si cu concursul din Vaslui de la PS-L parca... oricum le urez bafta celor din Botosani... Si cum am mai spus, si pe blogul mei intr-un articol (am primit de pasti cozonac si vin de le PD-L :)) Acceptati (premiile) dar nu votati!!! :) am luat plasa de la PDL doar sa ii fac poza, si am dat-o si la ziarul la care lucrez :)

  • englezu la 31 Mai, 2009

    Imi cer scuze ca am mancat un "i". Dar nu ma bat cu pumnii in piept (pentru nimic) si nu ma iau la lupta cu nimeni, pentru ca am altceva mai bun de facut. Despre limba romana, las-o asa, nu ma tem de nimic, sunt absolvent al Universitatii Bucuresti de mult, la zi,cand se intra chiar PE BUNE. Nu este nimic personal, se poate intampla oricui, iar aceste concursuri zonale ar trebui sa ramana zonale si de aici a iesit totul.
    Iti doresc tot ce este mai bun!

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    ei nu va mai certati si voi acuma :) mai bine sa ne ajutam... si sa castigam :)

  • dulcik22 la 07 Iunie, 2009

    un premiu surpriza. sambata seara m-au sunat si mi-a spus un robot ca am castigat la tombola.dar nu am retinut cum intru in posesia premiului. faza e ca m-am inregistrat si eu si varul meu pe acelasi nr de tel(dumb) si acum nu stiu care din noi a castigat:)))))daca am castigat...

  • stroietatiana la 08 Iunie, 2009

    eşti din botoşani?

  • tiby62 la 08 Iunie, 2009

    Da,si eu am castigat unul dintre cele 5000 de produse promotionale,la prima extragere-din 05.06.2009.Am primit un sms care specifica ca ridicarea premiilor aferente acestei extrageri se face in perioada 15-20.06.2009,prin prezentarea CI cu autocolantul"votat"la sediul teatrului M.Eminescu din BT.Daca doresti alte detalii,este specificat pe website-ul "Moldova 2006" nr.de contact 0765533333.Multumita,seniorita?

  • pollet_a la 15 Iunie, 2009

    Acest concurs, nu trebuia publicat pe site. Trebuia doar sa lipeasca afise, acolo, in Botosani, prin tot orasul, daca este numai pentru ei.

  • la 15 Iunie, 2009

    Eu cred ca trebuia publicat.
    Sunt atatea concursuri interesante si sunt doar pt bucuresti .. alea de ce sunt ?
    Sunt si persoane din Botosani pe acest site... eu nu sunt nici din Botosani si nici din Bucuresti.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro