Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Mai 2009
<p>
	100 x jucarii de plus Tweety<br />
</p>

Concurs Mai 2009 - Iunie 2009

Castiga o jucarie de plus Tweety

  • Concursul s-a terminat pe 01 Iunie, 2009
  • Sursa: Kinder.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

100 x jucarii de plus Tweety

Ce trebuie sa faci?

Joaca cele 4 jocuri din pagina de concurs si acumuleaza cat mai multe puncte


important:

1. cele 4 jocuri apar pe site pe 12, 15, 20, respectiv 25 mai.

2. Poti juca orice joc de oricate ori vrei - se va lua in considerare cel mai bun punctaj de la fiecare.

3. Ca sa poti castiga premiile trebuie sa te inregistrezi (sau sa intri in cotul deja existent) cand incepi fiecare joc

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (217)
  • katy_aghapi la 20 Mai, 2009

    cum ma inregistrez?

  • la 20 Mai, 2009

    Da click pe primul joc si o sa iti apara in partea dreapta "ma antrenez" si "intru in concurs". Pt. a te inregistra da click pe "intru in concurs" si urmeaza pasii. Daca vrei sa te obisnuiesti cu jocurile, da click pe "ma antrenez". Vezi ca trebuie sa le joci pe toate pt a putea castiga

  • katy_aghapi la 20 Mai, 2009

    da am scris acolo pe rosu ,pe urma trebuie sa ma duc in chemarul albastru sa scriu nume competitor si parola?

  • katy_aghapi la 20 Mai, 2009

    ca am facut si asta si mi-a dat autentificare esuata,nush de ce

  • la 20 Mai, 2009

    si mie imi da la fel :)) mi-am facut contul in urma cu cateva zile si... poate am uitat cum se intra :D am incercat si cu numele pe care eu ca l-am pus si cu adresa de e-mail... si nu merge

  • la 20 Mai, 2009

    merge, dar mi-am pus alt nume :))) poate ai gresit ceva... numele de utilizator... ca mine :D sau parola

  • stefania_nane la 20 Mai, 2009

    la voi la al treilea joc cum va arata?se schimba cele doua figurine sau va ramane una?

  • la 20 Mai, 2009

    ..ce scor aveti ?

  • la 20 Mai, 2009

    @stefania_nane , eu cred ca ar treb sa se schimbe .. eu nu reusesc sa colorez nici o figurina ..adica chiar daca e gata tot nu se schimba .. oricum am eu o parere ca cineva a "hackerit" jocul ..

  • cristi28 la 20 Mai, 2009

    NICI EU NU REUSESC LA JOCUL CU desenul..nu se schimba

  • stroietatiana la 20 Mai, 2009

    nici la mine. e de la ei...

  • la 20 Mai, 2009

    @konkurs... poate reusesti sa aduci un organizator aici ... sa ne raspunda si noua la cateva intrebari.

  • myky22 la 20 Mai, 2009

    koncurs te rog sa iei legatura cu ei

  • konkurs la 21 Mai, 2009

    Le-am dat acum un mail. Speram maine la un raspuns :)

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    am vazut acum ca joci un joc si se pune scoru la alt joc..de exemplu joci primu si se pune la al 3 joc....

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    multumesc

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    eu am 788 puncte voi?????

  • la 21 Mai, 2009

    Cum poti sa ai tu 788 cand pe site scrie : " cel mai bun scor din competitie 628 pct" ?

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    uitate la total puncte....la toate jocurile ...acolo am 788

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    tu ai cont pe fara cearta?
    stiias vrea sa te am in lista mea...eu sunt mihaela de pe fara cearta...imi pari o persoana de incredere daca vrei iti trimit mail cu adresa pe fara cearta

  • la 21 Mai, 2009

    nu am cont acolo si nu pot sa vad decat pct mele si unde scrie ca maxim e 628 .. dar daca tu ai 788 felicitari.. eu am mult mai putin.

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    mereu am avut impresia ca esti tu....
    stiu ca sunt trecute 628 puncte maxume dar se refera la scorul atins la un joc...eu ma refer la totalul la cele 3 jocuri 788

  • myky22 la 21 Mai, 2009

    hai ca merg la somnic...noapte buna vorbim maine..pup

  • la 21 Mai, 2009

    pe 99% din site-urile pe care am cont am desyre.. rar il gasesc ocupat.. dar cine stie cui ii mai place id meu... eu nu am reusit sa joc deloc la al 3 joc.. poate poti sa-mi spui si mie cum ai reusit...

    am observat ca poti sa joci la un joc de 10 ori, apoi nu se mai iau la socoteala punctajele.. ai un numar limitat de incercari, nu?

  • Flood la 21 Mai, 2009

    Daca exista vreo sectiune pe site unde este afisat Clasamentul general, poate ai timp sa postezi si un link (eu n-am vazut asa ceva, dar poate ca nu m-am uitat cu atentie).

    Ma bate gandul sa joc si sa fac cadou un Tweety unui junior, dar vreau sa vad si cum stau altii cu punctajul...asa... de-o Dabija, cum se spune... Merci.
    Ma duc sa trag cateva jocuri de proba, sa ma antrenez. :)

  • alidascalu la 21 Mai, 2009

    Eu la sportivi sub acoperire nu am reusit sa fac mai mult de 278 de puncte nu stiu cum fac altii 648 e aproape imposibil

  • la 21 Mai, 2009

    asta am spus si eu .. de asta am si rugat ca un organizator sa vina aici .. sa ne spune si noua care e nr maxim de pct care se pot face.

  • irina_mateescu la 21 Mai, 2009

    Buna dragilor,

    Va multumim pentru interesul acordat concursului nostru. Mai jos veti regasi raspunsurile la intrebarile voastre. Incep prin a-mi exprima o dorinta: sper ca sunteti majoritatea parinti sau oameni care au de facut cadouri copiilor de 1 Iunie.

    1. Nu am afisat un clasament general.

    Nici nu o sa afisam un clasament general. Conform testelor noastre, un copil cu varsta cuprinsa intre 4-10 ani termina jocurile astfel: jocul nr.1: 40-70 de puncte, 3 minute, jocul nr.2: 50-90 de puncte, 3-4 minute, jocul nr. 3: aprox 8 minute (ca si la o carte de colorat).

    Eram constienti ca la un moment dat vor juca si parintii acestora si pentru siguranta am facut mai multe nivele la fiecare joc. Cu siguranta un copil nu va ajunge in veci la un scor total de 788 de puncte :(.

    2. Eu am intampinat erorile de care mentionati voi saptamana trecuta joi cand ne-am apucat de implementare, insa de atunci au fost remediate. Daca totusi mai dati de ele, va rog sa-mi faceti un print screen si sa mi le trimiteti pe adresa irina.mateescu@gmail.com. Pentru cei care isi uita userul si parola sau nu le potrivesc, imi pare rau dar nu am cum sa va ajut aici. Suntem cu totii sub incidenta regulilor ANSPDCP.

    3. Jocul nr.3: si io m-am straduit ceva, dar va garantez ca merge. Dupa 5 "de chinuiala" l-am terminat.

    4. Care este numarul maxim de puncte care se pot face ? Cum as putea sa va spun asa ceva...e ca si cum ma intrebi: pana la ce scor a fost jocul proiectat sa ajunga ? Nu stiu daca este fair fata de ceilalti competitori inregistrati in competitie si care nu asista la aceasta discutie sa spun asa ceva.

    5. "Cel mai bun scor din competitie": se calculeaza ca suma celor mai bune scoruri (cate unul de la fiecare joc). Se actualizeaza zilnic, insa nu in timp real (la secunda).

    6. Cu scorul care ti s-a pus la alt joc....hmmm...nu stiu ce sa zic. Nu am dat peste eroarea asta la teste, dar revin cu rugamintea sa faceti print screen si sa-mi trimiteti pe irina.mateescu@gmail.com.


    Pls jucati pentru copiii vostri, nepoti etc., numai copil sa fie. Aceste jocuri sunt facute pentru abilitatile lor: atentie, putere de concentrare

    Mentiuni:
    -> nu va creeati 10 ID-uri ca nu o sa castigati 10 Tweety. :( O sa luam la puricat baza cu cei 100 de castigatori, astfel incat cei 100 sa fie diferiti.

    V-am lasat adresa mea de contact.

    O zi faina!
    Irina.

  • anca64 la 21 Mai, 2009

    Eu credeam ca acel punctaj maxim afisat este cumulul punctajelor la toate jocurile. Asa ar fi normal. Suma va fi criteriul de departajare final.
    Vad insa ca myky22 are 788 total si intru total in ceata...
    Ar fi bine daca ne-ar lamuri unul dintre organizatori!

    Multumim.

  • konkurs la 21 Mai, 2009

    Multumiri organizatorilor pentru raspunsul detaliat.

    Mesaj catre comunitate: Acest concurs este cel mai bun prilej pentru a demonstra ca pe Konkurs, oamenii nu sunt orbiti de premii si inteleg mecanismul si scopul uni concurs.

    Daca nu aveti copii,nepoti,verisori intre 4-10 ani va rugam sa va retrageti din competitie.

    Motivul este simplu: acest concurs este gandit sa aduca o bucurie pentru 100 de copii de 4-10 ani si cred ca este o initiativa fantastica!

    Nu ar fi corect ca cineva care se joaca doar de fun sa "ia locul" unui copil care se poate bucura de Tweety de 1 Iunie :)

    Am toata increderea ca intelegeti acest lucru si ca de dragul copiilor veti renunta la o jucarie de plus daca nu va incadrati in "publicul tinta" :)

    Felicitari Kinder pentru initativa, si felicitari comunitatii pentru sprijinul pe care il putem acorda in buna desfasurare a lui!

  • la 21 Mai, 2009

    numarul de incercari la fiecare joc este limitat ? ca eu daca mai joc acum.. dupa aprox 10 incercari nu se mai contorizeaza.

  • irina_mateescu la 21 Mai, 2009

    Revin cu raspunsuri:
    -> punctajul din competitie este suma tuturor punctajelor cele mai mari de la fiecare joc. Se ia in calcul un punctaj/joc, punctajul cel mai mare de la fiecare joc.
    -> numarul de incercari nu este limitat. Noi retintem doar cele mai mari punctaje ale fiecarui joc. Ex: daca ai jucat jocul nr.3 de 10 ori, de intereseaza din astea 10 ori punctajele cele mai mari. Noi pe astea le retinem. Dupa aprox. 10 incercari nu se mai contorizeaza ? Esti sigura ? Revin cu rugamintea: print screen cu ce considerati erori pe irina.mateescu@gmail.com.

    In Regulament scrie tot, nu cred ca scrie ca numarul de incercari este limitat :).

    Thx,
    Irina.

  • cyucy la 22 Mai, 2009

    nu credeti ca ar trebui sa gasiti o cale de mijloc sa ne multumiti si pe noi?adica,eu as propune macar sa ni se arate si punctajul celui de pe locul 100,nu numai celui de pe locul 1,asa am stii si noi cat de mult sa ne concentram si sa fim printre cei 100 de fericiti castigatori.eu am o fetita care pe 16 iunie face 4 ani si chiar mi-as dori sa-i fac cadou un astfel de Tweety.va rog,poate puteti sa ne aratati si locul 100...

  • la 22 Mai, 2009

    am descoperit jocul 3 .. in sf ... dar am dat de alta problema... tocmai am trimis mail cu respectiva problema.

  • la 22 Mai, 2009

    Eu am 2 verisoare de 4 si respectiv 5 ani .. mi-as fi dorit sa le daruiesc la fiecare cate un Tweety.. Ele stau la tara ... si nu au parte de prea multe jucarii.

  • gonzal3s06 la 22 Mai, 2009

    Si eu sunt de acord sa se afisee clasamnetul sa stie fiecare daca are sanse nu sa se poate faca manevre, sa fie jocul transparent.

  • la 22 Mai, 2009

    adevarul e ca nici la jocul de la tipp .. nu era nici un clasament.. am observat ca au inceput sa nu se mai afiseze..
    mai stiu un concurs.. unde vor fi 3 castigatori si este afisat doar pct la concurentul de pe locul 3.

    Si eu mi-as dorii sa vad pct celui de pe locul 100 .. nu mai mult :p

  • cyucy la 22 Mai, 2009

    poate daca vom fi mai multi si vom cere asta,se vor indura de noi si il vor afisa,macar locul1 si 100 nu tot clasamentul.asa cred ca ar fi bine pt a stii daca avem sanse sau nu

  • cyucy la 22 Mai, 2009

    ce ai descoperit la jocul 3?ce problema era?eu nu reusesc sa colorez decat 2 personaje din 4.poate ma ajutati si pe mine sa-mi ziceti voi cum faceti?

  • la 22 Mai, 2009

    la jocul 3 imi aleg primele 2 personaje ...
    Ieri nu imi aparea cate culori mai sunt.. si azi mi-a aparut.. dar in schimb nu mi s-au adaugat pct.. si am mai jucat o data si am facut print screen si le-am dat mail.

  • simynoc la 22 Mai, 2009

    mie nu-mi mai inregistreaza cel mai mare punctaj. Se poate remedia problema?Iar acel punctaj sa-mi fie inregistrat? Sau tre s-o iau iar d la cap?

  • simynoc la 22 Mai, 2009

    mda, incepe sa mi se ia de concursurile kinder. tin minte ca tot asa am patit si la alt concurs kinder( era premiu un timer de bucatarie) ca nu mi se inregistra punctaju. Am trimis si mail cu print-screen si tot degeaba. Pe organizatori ii doare in fund. Scopul lor e doar sa faca trafic si reclama. E doar o chestie de marketing. :|

  • konkurs la 22 Mai, 2009

    Trebuie sa te contrazic.

    1. Nu uitati ce v-am tot spus de cand s-a lansat Konkurs.ro: nu mai folositi argumentul cu organizatorii care isi fac reclama si, deci, concursul este o prostie. Daca nu ar vrea sa-si faca reclama, nimeni nu ar organiza concursuri. Sa stabilim, deci: un concurs are in spate un scop comercial.

    2. Nu, organizatorii nu sunt indiferenti. Drept dovada, au raspuns solicitarilor voastre, personal, pe Konkurs si v-au oferit si o modalitate directa prin care sa puteti comunica problemele.

    3. Daca ai trimis problema cu print screen pe mail, ai putina rabdare. Am incredre ca ti se va raspunde, atata vreme cat problema semnalata este una reala.

    4. Nu ne vom crea niciodata o imagine favorabila in fata organizatorilor daca ne exprimam asa: "ii doare in fund". Haideti sa dam dovada de maturitate si sa discutam cu ei asa cum vrem sa discute si ei cu noi. Cum ar fi sa-ti trimita un reprezentat Kinder un mail spunandu-ti ca "ai facut un punctaj prea mic, pentru ca te doare in fund". Te-ai simti lezat(a)?

  • la 22 Mai, 2009

    Eu am jucat de cateva ori jocul al 3-lea. apoi am dat sa vad ce punctaj aveam in total la cele 3 jocuri. Surpriza!! la al 3-lea joc nu era nici un scor trecut.. am mai jucat o data, am facut un print screen si am trimis poza la adresa de mai sus. Mi s-a raspuns.. au zis ca vor verifica si ca il vor adauga ei manual respectivul scor. E aiurea ca nu se inregistreaza toate scorurile.. daca aveam un scor mare si nu faceam prin screen .. imi mai dadeau ei pct ? Nu, ca doar nu ma credeau pe cuv.
    Sper sa se rezolve problema asta .. le-am dat mail si acum astept..

  • simynoc la 22 Mai, 2009

    Eu am facut afirmatiile respective motivand ca si la celelalte concursuri la fel am patit, am trimis mail cu print-screen si nimic. Niciun raspuns. Dezinterese total. In fine, se vede ca nu sunt singura care are probleme cu inregistrarea punctelor, deci undeva site-ul scartaie. :)
    Toate cele bune si bafta concurentilor.

  • la 22 Mai, 2009

    Sunt de acord ca are micile lui scapari. Mie mi-au raspuns la mail in .. maxim 2 ore.

  • monnie la 23 Mai, 2009

    Nu vi s-a intamplat sa se inregisteze punctele de pe un joc si sa vi se puna la alt joc(eu de exemplu am jucat ghicitoare in miscare si mi s-a inregistrat la miscare in culoare)

  • cyucy la 23 Mai, 2009

    fetelor,eu am 846 puncte.voi cate aveti??vad ca cel mai bun scor este 948...oare avem vreo sansa cu acest punctaj?eu nu reusesc sa fac mai mult de-atat...

  • la 25 Mai, 2009

    eu am mai putine .. 822.
    azi apare ultimul joc.
    bafta!

  • la 26 Mai, 2009

    ce punctaj aveti cu cel de-al patrulea joc?

  • cyucy la 27 Mai, 2009

    1027,din pacate,dar vad ca primul are 1288.tu cat ai??

  • la 27 Mai, 2009

    eu am 1116. As vrea sa imi depasesc scorul .. sper sa pot .. mai sunt cateva zile.

  • cyucy la 27 Mai, 2009

    1148,dar tot cred ca sunt putine pentru un premiu.tu cum mai stai?auzi?apropos:la jocul 2(cel cu coloratu)ce personaje colorezi si cate puncte ai?eu colorez primele 2 personaje,ca celelalte nu merg...

  • vios77ro la 27 Mai, 2009

    eu am 1160 dar mai mult nu pot . dar mai incerc . bafta

  • stelutza_tl la 27 Mai, 2009

    Buna seara,
    Si eu am cont si am 1199 pct. Sper sa castig si eu o jucarie ptr bebele meu de 10 luni. Si eu o am problema cu jocul 3. A raspuns cineva ref la clasament? Bafta tuturor!

  • filipancayony la 27 Mai, 2009

    Eu nu reusesc sa trec de885 d puncte... c scoruri ati obtinut in parte la fiecare joc? ast rasp va rog!

  • stelutza_tl la 27 Mai, 2009

    Buna...pot sa-ti zic scorurile dar vorba cuiva mai sus....nu prea bat ( sunt inversate ). Sportivi - 299; Ghicitoare - 305; Culoare - 296; Role - 299.

  • stefania_nane la 27 Mai, 2009

    eu am 980

  • filipancayony la 27 Mai, 2009

    Cre este cel mai greu joc? c credeti?

  • cyucy la 28 Mai, 2009

    steluta,bravo..ce puncte multe ai...eu nu cred ca pot mai mult de-atat...mi-as fi dorit totusi sa ne afiseze ultimul scor,dars e pare ca nu vor organizatorii..asta e..

  • G3orgyana la 28 Mai, 2009

    dar eu trebuia sa am 520 si am 426 ........nu o mai pus 90 si ceva de puncte...nu`i corect....

  • G3orgyana la 28 Mai, 2009

    aaha...mi`am dat seama

  • mirciulica la 28 Mai, 2009

    ce punctaj aveti? ziceti b va rog yo

  • milu la 28 Mai, 2009

    cu 900 de puncte care le am credeti k am vreo sansa sa fiu printre cei 100 de norocosi

  • simynoc la 28 Mai, 2009

    mie nici acum nu mi-au rezolvat pba cu neinregistrarea punctelor. asta e...n-ai cu cine :(

  • lylya99 la 28 Mai, 2009

    Am si eu o rugaminte la tine. Tu ai trimis mail ca ai probleme cu punctajul si eu am aceeasi problema nu-mi retine scorurile la nici un joc. Am trimis un mail cu un print screen si mi-au raspuns ca nu-l pot citi. Sa-l trimir in alt format. Tu in ce format le-ai trimis print screen-ul?

  • simynoc la 28 Mai, 2009

    in format jpg am trimis printscreenul. Interesant e ca l-am trimis vineri..iar vineri seara mi s-a raspuns, citez "am plecat de la birou, dar am trimis mai departe la colegii de la suport". Si de atunci niciun alt raspuns...si nici problema remediata. Oricum, e aiurea ca are astfel de buguri. Imi inchipui ca nu sunt singura.pacat

  • stelutza_tl la 28 Mai, 2009

    Nu-mi mai apare scorul....voua vi se intampla la fel?

  • simynoc la 28 Mai, 2009

    acum am intrat si eu pe site si vad ca nici mie nu-mi mai afiseaza scorul, desi sunt logata.

  • la 28 Mai, 2009

    Eu am facut print screen.. apoi l-am pus in paint.. si l-am salvat ca jpg. Mie mi-au raspuns repede.. si au zis ca mi-l vor adauga manual.. apoi le-am spus ca nu mai e nevoie ca am facut un scor mai mare..

  • simynoc la 28 Mai, 2009

    da..si eu am lasat-o moarta pt ca am facut un punctaj mai mare..dar nah..asteptam sa primesc un raspuns :P

  • gonzal3s06 la 30 Mai, 2009

    Chiar nu se poate afisa un clasament ca sa stim si noi ca a fost corect jocul,sau se dau premiile la cine se vrea,ca punctajul e cam mare nu stiu cum sa ajuns asa sus cu scorul.

  • bibi_m la 30 Mai, 2009

    eu am 1080 parca...sper sa fiu printre primii 100..pana acum nu am castigat nimic :|

  • simynoc la 31 Mai, 2009

    eu am 1121 de pcte..nu cred ca voi castiga..am vazut ca cel mai mare punctaj e 1304..e diferenta de 200 de pcte :(

  • cyucy la 31 Mai, 2009

    eu am 1148,si sper sa castig,desi sunt slabe sperante..totusi,putem sa mai scriem aici sa vedem care ce punctaj avem pentru a verifica cat de cat daca avem punctaj asa mare.azi e ultima zi.mi-as fi dorit sa afiseze locul 100...

  • stelutza_tl la 31 Mai, 2009

    Nici eu numai am sansa...eu am 1204 si s-a ajuns la 1425. :((

  • lylya99 la 31 Mai, 2009

    S-a ajuns la 1425???? Cum asa? Mie mi-e greu sa cred ca se poate ajunge la un asemenea punctaj

  • la 31 Mai, 2009

    Probabil ca punctajul respectiv l-a facut un copil de 10 ani :)) La fel s-a intamplat la multe alte concursuri Probabil ca o sa fie multi descalificati, daca o sa verifice cineva.

  • stelutza_tl la 31 Mai, 2009

    Pai nici eu nu prea vad cum s-a putut ajunge la un asemenea punctaj. Dar vb lui corrnelb....probabil la facut un copil de 10 ani :))

  • lylya99 la 31 Mai, 2009

    Eu m-am strduit foarte mult si abia am 1107, cum a facut 1425?

  • stelutza_tl la 31 Mai, 2009

    Da....nu-mi explic!

  • simynoc la 31 Mai, 2009

    tot ce ne mai ramane e sa speram cu nu sunt ff multi cu asemenea punctaje. :(

  • simynoc la 31 Mai, 2009

    oare se va afisa clasamentul la ora 00:00?

  • stelutza_tl la 31 Mai, 2009

    Nu cred ca se va afisa clasamentul. Exact sa speram ca intra in top :)

  • lylya99 la 31 Mai, 2009

    Ai dreptate Symi si eu cred ca nu sunt multi cu asemenea punctaje

  • simynoc la 31 Mai, 2009

    "pe data de 31 mai ora 24:00 se icheie promotia si se genereaza rezultatul final. "deci, ar trebui sa afiseze

  • simynoc la 31 Mai, 2009

    *clasamentul final

  • stelutza_tl la 31 Mai, 2009

    Asteptam.....mai e putin

  • stroietatiana la 31 Mai, 2009

    nu cred, deşimi-aş dorii

  • cyucy la 01 Iunie, 2009

    e miezul noptii?se afiseaza ceva???e aiurea ca nu stim dinainte ce loc avem,nu ne-am mai framanta atat.sper si eu sa nu fie multi cu acest punctaj;eu am 1152

  • stelutza_tl la 01 Iunie, 2009

    Nu s-a afisat nimik pana acum....cred ca maine!

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Ce stam noi si asteptam!

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    ......si asteptam.....

  • stelutza_tl la 01 Iunie, 2009

    :))....si nimik

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    da, de ce nu ma mira?!
    Somn usor copii. La multi ani. Speram sa vedem rezultatul maine. :P

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    e cineva?

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Sper sa castigam cu totii!

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    misto concurs

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    nb lylya99

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    e tare concursul, nu ca as fi eu mare iubitoare de jucarii de plus dar daca as castiga le-as face cadou... si mi-au placut si jocurile...

  • stelutza_tl la 01 Iunie, 2009

    Noapte buna tuturor....si vb cuiva.. " sper sa castigam cu totii "!

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    mai e cineva?

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    cite puncte aveti?io 1085

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Crezi ca o sa castigam ceva cu punctele estea/?

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    pai voi sigur castigati
    eu am 571 :D

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    hyhy incercam

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    nu mi-am prea dat interesul... si am jucat in primele 2 saptamani, ultimele 2 jocuri acuma le-am vazut. oricum bafta voua:)

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Hai sa mergem la culcare si poate maine vom afla ca am castigat
    Succes tuturor!

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    l inceput erau putini s eram pri dar cind am vazut acum 2 zile 1300 an dato in bara :))

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    da asa ziceam si eu
    noapte buna :) si bafta :P

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Dar poti juca si acum vad ca inca merge, macar o data la fiecare ca nu se stie

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    ok azi aflam :) nb ramo si lylya

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    acuma am vazut ca cel mai bun scor e 1400 si ceva...

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    nb boby10 si lylya99 :)

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    uite id mes bobi10boss daca vreti sa vb pa pa

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    ce-mi place cand se respecta regulamentul. sau nu :))))

    oricum, concursu asta a mirosit de la inceput..de ce sa strice traditia si sa fie totu ok acu?! nu m-ar mira nici daca ar ramane totu asa in pom

  • stelutza_tl la 01 Iunie, 2009

    Ce ma enerveaza....unde este clasamentul???

  • anca64 la 01 Iunie, 2009

    Hei! Lasati oamenii sa-si bea cafeaua de dimineata!
    Parca nu stiti cum e Luni dimineata?! Treaba multa si chef 0!
    Sa fim rabdatori. Cine a jucat bine va castiga. Si eu nu mai pot de nerabdare sa vad daca am luat pentru puiul meu jucaria!!! (pcte 1161)

  • la 01 Iunie, 2009

    la multi ani la toti copii.. sa va traiasca.. si eu sunt nerabdaroare sa vad daca o sa le fac o bucurie la nepotele ..dar nu scrie nicaieri ca azi se va afisa clasamentul.. azi e ultima zi de concurs.. desi se poate termina si la 23:59 ..si poate ca maine vom vedea clasamentul
    Eu dupa ce am atins scorul de 1116 nu am mai jucat.. sper sa cstig, daca nu asta e.. next time.

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Sa lasam oamenii sa bea cafeaua. Oricum cu 1161 de pct eu cred ca ai castigat.Iti tin pumnii!

  • la 01 Iunie, 2009

    Acum am citit regulamentul .. scrie ca pe 31 mai la 24:00 s-a terminat .. asa ca rabdare la toti participantii..

  • pensionar la 01 Iunie, 2009

    La Multi Ani !
    Tuturor copiilor si parintilor lor.

  • anca64 la 01 Iunie, 2009

    Multumesc pentru incurajare. Nu se stie daca un scor de 1100 aduce jucarie. Depinde de numarul total de jucatori si de cat de tare au jucat ei...
    Eu sper ca noi toti care ne dorim mult sa aducem zambetul pe fata unui puisor cu acest cadou de la Kinder sa castigam!

  • anca64 la 01 Iunie, 2009

    Eu nu mai am stare!!! Fac ce fac si tot la pc ajung sa verific daca nu s-au aflat castigatorii!
    Dar, oricat de nerabdatori am fi, trebuie sa ne gandim ca, dupa cum au zis organizatorii concursului, lista celor 100 de castigatori va fi verificata asa incat o persoana sa nu ia mai multi tweety. Aceasta va lua cu siguranta ceva timp.
    Asa ca ... asteptam.
    LA MULTI ANI tuturor copilasilor!

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    abia astept. :)e ciudat ca zice ca dureaza intre 12-1 iunie,dar in regulament spune ca se termina pe 31 mai, ora 23;59... oare o fi si azi si abia la noapte sa se afiseze rezultatul?

  • stroietatiana la 01 Iunie, 2009

    nu mai e şi azi că deja jocul s-a încheiat

  • anna02 la 01 Iunie, 2009

    Buna ziua . As avea o intrebare :
    se ia in considerare cel mai bun scor dar de la ora 24:00 de cand s-a incheiat concursul sau cel de acum? Aseara era alt scor azi ne trezim la 1425de puncte . Bafta tuturor . Acuma cu cele 1222 puncte ale mele sper sa ma aflu in clasament. La multi ani tuturor copiilor:)

  • stroietatiana la 01 Iunie, 2009

    Nimik încă....

  • cyucy la 01 Iunie, 2009

    FELICITARI CASTIGATORILOR!VREAU SA INTREB ORGANIZATORII: DE CE NU ESTE RESPECTAT REGULAMENTUL UNDE SE SPECIFICA DESTUL DE CLAR CA NU SE VOR DA MAI MULTE JUCARII LA ACEEASI FAMILIE?IN REG.SCRIE SA NU SE FACA MAI MULTE CONTURI PENTRU A SE ACORDA O SANSA LA MAI MULTI COPII.ROG RASPUNS DE LA ORGANIZATORI.

  • stefania_nane la 01 Iunie, 2009

    felicitari castigatorilor

  • bobbo la 01 Iunie, 2009

    Da,nu este corect,sunt si cinci membri dintr-o familie care au castigat.

  • cyucy la 01 Iunie, 2009

    Reprezentanta de la Kinder,a spus ca v-a purifica lista cu castigatori!probabil s-au cam grabit si nu au observat ca sunt si cate 5 din familie!

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    unde s-a afisat lista?

  • la 01 Iunie, 2009

    Eu am inteles ca o pers. nu poate castiga numai un singur premiu, o familie poate pt fiecare membru. Sigur ca nu e corect' dar... ei sunt sefii :D Eu am renuntat la el dupa ce am citit regulamentul...
    Succes la alte concursuri!

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    am castigat..nu pot sa cred..am fost a 96-a :D:D:D
    ptu...ce emotii

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    asa se intampla intotdeauna..participa toata familia. asta e..si eu puteam sa fac inca 3 conturi pentru ai mei si pentru verisoarele mele. dar m-am gandit ca se va verifica in primul rand adresa si apoi IP-u. dar..asta e... felicitari tuturor :*

  • cyucy la 01 Iunie, 2009

    intrati pe participa si unde e tweety da-ti clik

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    da...ca de obicei..cei de pe primele locuri sunt persoane care mereu castiga la concursuri cu cel mai bun scor. cel maifrumos e ca la o simpla cautare google gasesti si ca unii au fost descalificati la astfel de concursuri pt ca au trisat. oare la acest concurs au jucat corect? cu siguranta..nu..pacat de acei copilasi care chiar aveau nev de un tweety..si nu doar de un alt plus la colectie.

  • stelutza_tl la 01 Iunie, 2009

    Am castigat si eu...locul 55. Felicitari tuturor!

  • Flood la 01 Iunie, 2009

    Cu siguranta, cele mai mici scoruri le-au obtinut copiii la care si trebuiau sa ajunga premiile... Ei, din pacate, nu au avut nicio sansa... Nu stiu cati dintre adultii care au castigat vor face cadou un Tweety unui copil...

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    da..asa se intampla mereu. eu chiar nu-i mai invinovatesc pe ei..ci pe organizatori ca nu pun la punct un sistem anti-frauda... oricum..cel mai tare ar fi ca persoanele acelea nici sa nu existe (real)..si eu puteam creea cativa frati fictivi :)))

  • myky22 la 01 Iunie, 2009

    din pacate eu nu am castigat...asta e

  • myky22 la 01 Iunie, 2009

    oricum la ultimul joc nu mi-se afisa punctaj iar daca jucam alt joc se punea punctajul la role

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    nici io nu am cistigat dar jocurile fara a arata clasamentul e bataie de joc rusinica lor pa

  • ramo22 la 01 Iunie, 2009

    eu nici nu ma mai uit :P

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    ramo c puncte ai?

  • bibi_m la 01 Iunie, 2009

    nici eu nu am castigat ..eram pe aproape...sper ca dupa purificarea listelor sa castig si eu :d...

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    poi bibi nu cred ca mai purifica ;)

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Nici eu nu am castigat desi doream foarte mult un Tweety pentru nepotelul meu care are doar 4 anisori, s-ar fi bucurat tare mult!

  • cyucy la 01 Iunie, 2009

    reprezentanta concursului,cand a intrat,a specificat destul de clar sa nu facem mai multe conturi ca se vor lua castigatorii la purificat si nu vor castiga mai multi din aceeasi familie.eu chiar vreau sa trimit mail poate se mai poate remedia ceva;nu numai pentru ca eu nu castigat,dar nu mi se pare corect,mai ales ca s-a specificat destul de clar ca se vor verifica listele.sper sa se mai poata face ceva,mai ales ca pe 16 iunie e ziua fetei mele si chir imi faceam sperante.

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    lylys ai id mess?contact me s altii :) bobi10boss

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    cyucy ai id poti contact me oricum am pierdut ca altii au pile l sefi ;)

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    io zic sa facem un sait cu cei care joaca s vb mai multe :)

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    contact id mess bobi10boss s vom gasi un sait sa ne adunam sa vb care doreste:)

  • simynoc la 01 Iunie, 2009

    cyucy, poate cineva sa garanteze ca reprezentanta kinder de aici e intr-adevar reprezentanta kinder??? pentru ca nu a mai raspuns lately la msje. :|

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    simynoc se fac fraude multe asa ca nu putem citstiga asta e noroc nostru ;)

  • cyucy la 01 Iunie, 2009

    pai eu cred ca ,chiar era reprezentata concursului,ca altfel intrau cei de la koncurs si o avertizau.imediat le pun mail ca pana acum am sarbatorit cu micuta mea ziua ei(am fost la servici azi)

  • boby10 la 01 Iunie, 2009

    e bn ca ai sarbatorit cyucy :) c fata ta e bine ca este ziua copiilor s cred ca si noi ne simtin citeodata copii :)

  • anca64 la 02 Iunie, 2009

    Fiind o campanie de marketing Kinder, ar fi fost in interesul brand-ului sa dea premiile la cat mai multe persoane (din familii diferite). De aceea ma mira ca au lasat premiile sa ajunga cate 5 intr-o familie. Probabil nu le-a permis soft-ul sa verifice.

  • la 02 Iunie, 2009

    dar tu ai castigat.. altii nu .. printre care si eu .. asta e, am avut un scor prea mic.

  • boby10 la 02 Iunie, 2009

    hey lasa ca incercam data viitoare daca vor mai face ;) daca niki atunci nu mai jucam ce ziceti?

  • anca64 la 02 Iunie, 2009

    Da, desyre, sunt printre ultimii de pe lista. Am tras tare in ultima seara ca sa-mi maresc scorul.Spre norocul meu...Puisorul meu Codrin o sa fie incantat de tweety. Deja adora imaginile cu el de pe o pernuta, daramite...live!
    Pe de alta parte, nu pot sa nu ma gandesc ca puteam foarte bine sa nu castig si as fi fost alaturi de voi dezamagita ;)
    Mi se pare nedreapta "imparteala" chiar daca eu am castigat.

  • la 02 Iunie, 2009

    traim in rom si ne ocupa tot timpul asta, asta e replica mea cand vad un concurs ca asta... degeaba a spus irina mateescu ca se vor duce 2 jucari la aceasi fam .. eu le-am dat un mail. astept raspuns.

  • simynoc la 02 Iunie, 2009

    2 ca doua..dar totusi..5?!

  • la 02 Iunie, 2009

    Mi-a raspuns si a zis ca o persoana nu poate castiga mai multe premii.. dar daca intr-o casa stau 10 pers. toate 10 pot castiga. Asta era ideea mailului pe care mi l-a trimis, daca vreti il pun si aici.

  • boby10 la 02 Iunie, 2009

    salut oare veti primi si premiile?cred ca nu :)))

  • cyucy la 02 Iunie, 2009

    si eu am primit acelasi raspuns,din pacate,desi s-a spus clar ca nu o sa se castige mai multe jucarii la aceleasi persoane...sa nu-mi spuna mie ca daca sunt 10 persoane in familia respectiva,toate 10 au si jucat;normal ca doar una a jucat dar de pe mai multe adrese...asta e.cred ca trebuie sa ne luam gandul de la tweety,nu se va mai reface nici un clasament.

  • gonzal3s06 la 03 Iunie, 2009

    Da-ti va rog si mie adresa lor de email sa-i intreb ceva,multumesc anticipat.

  • la 03 Iunie, 2009

    irina.mateescu@gmail.com

  • gonzal3s06 la 03 Iunie, 2009

    Multumesc mult

  • vios77ro la 06 Iunie, 2009

    acum 10 min am primit jucaria. e foarte frumoasa si fiica mea e asa fericita

  • simynoc la 06 Iunie, 2009

    din ce localitate esti? a venit prin curier?

  • vios77ro la 06 Iunie, 2009

    da a venit prin curier. sunt din rm sarat

  • vios77ro la 06 Iunie, 2009

    e intr-o cutie mare. m-am si speriat nu stiam ce e :))

  • simynoc la 06 Iunie, 2009

    super...sa se bucure de ea fiica ta..
    inseamna ca tre sa vina si in bucuresti :p

  • stroietatiana la 06 Iunie, 2009

    şi oprietena de a mea a primit-o astăzi şi eu locuiesc în drumul ei, deci a trecut curierul prin localitate mea, dar la mine nu a veni. Sper să vină şi la mine!!!!

  • simynoc la 06 Iunie, 2009

    eu inca n-am primit-o
    tatiana, de unde e prietena ta ?:)

  • stroietatiana la 06 Iunie, 2009

    din acelaşi judeţ cu mine, covasna, numai că ea stă
    într-o comună învecinată

  • stroietatiana la 06 Iunie, 2009

    oricum cică au venit cu alte nume, numai adresa era cea corectă în lo c de baniţă era scris ciobanu

  • simynoc la 06 Iunie, 2009

    lol
    au vazut ca erau prea multi "ciobanu" la castigatori :)))

  • stroietatiana la 06 Iunie, 2009

    chiar acum m-am uitat în calsament şi este una Ciobanu Alina şi chiar aşa cică era scris numele

  • stroietatiana la 08 Iunie, 2009

    azi mi-a sosit jucăria

  • wackness la 08 Iunie, 2009

    ati primit vreun mail sau telefon de la organizatori inainte de a primi premiul?
    eu asa ma asteptam sa procedeze pentru ca uneori nu e completa adresa introdusa.
    mi-am updatat acum profilul..uitasem sa trec scara blocului. poate o sa primesc si eu :))

  • simynoc la 08 Iunie, 2009

    eu n-am primit-o nici pana acum..sper totusi sa vina si la me :(

  • stroietatiana la 08 Iunie, 2009

    eu nu am primit niciun telefon sau mail, însă cineva care nu şi-a scris adresa corect a fost sunat şi întrebat de adresă...

  • anca64 la 08 Iunie, 2009

    Te rog mult, tatiana, poti afla de pe ce numar a fost sunata acea persoana? Azi a sunat cineva extrem de insistent la usa, dar eu imi adormeam odorul di n-am putut raspunde...;) sper sa nu pierd jucaria lui ;)

  • simynoc la 08 Iunie, 2009

    Am primit si eu acu 1 ora jucaria. E mare rau :D
    Multumesc mult

  • anca64 la 08 Iunie, 2009

    A aparut pur si simplu curierul la usa ta?

  • simynoc la 08 Iunie, 2009

    Exact. Nu m-au sunat inainte..sau chiar daca au sunat..de dimineata am avut telu inchis ..deci..

  • anca64 la 08 Iunie, 2009

    Multumesc pentru raspuns, simynoc. Daca pierd jucaria, le fac anti reclama.Pe bune. Am muncit pentru ea. Ar fi aiurea din partea lor sa aiba organizare asa de proasta!

  • simynoc la 08 Iunie, 2009

    Cu placere. Nu cred ca e cazul, vad ca le trimit. Acu dureaza cateva zile, depinde de oras..de curier..

  • stroietatiana la 08 Iunie, 2009

    anca îmi pare rău, dar avea dat nr de fix şi a sunat-o pe fix, deci nr nu i-a apărut...

  • anca64 la 08 Iunie, 2009

    Multumesc, tatiana.

  • anca64 la 09 Iunie, 2009

    Inca imi astept tweety-ul meu ;))
    Voi toate le-ati primit?

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Cineva din Suceava a primit deja tweety?

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Cineva din Suceava a primit deja tweety?

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    Eu am primit azi twwety, si curierul a spus ca de o saptamana se chinuie sa livreze coletul. Era adresa scrisa gresit :| Am avut mare noroc ca m-a gasit. Poate asa s-a intamplat si la tine :(

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    nici numarul meu de telefon nu era trecut pe colet, de aceea nu m-a gasit

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Geo10987, esti cumva din Suceava? Vreau sa vad daca au fost livrate in orasul meu...

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Imi doresc atat jucaria pt. puiul meu! Nu se poate sa am ghinionul acesta...

  • ramo22 la 11 Iunie, 2009

    :D bafat cu primirea premiului:P am jucat si eu dar nu am fost atat de buna ca voi :))

  • ramo22 la 11 Iunie, 2009

    bafta* :)

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    Nu sunt din suceava, sunt din neamt. Destul de aproape. Pot sa te ajut in urmatorul fel: firma de curierat se numeste Rodipet Curier. poti intra pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> de unde iei nr lor de telefon, si ii suni sa ii intrebi daca au un colet pe numele tau.

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Geo10987, esti incredibila! Exact informatia de care aveam nevoie si dna de la Kinder nu mi-a dat-o! Mii de multumiri!

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Multumesc, ramo22. Sa vedem... (nu am fost mai buni, poate mai insistenti...data viitoare te agiti tu dupa premiu :)

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    sunt incredibil, nu incredibila;)

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    ok, geo10987.damn, deja te-am votat :)

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    unde m-ai votat?:))

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Am votat comentariile tale (vezi: steluta). Tot asa s-a format si lista celor 4 din top.

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    multumesc:)

  • anca64 la 11 Iunie, 2009

    Eu iti multumesc, geo10987. Fara informatiile tale, n-as fi descoperit faptul ca al meu premiu era adresat unui destinatar gresit! Se pare ca numele de Lungu si Cojocaru au fost scrise pe mai multe AWB-uri de expeditie.
    Am intrat intr-o incurcatura logistica. Sper ca cei de la Kinder sa rezolve. Daca nu, ma supar pe ei! E chestie de principiu acum!

  • geo10987 la 11 Iunie, 2009

    Cum ai aflat ca are destinatar gresit? Am un prieten care la fel nu si-a primit tweety-ul, si cred ca e in aceeasi situatie. A sunat la rodipet Courier si cei de acolo nu i-au fost de ajutor. Ai un numar de telefon de la kinder?

  • anca64 la 12 Iunie, 2009

    Geo10987, sa caute pe site-ul rodipet tel. agentului local si sa intrebe de un colet cu adresa lui.Eu asa am descoperit ca ei aveau un colet in magazie pe care nu-l livrau pt. ca nu au gasit persoana respectiva. Grabeste-te, sa nu-l returneze!
    (Nu, nu am nr.tel. de la kinder. Comunic pe mail cu ei, dar asta nu ma ajuta...)
    Bafta.Tinem legatura.

  • geo10987 la 12 Iunie, 2009

    Eu nu inteleg cum poate exista atata iresponsabilitate din partea celor de la Kinder. Cum sa trimita coletele cu alte nume, cu alte adrese, si fara nr de telefon? Parca am fi in filmele cu prosti. Numai acolo intalnesti asa ceva. Eu cred ca niste copii de 5 ani au completat adresele pe colet, altfel nu-mi explic!

  • luku_91 la 18 Iunie, 2009

    Azi am primit-o. E mare si frumoasa! :D

    Nu va mai impacientati.
    Faceti ca mine.. Luati legatura cu Irina de la Kinder, va va ajuta: irina.mateescu@gmail.com
    :)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro